https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 namesto Olimpijo premagala Beltince

Murska Sobota, 4.3.2013  

Zaradi odpovedi prvega spomladanskega dvoboja proti ljubljanski Olimpiji je Mura 05 odigrala prijateljsko tekmo proti tretjeligašu Beltincem ter jih premagala s 3:0.

Črno-beli so povedli že v 14. minuti, ko je po podaji Boharja zadel Marko Šimić. Po nekaj nerealiziranih priložnostih so Muraši naposled povišali prednost v 25. minuti, ko je bil uspešen Mario Sačer. Priložnosti za domače so se vrstile tudi v drugem polčasu, a spremembe izida do 83. minute ni bilo. Takrat je po prodoru Majerja v polno zadel Arpad Vaš.

Srečanje proti nekdanjim velikim konkurentom Beltincem so Muraši pod vodstvom Anteja Šimundže začeli v postavi Draković, Atanasov, Barbič, Mörec, Botjak, Bohar, Šipoš, Maruško, Šimić, Sačer in Ploj. V drugem polčasu so igrali še Travner, Kurbus, F. Cipot, Majer, Idrizi, Rep, Vaš, Vinko, Lalović in T. Cipot.

Beltinci, katere vodi Goran Gutalj, so igrali v postavi Voroš, Šiško, D. Zlatar, Slavič, Pavel, Kerec, Smodiš, Pejnovič, Kovač, Berden in M. Zlatar, v nadaljevanju so zaigrali še Šeruga, Tkalec, Zelko, Breznik, Kelenc, Krauthaker in Maučec.

FOTO: Boštjan Rous

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2013 ob 10:37 wewe gost

      ce beltincov ne zmagajo te pa tak..

      1 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2013 ob 10:52 opti gost

      ka se je že naša liga začnola? Mura pa včasih prestopila v ustrezni rang.To je tou?

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.03.2013 ob 11:10 frks gost

      Zakoj samo kreteni komentirate tu? Namesto ka jih bodrite ka se nazaj skup poberejo, pišete samo nevmesne komentare 'ka se naša liga že začnola' pa podobne. Kda so pa dobro špilali v Evropi, te ste pa vsi skakali od sreče.

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.03.2013 ob 11:14 Chico gost

      Pozitivno je že to ka še sploj klub funkcionira. Ajde zdržte in častno odšpilajte do konca.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.03.2013 ob 11:20 yx gost

      No pametnjakoviči pa ste rekli, da je mura slabša do tretjeligašov, zaj se vidi, da komentirate iz hudobije in zaničujete murine igralce, zato pa jih je toliko odšlo,

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.03.2013 ob 11:35 mike gost

      No še malo pa bo to prvenstvena tekma, ups pomota ne bo več milosti da bi jih namesto v zadnjo v tretjo ligo vrgli

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.03.2013 ob 11:43 gioso gost

      beltinci so kar dobri še zavrč je proti njim špilo izenačeno :)

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.03.2013 ob 11:48 sašo gost

      Igralci so odišli so ker niso dobili xy plač, tudi ti igrajo "na besedo" bomo videli kako bo stanje na plačilni dan v tem mesecu. Drugače pa Mura je bila nekoliko boljši nasprotnik, ne vem pa če lahko parira prvoligašem-igralski kader mogoče 9 mesto, denarno nikakor, a igralci igrajo...Za kaj že????? za d.....!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. prekmurjerepublika
      04.03.2013 ob 13:34 prekmurjerepublika

      Moje mnenje : beltinci so dobra 3-ligaška ekipa in neje sramota ka so jih zmagale samo 3:0. Cilo so beltinci špilale 30 minut z 1 menje zaradi izključitve. Vendar pa mislen ka v kolikor bi mura špilala v 1. postave večino tekmo z 3-5 boukšime menjavame (nej pa kak zaj, ka je vsaka enajsterica špilala en polčas) bi mura slavila z eno 5:0 gladko!!! Mura ma za obstanek čist realne šanse, če gli se tou včeraj nej gli vidlo. Ale že v celji de mura bole kompaktna in prava, te vidle.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.03.2013 ob 13:52 mister gost

      prekmurci kak prekmurci!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.03.2013 ob 14:38 legenda gost

      tisti ka šinfajo so pravi gnoji

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      04.03.2013 ob 14:39 KAR NEKDO gost

      gost - yx, baje so prosili Beltince, naj ne igrajo na polno, da si igralci malo dvignejo samozavest. Sem bil na tekmi, pa je igra bila poden od podna. Sramota. Prvoligaš da tretjeligašu tri slabe, po sreči dosežene gole. Nobene akcije vredne omembe. Pa da ne bo pomote. Nisem ne Muraš in ne navijam za Beltince. Lahko rečem da sem nevtralen gledalec.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      04.03.2013 ob 14:54 bb gost

