https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Finale zimske ženske lige: trije naslovi nogometašicam iz Beltincev

4.2.2013  

V Velenju se je z zaključnim turnirjem uspešno končala sezona Zimske ženske lige, s tremi naslovi pa so se domov vrnile igralke in strokovno vodstvo ŽNK Teleing Pomurje Beltinci.


Prvi naslov v kategoriji U12 so igralke ŽNK Teleing Beltinci osvojile po zmagi proti Ptuju (2:1). Najboljša strelka tekmovanja je bila Sara Makovec (ŽNK Teleing Beltinci).

V tekmovanju U14 so se zmage veselile prav tako Beltinčanke, v finalu so z 8:0 odpravile Krim. Največ zadetkov je v zimski ženski ligi zabila Špela Rozmarič (ŽNK Teleing Beltinci).

Tudi med članicami so se znova veselile aktualne državne in pokalne prvakinje. V finalu so Mateja Zver in soigralke s 4:2 ugnale Mariborčanke, Kaja Eržen (ŽNK Teleing Beltinci) pa je zabila največ golov.

Nagrade najboljšim so podelili predsednik Komisije za ženski nogomet Branko Gros, selektor članske vrste Damir Rob, kapetanka članske reprezentance Anja Milenkovič, predsednik ŽNK Rudar Škale Herman Arlič ter selektorica reprezentance do 19 let Petra Mikeln.

Finalni turnir Zimske ženske lige, 3. februar:


U12:

Krim - ŽNK MSM Ptuj 0:3 (0:1)

ŽNK Teleing Beltinci - ŽNK Jevnica 6:0 (4:0)

ŽNK Jevnica - Krim 0:1 (0:1)

ŽNK MSM Ptuj - ŽNK Teleing Beltinci 1:2 (1:0)

Končni vrstni red:

1. ŽNK Teleing Beltinci, 2. ŽNK MSM Ptuj, 3. Krim, 4. ŽNK Jevnica

 

U14:

Krim A - ŽNK Teleing Pomurje 4:1 (0:0)penali

ŽNK Teleing Beltinci - ŽNK Radomlje rumene 6:1 (5:1)

ŽNK Radomlje rumene : ŽNK Teleing Pomurje 1:3 (1:2)

Krim A - ŽNK Teleing Beltinci 0:8 (0:4)

Končni vrstni red:

1. ŽNK Teleing Beltinci, 2. Krim, 3. ŽNK Teleing Pomurje, 4. ŽNK Radomlje rumene

 

Članice:

ŽNK Radomlje rumene - ŽNK Maribor 1:2 (1:1)

ŽNK Teleing Beltinci - ŽNK Jevnica 7:3 (2:2)

ŽNK Radomlje rumene - ŽNK Jevnica 3:1 (2:0)

ŽNK Maribor - ŽNK Teleing Beltinci 2:4 (0:2)

Končni vrstni red:

1. ŽNK Teleing Beltinci, 2. ŽNK Maribor, 3. Radomlje rumene, 4. ŽNK Jevnica.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.