https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža verjame v obstanek, slog igre bo prilagodil igralcem

Murska Sobota, 6.2.2013  

Na uradni spletni strani Mure 05 so opravili intervju z novim-starim trenerjem Antejem Šimundžo. Le-ta je med drugim dejal, da jih čaka težko delo, vsaka tekma bo kvalifikacijska in verjame v obstanek. 


V intervjuju je povratnik na Fazanerijo še poudaril, da je zdaj drugačna situacija, kot ko je prišel v Mursko Soboto prvič, saj je odigranih že enaindvajset krogov, tudi igralska zasedba je precej spremenjena.

"Slog igre bomo prilagodili igralcem, ki jih imamo. V vsakem primeru velja, da v nogometu delujejo vsi od prvega do enajstega in igralci na klopi. To je cela ekipa in če dihajo vsi skupaj lahko pridemo do dobrega rezultata. Kakšno igro bomo gojili pa bomo videli glede na prikazano v pripravah in glede na karakteristike posameznikov, ki jih večino poznam. Igrali bomo tisto, kar jim bo najbolj pisano na kožo in poskušali poiskati neko pozitivno razmišljanje in rezultat, ki bi nas vodil skozi spomladanski del," je bil Šimundžin odgovor na vprašanje, kakšnen bo način Murine igre.

Mariborčan je pojasnil tudi, da je prvi kontakt pri vrnitvi vzpostavil Fabijan Cipot, s katerim se poznata že iz časov, ko sta bila soigralca v Mariboru, dvakrat pa se je pred prihodom sestal tudi s predsednico Natašo Horvat. Dejal je še, stoji za svojimi odločitvami, zato ne obžaluje odhoda v Avstrijo, je pa tudi od tam preko televizije in interneta spremljal evropske nastope slovenskih klubov in našo prvo ligo, v živo pa si ni vmes ogledal nobene tekme Mure.

Glede na odhode napadalcev (Fajić, Eterović, Jelić) je Šimundža dejal, da bodo za zadetke pač morali "zabijati" drugi, tudi na sredini terena še iščejo rešitve znotraj obstoječega kadra s pomočjo igralcev iz mladinskega pogona. Glede na to, da je Mura pričala s pripravami bolj pozno Šimundža meni, da se morajo v preostalem času maksimalno pripraviti, priprave pa bodo še potegnili teden ali dva v prvenstvo.

Je pa prepričan, da bo Mura ostala v ligi. "Verjamem v obstanek, zbrati pa bomo morali eno točko več od predzadnjega," zaključuje Šimundža.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2013 ob 13:24 nenormalni gost

      Rejsan ste nej mogoči več z to MURO,saki den bar dva prispevka na temo Mura,te pa se ništerni spitavlejo zakoj so proti MURI ?Ja kak nebi bili,če non stop neka pišete pa koperate o MURI.

      7 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2013 ob 13:40 nenormalni1 gost

      nenormalni - što pa pravi ka moreš štete či te ne zanima???? ge pač ka me ne zanima ignorejran!!!! tak ka tau tude tebi svetujem.. pa lp.

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.02.2013 ob 14:14 LoliBoli gost

      Đizs. Vejpa ne šti te, što te sili? Mij eni, ka smo navijači in simpatizeri Mure, nan je vsakršna novica na to temo zanimiva in jo poglednemo. Enin rejsan nonstop neka ne paše pa se v vsaki drek notri vtikavlejo. 3-4 MURA! ;)

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.02.2013 ob 14:15 etični gost

      Kelko majo tej plačo?Ajde informacija za transparentno poslovanje kluba.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.02.2013 ob 14:28 DEJAN gost

