https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čardini osemletniki dobili turnir v Mariboru

Maribor, 12.2.2013  

V petek, 8. februarja, je v Mariboru potekal turnir za mlajše selekcije. Tam so nastopila tudi ekipa Čarde do osmih let in še enkrat več dokazala, česa je sposobna. S petimi zmagami in z le enim prejetim zadetkom, dali so jih pa sedemnajst, so pokorili vso konkurenco.


V prvi tekmi so Čardini nadebudneži visoko premagali domačine in s tem nakazali naskok na prvo mesto. V skupini so nato premagali še ekipi Malečnika in Zlatoličja.

V polfinalu so se nato srečali z zelo močno ekipo Aluminija, za to tekmo so vsi govorili, da je finale pred finalom. Tudi to tekmo so fantje z lahkoto dobili, v finalu pa jih je čakala ekipa NK Dobrovce. V finalu so spet ponovili enako igro kot vsako drugo tekmo in več kot zasluženo osvojili turnir.

Rezultati:

NK ČARDA : NK MARIBOR TABOR I     5:0 (Maj Plej 2x, Žan Črnko 2x, Kaj Plej 1x)

NK ČARDA : NK ZLATOLIČJE               4:1 (Maj Plej, Žan Črnko, Luka Časar, Enej Meglič)

NK ČARDA : NK MALEČNIK                  4:0 (Maj Plej 2x, Žan Črnko 2x)

Polfinale:

NK ČARDA : NK ALUMINIJ                    2:0 (Maj Plej, Žan Črnko)

Finale:

NK ČARDA : NK DOBROVCE                2:0 (Enej Meglič, Maj Plej)

FOTO: arhiv Pomurec.com

Za naj strelca na turnirju je bil proglašen Žan Črnko, ne moremo pa mimo Čardinega vratarja, kateri je še enkrat dokazal, da je eden izmed najboljših vratarjev daleč naokrog, s tem da je prejel samo en gol na celem turnirju. Na žalost ni bil izbran za najboljšega vratarja na turnirju, vendar so ga pri tem takoj podprli njegovi soigralci in mu večkrat ponovili, da je on za njih najboljši. Pohvale tudi vsem staršem za navijanje, ter trenerjema Gregi in Darkotu na uspešnem vodenju ekipe.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2013 ob 12:47 Gost gost

      Še en dokaz več, da v ekipi kraljuje složnost tima. Vse čestitke trenerjema in navijaškim staršem, ki spodbujajo svoje mlade nadebudneže, zmagovalcem pa še veliko zasluženih požetih zmag. Čestitke.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.02.2013 ob 13:43 čardaš gost

      Bravo dečki.....pohvala trenerjem,pa tudi staršem ki vso to zgodbo omogočajo ko jih vzorno vozijo na treninge in tekme...Lepo je biti prisoten na turnirju kjer sodelujejo Čardine ekipe in Ćardini navijači...!!!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.02.2013 ob 17:01 Hasan gost

      Čestitke dečki in trenerja, lepo je gledati uspehe Nogometne šole Čarda, izgleda, da se ta šola prebija v ospredje v SV Sloveniji

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.02.2013 ob 18:33 Miran gost

      Če se upoštevajo rezultati, je v ospredju Mura 05, potem sledi Turnišče, nato pa že res pride Čarda

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.02.2013 ob 20:01 čardaš gost

      Žalostno bi bilo da nebi Mura bila v ospredju SZ Slovenije,saj v Muro prihajajo igralci iz celega pomurja..ostale šole pa delujejo krajevno.Kolko poznam Turnišče se oni odeležujejo pomurskih turnirjev,kar pa ni pravi odraz kvalitete.....če pa upoštevaš trojke pa to ni odraz kvalitete...vsaj ne do selekcije u8 ki se igra na 1m gole .

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.02.2013 ob 21:11 hasan gost

      v tekmovanju RIN bi že davno morali spremeniti pravila, tri na tri je igra za U6, ostali 4 plus 1

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.