https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleinga Pomurje na turnirju v Črni Gori ugnale Albanke

26.2.2013  

V 3. krogu na turnirju v Črni Gori so nogometašice Teleinga Pomurje zabeležile prvo zmago. Nadigrale so albanske državne prvakinje KS ADA Velipolje.


V deževnem in zelo hladnemu vremenu so igralke ŽNK Teleing Pomurje včeraj dosegle prvo zmago v Črni Gori. Z rezultatom 7:1 (3:1) so premagale albanske državne prvakinje KS ADA Velipolje. Pomurska ekipa je srečanje začela v naslednji enajsterici: Pavlovski Andreja, Benak Manja, Marič Nina, Zelko Jasmina, Tibaut Tjaša, Zver Mateja, Kolbl Špela, Rogan Manja, Nikl Andreja, Jelen Melani in Prša Anja. Vse ostale igralke, razen Špur Staše, pa so priložnost dobile v nadaljevanju.

Beltinčanke so včeraj z odlično igro prepričljivo ugnale albanske državne prvakinje. Zelo dobro so se izkazale tudi mlajše igralke, ki so s svojimi potezami navduševale gledalce.

Danes proti ruskim prvakinjam

Danes ob 16.00 uri pa ekipo iz Beltincev čaka nova težka preizkušnja. Pomerile se bodo z ekipo FC Rossiyanka, večkratnimi ruskimi državnimi prvakinjami in udeleženkami ženske Lige prvakov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2013 ob 18:54 euiro gost

      BRAVO PUNCE MI SMO Z VAMI.....kje ste zdaj ostali ka nič ne komentirate kak ste prej s faušije

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2013 ob 20:09 lajka gost

      kje pa je staša špur?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.02.2013 ob 21:02 žnk gost

      Staša Špur je poškodovana, zgodi pa se nam tudi to, da nam nekdo redno napolni mrežo, kar so Rusinje nedvomno tudi storile ŽNK Teleing Pomurje : FC Rossiyanka (Rusija) - 26.2.2013 V Črni gori smo se prebudili v čudovito jutro, ki smo ga izkoristili za jutranje raztegavanje na obali Ade Bojane. Danes nas je čakala izjemno težka tekma proti večkratnim ruskim državnim prvakinjam in udeleženkam ženske lige prvakov, ekipi FC Rossiyanka. Tekma je bila odigrana v popoldanskem terminu ob 15.30 uri. Za našo ekipo so danes nastopile Pavlovski Andreja, Benak Manja, Nikl Andreja, Zelko Jasmina , Prša Anja, Marič Nina, Jelen Melani, Tibaut Tjaša, Eržen Kaja, Zver Mateja in Vrabl Tanja. V nadaljevanju pa so v igro vstopile tudi Belcl Sara, Rozmarič Špela, Kolbl Špela, Rogan Manja in Kozar Urška. Naše igralke so se zvenečim imenom upirale samo prvih 10 minut. Potem pa so izkušene Rusinje prevzele vajeti igre v svoje noge in izdatno napolnile našo mrežo. Tekma se je končala z rezultatom 9:0 (4:0). Kljub vsemu pa moramo zapisati, da so tudi naše zapravile kar nekaj priložnosti in, da so večino drugega polčasa odigrale z dvema igralkami manj, saj sta si rdeča kartona prislužili Benak Manja in Nikl Andreja. Jutri, ob 13.30, nas čaka še zadnja tekma na turnirju, proti ekipi WFC SFK 2000 Sarajevo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.02.2013 ob 11:33 like gost

      je kar fajn ta ženski fuzbal, pogrešam mal več ženskosti !

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.