      Vodstvo mure05 se sili v medije, ker ščejo ''napuniti'' stadijon. Ampak lidge nejsmo tak naivni. Kda je biu Topič so tudi pisali o igralcih, ki so jih privlekli. AMPAK KA JE Z FINANCAMI, SPONZORJI, DOLGOM,.... o tem pa se nič ne piše. Promlem mure05 so FINANCE!! Tau novo vodstvo nej nika baukše začalo kak Topič. Prosim če napišete, ka je z dugon, što de odgovarjo, ge so pejnezi, komunala, SPONZOJI,.... Vsaki den samo pišete što je prišo.... Na konci pa do trenutni igralci jokali pa stokali ka nega pejnez!!! SKRATKA ZGODBA SE GIBLJE V PONOVITEV:(

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.02.2013 ob 15:00 Bejsen kak vrag gost

      gost - DEJAN Ka je s teuf človek, vej so pa kumaj začali delati tij pa maš 1000 pripomb. vej pa takšne stvarij nejdejo napraviti v par dnejvaj. Malo je trbej potrpeti pa te de se vidlo kak je stanje. Pijšeš ka je tou vodstvo nej boukše od staroga, ka sploj tij znaš ka tou vodstvo zdaj dela. Povzetek je pa , dajte njin malo več časa pa mo te vidli, či kaj s toga bou.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.02.2013 ob 15:10 pia gost

      No pa poglejmo 2013. Srečno

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.02.2013 ob 15:34 komentarji gost

      Naprošam odgovorne na portalu Pomurec.com, da onemogočijo komentiranje oz. vsaj zagotovijo, da lahko komentarje dodajajo registrirani uporabniki. Na strani se praktično pri vsaki temi pojavi nekaj "imbecilov", ki s svojimi neverjetno otročjimi komentarji mečejo izredno slabo luč na vse Pomurce.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.02.2013 ob 16:31 ANDREJA gost

      SRAMOTA, DA DRUGO NE DELATE KA SERETE PO KLUBU, SRAM NAJ VAS BO, ME ZANIMA KOLKO VAS OD TEH HODI NA TEKME,,TAKIH NE RABIMO,,,, ZADOSTI TAKIH JE BILO V PRETEKLOSTI V KLUBU ZATO PA JE TAK KOT JE, TAKI NAVIJAČI NAJ SPIZDIJO NEKAM DALEČ ,,,, TRETJEGA MARCA PA VSI PRAVI NAVIJAČI PRIDITE PODPRET NAŠO MURO

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.02.2013 ob 16:47 ANDREJA gost

      BONTON PA MAN LEJPI

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      06.02.2013 ob 16:58 fata gost

      Navijači drugih klubov se ne brigajo za finačno stanje v klubo.Zdaj je ženska ki vodi klub nej nori Topič.Koga ne zanima Mura naj ne štej.Vsa pohvala Pomurco, ki nas sproti obvešča, o dogajanji v Muri.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      06.02.2013 ob 17:28 Dolar gost

      Iz zaneslivih virov... Igralce bojo dva tri mejsce nategovali ka pejnezi bojo za plače, čepraf se že zaj vej ka pejnez nede!!! Samo igralce itak nesme zanimat kak je kaj s prjnezi. Oni so tu ka de fuzbal špilale!

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      06.02.2013 ob 17:41 fata1 gost

      fata,idi pa metlo v roke zemi ka za drugo tak nejsi.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      06.02.2013 ob 17:58 xx gost

      andreja se strinjam rajši se na tekme spravite nej ka gobezdate po forumi pa ka eni ste nej pismeni nova uprava je lepo v javnost sporočijla ka topič nešče paperov dati pa kak p.m naj povejo ge so pejnezi, vej pa so nej jasnovidni

