https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mlade pomurske nogometašice v Umagu ciljajo na turnirsko zmago

Umag, 4.5.2013  

Nogometašice Teleing Pomurja do 17 let se ta čas nahajajo v Umagu na turnirju Devexa, pri tem pa so tudi zelo uspešne. Uvodni dve tekmi so namreč dobile s tremi zadetki razlike.

V prvem srečanju na turnirju so se pomerile z ekipo Jack pot iz Reke in imele pobudo od prvega sodnikovega žvižga. Že ob polčasu je bil rezultat 2 : 0, zadela je Špela Kolbl, en zadetek pa so si hrvaške igralke dosegle kar same. Trener Pomurja je tako v nadaljevanju ponudil priložnost igralkam, ki niso povsem v ospredju. Svojo minutažo je najboljše izkoristila še ne 14-letna Vita Šiftar ter se dvakrat vpisala med strelke.

Vita Šiftar v akciji

Takoj po tem srečanju so se pomerile z ekipo Radomelj, ki je v prvem srečanju na turnirju izgubilo z italjansko ekipo Brescia z rezultatom  3 : 0. Identični rezultat pa so dosegle tudi Pomurke, zadetke so dosegle Špela Rozmarič, Špela Kolbl in Vita Šiftar.

Danes popoldne čaka nogometašice verjetno odločilna tekma za prvo mesto, saj se bodo ob 16:30 pomerile z Brescio, ki velja za absolutnega favorita turnirja. Vendar pa se presenečenja v nogometu dogajajo, in pomurske nogometašice obljubljajo pošteno borbo do zadnje minute srečanja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2013 ob 7:18 gost 2 gost

      Pravo Pomurske deklice

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.