https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Moštvo Dream Team zmagovalci zimske lige na Ekonomski šoli

Murska Sobota, 30.3.2013  

V petek se je v športni dvorani Ekonomske šole Murska Sobota odvijal finale zimske nogometne lige. Kot vsako leto so se tudi letos dijaki odločili narediti nogometni turnir med razredi in tako tudi ohraniti športno tradicijo na šoli.


Tekma za tretje mesto je bila odigrana med ekipama MILF HUNTER in FC FUCKERS. Kljub dokaj agresivni in teški tekmi med ekipama so bile odločilne šele sedemmetrovke, kjer so za dva zadetka zmagali MILF HUNTERS-i.

V velikem finalu sta se pomerili ekipi Dream team in Zakoj ge?. Ker je bil rezultat ob koncu tekme 1:1 so tudi tukaj bile odločilne sedemmetrovke. Rezultat po sedemmetrovkav je bil 3:2 za ekipo "sanjsko moštvo".

Rezultati:

-MILF HUNTER : FC FUCKERS 2:2 -po sedemetrovkah 3:1

-DREAM TEAM : ZAKOJ GE? 1:1 -po sedemetrovkah 3:2


Več fotografij v spodnji galerji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2013 ob 14:26 a gost

      Težki* tekmi :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.03.2013 ob 14:28 . gost

      Uf, slabo lektorirano besedilo, z veliko napak...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.03.2013 ob 21:23 vuzenski_zavec gost

      Hehehe, dobra imena ekip za tretje mesto, samo tej MILF HUNTERS bi se bole mogli imenovati RIGHT-HAND BANGERS, ka tej vijdijo pravo milfo edijno na interneti.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.03.2013 ob 22:42 gost gost

      A.Maroša prote oven :P

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.