https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Državljanska lista išče ministra tudi med Pomurci

Murska Sobota, 27.03.2013 ob 7:30  

Državljanski listi po koalicijski pogodbi pripada ministrstvo za infrastrukturo in prostor. Ker je Igor Mahen zaradi domnevne črne gradnje na Primorskem podal odstop, zdaj stranka išče kandidata med svojimi člani.

Župan Mestne občine Murska Sobota Anton Štihec je namreč po medijih sporočil, da mu je predsednik  Državljanske liste, ki jo vodi Gregor Virant, ponudil ministrski stolček ministrstva za infrastrukturo in prostor.

Župan naj bi medijem dejal, da je ponujeno mesto zavrnil s pojasnilom, da na prvo mesto daje občino. Tako naj bi medijem tudi dejal, da je prepričan, da občani odločitve za ministra ne bi pozitivno sprejeli. Nadalje je pojasnil, da v mestu Murska Sobota trenutno potekajo trije pomembni projekti - južna obvoznica, elektrifikacija železniške proge in geotermija.

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2013 ob 7:38 aoxd gost

      se boji da bi še pri njemu kaj ugotovili.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2013 ob 7:40 sss gost

      ima toliko grehov, da si ne upa.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2013 ob 9:37 Gost gost

      Spoštujte njegovo odločitev, tudi jaz sem prepričan, da se je pravilno odločil, da je županovanju dal prednost pred ministrovanjem !

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.03.2013 ob 9:39 gost gost

      Celec bi lejko šau. He, he.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.03.2013 ob 10:57 bandi gost

      Prekmurci pa Prleki nemrejo biti ministri, ka so oni edini šole končali, pa do preveč izstopali med ovimi z plačanimi diplomami, pa črnograditelji, tak ka to otpade, nemajo šans. Eden Žerjav-ist je malo bil, pa njemi je tudi ušlo malo, no ja...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.03.2013 ob 12:37 ena gost

      Štihec ne daje komentarjev Pomurcu. Zato je pač treba povzeti od drugod, če izjavi za drugi portal.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.03.2013 ob 12:47 minister gost

      Seveda, da ne upa za ministra, ker bi lahko še podrl rekord Maherja. Spisek grehov je predolg. Sedaj se lepo vidi, kako pošteni so politiki, da še človeka za ministra ne najdejo, ki bi bil brez greha. Štihec pa tudi ve, da ta vlada ne bo dolgo zdržala. Županstvo ima zagotovljeno še do jeseni drugega leta. To pa zato, ker Sobočanci nimajo jajc, kot jih imajo Mariborčani, da bi ga stirali in mu rekli GOTOF JE !

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.03.2013 ob 13:09 novi zupan gost

      Naj gre, bo potem Murska Sobota bolj zaživela. Bolj gospodarsko in družabno. Ni nobenih prireditev, koncertov...

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.03.2013 ob 14:37 lauraas gost

      Zdaj se vidi kako obupana je tale vlada, pa lahko gre za ministra moj brat, ki še študira.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.03.2013 ob 16:01 hmm gost

      Še enkrat: Anton Štihec noče dati komentarja novinarju Pomurec.com. Ker pa je lepa novica, da bi imeli Pomurci še enega ministra, smo pač njegovo izjavo povzeli iz drugega portala. Drugače bi pa rekli, da je nočemo povzeti, ker se gre za župana Antona Štihca :)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.03.2013 ob 17:51 Radio 1 gost

      Včeraj je celi dan po Radio 1 vrtelo izjavo od Štihca kak je on dal kao prednosti občini in zato ne bo minister. Če vam ta portal ne paše zakaj ga potem berete in še bolj smešno zakaj potem pišete komentare. Negirate sami sebe in ste isti kot vaš presvetli vodja. Sicer pa mu s tem večate branost, ki je itak daleč največja v Pomurju.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.03.2013 ob 20:36 gost1 gost

      gost,se strinjam z tabo,tudi jaz samo to odin gledat :-)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.03.2013 ob 21:05 vsak ima svoje veselje gost

      Pomembno je da ima vsak svoje veselje pri obiskovanju tega portala. In zato pa je številka ena v Pomurju. Vsi veseli. Nedvomno zgodba o uspehu.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.03.2013 ob 12:24 Pomurje gost

      Tam kje so projekti je denar ne ?? Če so trije velki projekti to pomeni da EU daje denar in tu se da kaj še zaslužit. Tile DL in Virant pa itak ne bodo dlje kot 3 mesece in takrat parlameta še dolgo ne bodo videli. Sedaj kritizirajo ukrepe prejšnje vlade, a njihov minister Šuštaršič, je bil glavni minister vlade in on predlagal večino ukrepov, ki so šli milo rečeno v pravo smer. In sedaj pride od nekod potegnjena mandatarka, pa po 6 dnes ugotovi da niso naredili nič, bodo pa nadaljevali 3 ključne projekte. Pa sedaj razumi to kdo hoče. Enkrat prejšnji niso delali nič, potem pa reče, da so izpeljali kjučne projekte ki jih sedaj samo morajo do konca spelat. Torej so prišli na gotovo. Me pa čudi kje so sedaj šolski sindikati, pa stavkajoči, a sedaj imajo kar naenkrat večje plače, kaj otroci niso več lačni. Mogoče pa sedaj boljše živijo vsi iz obljub itd... Saj veste kako so rekli, 'Proletarci združite se', s tega se človek zgleda naje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.04.2013 ob 19:57 gosti113 gost

      kakšno natolcevanje glede projektov, južno obvoznico ureja državni prostorski načrt in za izvajanje skrbi drsc, medtem ko elektrifikacijo proge ''častijo'' slovenske železnice in eu.. Župan naj raje porihta ceste v mestu, pa obvoznice ne bo treba.. (spet bodo šla rodovitna polja, ker mora nekdo zaslužiti.. pa še polno šoder jamo ma zraven, ha!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.