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      06.02.2013 ob 18:30 xx1 gost

      xx,neje gli tak kak so oni dali v javnost.So se sestali oni samo ka ne povejo tudi to ka je delat nej prišo je nej gli istina.Kak naj človek delt pride,če nemre notri ka so menjali ključavnice ?Naj tan stoji pa čaka,če štoj mogoče pride ?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      06.02.2013 ob 19:01 Dejan gost

      gost - Bejsen kak vrag Glede na začetek je vodstvo enako začalo kak topič!!! NAPIŠITE GE SO PEJNEZI, KAK DO PRIŠLI PEJNEZI...Razumem ka je tau najbole težko povedati, ampak lejko pa se bar kakšna ideja omejni!!!! KAK PRAVIN LEPAU BI BILAU OMEJNITI MALO GLEDE IDEJ PRIHODA DENARJA. Neje vse v ton ka se neven što vse privliče. IN AJDE NAPADNITE, KA MO VIDO V ČEM SEM PALIK PRAUTI...

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      06.02.2013 ob 19:14 mike gost

      Super če verjame v obstanek, kaj pa v plačo to verjame?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      06.02.2013 ob 19:28 dejan gost

      gost - mike Pa tau sledi iz mojega pitanja. Piše se samo kak de te špilo, kak de ov trenejro,... niti inauk pa neje bilau napisano o pejnezaj, sponzorih... Ge mo muro podpejro če tudi v 2 ligo spadne ( ni panike), ampak če nede pejnez de bankrot. V PRVI VRSTI BI MOGLO VODSTVO MEDIJAN SPORAUČATI GLEDE FINANC. Žalostno je ka vsi vidite glavni čar tega vodstva v ton ka prišo ante, določeni igralci, vse ostalo (finance) pa zanemarjate. GE SAN NEJ VERJEL V TOPIČA IN NE VERJAMEM V TRENUTNO VODSTVO, KER SE IZOGIBA TEME GLEDE FINANC.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      06.02.2013 ob 20:06 Sitar gost

      Igralci so blentavi šteri vrvlejo v vodstvo ka de dobli plače!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      06.02.2013 ob 20:12 se strinjam gost

      dejan,čista prav maš,do sedaj so nej niti z eno besedico nej omenili ŠTO ali KAK de sponzor ali invenstitor,kak do plače davali.....Prle pa je bila samo to tema ka nega pejnez,zdaj pa na enkrat vse tiho je postalo,nišče se ne buni če de dobo za nazaj ka nijm je klub dužen osto in še in še bi lejko naštevo.Zato ta uprava nema ama nika zaupanja pri meni kak mo se smejo kda do se pa začali igralci buniti ka so nej dobili plače,pa do začale žoge kapati z rok in podobno.Nikomi več nemreš zavupati zato tudi igralci nebi smeli zaupati na reč kao prijatelju (zna se keremu )

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      06.02.2013 ob 20:24 Dejan gost

      gost - se strinjam Pa ja...hecno vse skuper. Te pa dobim kontra komentare ka še nejso meli časa v upravi, pa ka san prauti nauvi upravi,.... DRAGI NAVIJAČI GE SAN NEJ PRAUTI, AMPAK ME SKRBI KER NEGA NIKJER DEBATE O TEJ NAJBOLJ PEREČI TEMI. Ge se samo bojin ka nede niti druge lige, ampak katastrofa. Verjamem pa ka tudi vodstvo mure te maše komentare bere in se brani na vse načine. Skratka pitanj man dosti, ščen pa bar nekšen spodbuden odgovor (bar iskrico)! Pa lep pozdrav sem!!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      06.02.2013 ob 20:28 KOVAČ gost

      GE SO ZAJ IGRACI ŠTERI SO SE PODPISALI POD PISMO KA DE OSTALI PRI MURI IN ŠPILALI ČE TOPIČ ODIDE?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. prekmurjerepublika
      06.02.2013 ob 20:42 prekmurjerepublika