      Z toga dreka koma nas je Topič in njegovi podporniki pripeljali nede tak lejko vujti in se rešiti. Vsaka čas posameznikom kateri se trudijo postaviti klub na zdrave in zaupanja vredne temelje. Prvo, kaj bi bilo potrebno je že naredila policija in ustrezni organi v državi. Proti vsem ljudem, ki so kakorkoli škodovali uglede Mure je potrebno vložiti prijave in naj se razišče kdo je kriv, kam je šel denar,kdo je koliko dobil,provizije ..... Ni tu vega kriv Topič, je pa daleč največji krivec, ker je to on dopustil.Še pomnite tovariši, ko je naš bivši precednik, ki je naredil dalež največjo sramoto in blamažo v zgodovini NK Mure govoril, kako bo vložil prijave proti bivšim precedniku in sportnemu direktorju(Kutoš in Belec).Samo zavajanje te je bilo. Topič je imel ekipo, katera je bila po njegovemm mnenju vredna preko 6.000.000 €. Z svojimi nespornimi in odličnimi menedžerskimi izkušnjami ki si si jih nabiral v Muri in v Petrovcih je bil sposoben prodati najboljšega igralce in še prvega strelca slovenske lige za neverjetnih 16.000 €.Topič kak že pijšemo cejli čas, bog ma dugi bič vse vijdi in vse kazni. Vsak prijde na svoje. Sakšen spij kak se postele. Vsaka čas novi upravi za opravljeno delo, da so vsaj igralce dobili, da lahko igramo naprej, vendar bo potrebno , da sedaj vsi ljudje v klubu skupaj vstopijo. Tu mislim predvsem na mladinsko šolo. Tudi v mladinski šoli bi bile potrebne nujne spremembe, saj tako slabih mladincev in kadetov še nismo meli, saj jih sploh ni zadosti za normalen proces treninga, saj morata obe ekipi skupaj trenirati,da lahko sploh trenirajo vedno so pa naše selekcije 8, 10 letniki prvi na najrazličnejših turnirjih. Poleh tega pa ti dve selekcijo predstavlajti okostje za prihodnost za člansko ekipo. Štivan kje je tu prihodnost????

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      04.03.2013 ob 15:27 bb gost

      Pozabil sem omeniti, da so mladinci proti zadnji uvrščeni ekipi zgubili 4-1, kadeti pa 5-0.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. prekmurjerepublika
      04.03.2013 ob 16:31 prekmurjerepublika

      @ gost bb Očitno si fejs slabo informerane glede murine mladine. Murina mladina je na 6 meste slovenske 1 lige, kero sestavla 14 najbokšeh slovenskih mladinskih ekip in majo velko perspektivo. Je pa rejsan ka so kadete bole slabe. Za info, murini mladinci so na zadnje domače tekme v jesene zmagale 4-uvrščene domžale s kar 3 : 0 :) Telko o ton

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      04.03.2013 ob 16:34 dober rezultat gost

      Pa ka kurac lapate.To je dober rezultat.Prva liga je pa nika nej močnejša kak druga liga.Edijno maribor za 10 % močnejše od ostalih ekip.Ovačik je pa prva slo liga 3 avstrijska liga.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      04.03.2013 ob 16:39 anomni gost

      še messi jih ne reši :)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      04.03.2013 ob 17:00 bb gost

      Povej prekmurjerepublika kateri so ti perspektivni igralci. Po mojem mišljenju razen Kozara in Maroše ni posameznika, kateri bi lahko igral v prvi ligi, pa igralce spremljan na večih tekmah, ta ka neguči nika brez vejze. Pri kadetih je pa situcija še slabša. Kakšni bi pa bili rezultati, če tej ekipe nebi trenejro Topič, kateri res ve delati z igralci, vendar njega marsikdo ne posluša, saj je za vse trenerje in predvsem vodstvo mladinske šole doktor fuzbala, ceprav nima take licence kot ostali Res slabo delo nogometne šole, da lahko imajo vaški mladinski klubi več igralcov kak Mura.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      04.03.2013 ob 19:09 kerek gost

      Naftin scenarij-to je realnost!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      04.03.2013 ob 19:22 Bobi gost

      Če dej Fabi špilo Mura nede ejne tekme zmaga v prvoj lgi. Žal tak gej. V glavi zaletavi in nepremišjen pa še leta so tu ka bi z mladimi tempo držo. Vačik pa vupam na najbokše.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      05.03.2013 ob 12:30 samo šinfanje gost

      Vsi veleumneži, pustite tipkovnice in pridite pokazat kako se to naredi v realnosti, očitno ste sposobni na vseh področjih in bi res bilo škoda, da tega potenciala ki ga premorete nebi izkoristili in popeljali MURO 05 na respektabilen nivo na vseh področjih. Mogoče vam lahko pomagajo možakarji iz preteklosti (Saint Simon, Robert Owen, Edward Bellamy).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.