      Pa tou je neverjetno kakšne navijače (če to sploh ste) ma mura. Vejpa novo vodstvo je komaj 12 dni v klubi a vi bi že ščeli ka je polovica duga odplačana ali ka?? Vejpa do zdaj so ogromno napravile. Glede ažurnosti dajanja informacij, izpopolnjenja igralskega in trenerskega kadra. Tou je odlično. Kelko je meni znano je bilo povedano ka se formera skupina gospodarstvenikov, bančnikov in ostalih lidij, keri majo določena sredstva in poznansta, kera do lejko rešila te klub. Baje so igralce dobile eno plačo, tak ka se premika. Ges še enkrat pravin ka jin dajte čas in v roke nekaj tednov do finance dosti boukše. Predvsem pa je važno ka majo strategijo, ki de nas potegnila iz toga minusa. Vsi smo malo nepotrpežljive in živčni glede finančnoga stanja, ale pustimo naj delajo po najbokšeh močeh in vrvlen ka do rejšile klub. Mij navijače pa lejko pripomoremo vsaj telko, ka malo bole napunimo fazanerijo in klub vsaj v relacije z organizacijo tekme nede meu minusa. Zaj pa folga kritizeranja, podprite tej lidij, keri se trujdijo in naše igralce.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      06.02.2013 ob 21:15 niko gost

      Ništerni ste pa fejst radovedni vsi bi radi bili finančniki pa malo predsedniki pa malo treneri,za finanančno situacijo skrbi vodstvo kluba,če ste delničarji pa itak imate informacije moderatorja pa prosim da take primitivne objave enostavno zbriše,saj ulica ne more voditi kluba!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      06.02.2013 ob 22:01 Mura05 gost

      Preštite si tej komentar z nogomanie. Se strinjan s ten, skup moremo staupite!! MJMB 4.2.2013, 18:50 Prijavi komentar tako zdaj pa so na vrsti še murini navijaci. jaz ne vem kaj vi spite al kaj?? dajte se organizirat pa pomagat klubu finančno in pa tudi moralno pokazat da stojite za njimi. narediti neke artikle pa jih prodajajte, izkupiček pa naj gre za plače nogometašev. saj pa imate radi klub in vam dosti pomeni. topiča ste se znebili, situacija se počasi ureja, dajte pomagat. kot navijac Maribora zelim da vam uspe pa da bo še naprej vsaj malo napeto in zanimivo na tribunah med nami in vami. Pricakujem da bote pomladi polnili fazanerijo in pomagali svojim prekmurskim pubecom in z nakum karte vsaj nekaj prispevali za finančno stanje kluba.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      06.02.2013 ob 22:15 mura4ever gost

      Eni so rejsan cudni, mislijo ka so zaj prisli novi v klub pa do vcasi rejsili dug 1 mio ka so ga drujgi napravili, pa dajte malo bojte resni. Fajn de ce do sproti plačevali, za ene prejsne stvari pa tuj nesce more odgovarjati.. Dajte jim mir, pa cez en cas pisite, nej pa samo napadati pa podjebavati.. Drugi klubi tuj ne davlejo v javnost vse.. To je lejko samo v prekmurji, nej cudo ka nas majo za najbole zabite pa zaostale.. Namesto ka bi vsi stopili skup, odili v cim vecjem stevillu na tekme pa bi slo skoz se.. Ce bi prejsna uprava bila sposobna bi klub bolse stal, kak zahovic pravo, najvecji sponzor je prodaja igralcev(od60-70%), mi smo nase dali ta zastonj.. Moremo verjeti v upravo, vzpodbujati pa de uspelo.. Tiste ka pa tu stenkajo ignorirajte,naj pisejo pa se stem tolazijo, to so cudne osebe, navadni norceki.. Upam ka de nas proti olimpiji čimvec.. Ce je prejsne vodstvo zajebalo, te bar pustimo novo pa ne obsojat vnaprej..

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      06.02.2013 ob 22:18 05 gost

      Gost Kovač bi ostali eni se ce nebi topic tak dugo zavlaceval z odstopom...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      06.02.2013 ob 22:28 pejnezi gost

      Dejan tebi se senja o teh pejnezaj kak somari od krme, malo se strpi ali pa kakšne pejneze zriktaj vsi mo te valili pa pluse davali.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      06.02.2013 ob 22:53 DEJAN gost

      Še enkrat ponavlan ker eni ste rejsan....12 dni ali kelko že je nauvo vodstvo. V ton časi se niti enkrat nej omenil pojem glede financ. Na pomurci je skoraj vsaki den nekšna novica glede mure05. NE PRAVIN KA MORAJO ZDAJ VSE POVEDATI, AMPAK GLEDE NA TELKO NOVIC BI SE LEJKO TUDI DENAR KAJ OMEJNO (sponzori, investicije, ideje glede financ, kak j s starim dolgom, komunala, ...) ! Človik lepau nekaj napiše, eni pa včasih s pune grdo nazaj! VEJPA LIDGE BOŽJI PEJNEZI SO POMEMBNI....KEŠ KEŠ KEŠ!!! Malo se zamislite!!! PM...topiča smo končno odslovili in sedaj palik enako...vaski den eno in enako sranje (što de špilo, kak do špilali, ge do srali)! Še enkrat: med vsemi 100 novicami bi se bar enkrat lejko doteknoli teme okrog financ!!! ENI PIŠETE TAK KAK ČE BI BILI ČLANI UPRAVE IN BI SE BOJALI TEH VPRAŠANJ!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      06.02.2013 ob 22:56 Dejan gost

      gost pomurjepublika: ''Ges še enkrat pravin ka jin dajte čas in v roke nekaj tednov do finance dosti boukše'' Takih stavkov san teklo čiu kda je topič biu na oblasti kak baug pomagaj:) PRI MENI VEČ TE FORE NE PALIJO. TAU KAK PA KAJ DE SE ŽE ZNA PRIBLIŽNO!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      07.02.2013 ob 0:16 mike gost

      Če mislite da se najde taki norc da bo milijonski dolg pokrival se motite tu pomoči ni sicer pa se vedno ne more dolg pokriti da se potem spet novi napravi, temu zapravljanju v teh časih treba enkrat konec narediti

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      07.02.2013 ob 7:45 mikey gost

      mike maš praf , tou je nej za te čase. Zapravljanje pejnez. Kakši sponzori, pa ka de reklameral?Svojo neumnost...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      07.02.2013 ob 11:12 ??????????????? gost

      KJE JE LOPOV TOPIČ??? A JE PREDAL DOKUMENTACIJO?? FINANCE?? DAJTE OBVEŠČAJTE, NEBODITE KOT JE BIL TOPIČ

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      07.02.2013 ob 11:33 Wer gost

      Dejan ti bi samo o pejnezah pri muri si pa nikaj nej pokazo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      07.02.2013 ob 12:24 fata gost

      fata1 ti si stov metlo možgane pometi ka so se ti skisali

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      07.02.2013 ob 13:01 MURAODNEKDAJ gost

      DEČKI VI MURO LJUBITE, KAJ PA MURA VAS?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      07.02.2013 ob 17:45 lauraas gost

      Res je, svojo neumnost bo reklamiral-jaka reklama- sam sebi naredi škodo z reklamo pri muri.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      07.02.2013 ob 18:09 NIKE gost

      CIFRA VEN IZ MURE!!!! MURA NEJE SOCIALNA

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      08.02.2013 ob 12:25 itaq gost

      gost - Dejan - no ka še tu napišen, če že nej javno napisano,.. dečke so dobile 3 plače za nazaj!!! al ka bi ti pa že zaj povedale kelko je duga itd, pa nejde tak hitro, kak ti to misleš,.. so pravle ka do dale v javnost, da do napravili revizijo!!! pa henjajte že enkrat štenkate, ka so kumaj začnole s svojen delon!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      08.02.2013 ob 14:17 @itaq gost

      Me prav zanima s katerega računa so dobili plačo če je račun Mure 05 blokiran? Znova ena zadeva za preiskat.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.