https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mura 05 premagala Luko Koper s 3 : 0

Murska Sobota, 18.5.2013  

Nogometaši iz Murske Sobote so prišli do pomembnih treh točk v boju za obstanek in se vsaj začasno odlepili z dna prvenstvene lestvice. V všečnem obračunu so porazili Koprčane, ki se z Domžalami borijo za končno tretje mesto. Muro do konca prvenstva čakata še gostovanje v Kranju in domači obračun z Domžalami, Koprčane pa domača tekma z Olimpijo in gostovanje v Celju.


Sobočani so hitro prišli do vodstva. Damjan Bohar je v sedmi minuti z lepo podajo v kazenskem prostoru našel Matica Maruška, ki je sprožil, a je koprska obramba blokirala njegov strel, žoga se je odbila do Vedrana Vinka, ki je z desetih metrov žogo potisnil v mrežo gostov. Ti so prvič resneje zagrozili v 18. minuti, ko je Ivan Brečević zgrešil cilj, minuto pozneje pa je na drugi strani izjemno priložnost zapravil Arpad Vaš, ki se je sam znašel pred Igorjem Nenezićem, a šel malce preveč v levo, tako da je ob posredovanju koprskega vratarja zatresel le zunanji del mreže.

V 24. minuti je Nenezića namučil še Rajko Rep z dobrim strelom od daleč. Tri minute pozneje se je moral izkazati tudi Filip Draković po poskusu Jean-Philippa Mendyja z dobrih desetih metrov. V 36. minuti so domači podvojili prednost, potem ko je Bohar prodrl v kazenski prostor, žogo vrnil do Aleša Majerja, ki je z močnim strelom ugnal Nenezića. V 42. minuti so muraši našli novo vrzel v zadnji vrsti Kopra, a te ni uspelo unovčiti Alenu Ploju, ki je bil nenatančen.

V drugem polčasu so prvi nevarnejši strel sprožili gosti, natančneje Goran Galešić s prostega strela z roba kazenskega prostora. Draković je bil na mestu, tako kot nekaj trenutkov pozneje po poskusu Daniela Bradaschie. Vaš je v 50. minuti od daleč skorajda presenetil Nenezića, Vinko pa je v 66. minuti prišel do neoviranega strela z desetih metrov, a je meril točno v koprskega vratarja.

Dve minuti pozneje pa je Matic Maruško odločil tekmo, potem ko je "slalomiral" med koprskimi branilci v kazenskem prostoru in učinkovito končal akcijo s strelom po tleh. V 80. minuti je Vaš od daleč skorajda presenetil Nenezića, ki je bil precej iz svojih vrat, a je zadel prečko. Vinko je v 89. minuti le za malce zgrešil cilj, tako kot tudi Koprčana Miroslav Čovilo in Andrea Migliorini nekaj trenutkov zatem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2013 ob 20:31 etilen gost

      Bravo Mura! A kaj ko bo vse odvisno od licence.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2013 ob 20:48 mura gost

      Bravo dečki, v torek pametno proti triglavi, v nedelo pa vsi na tekmo pa naj se sever odpre pa pomagajmo igralcon za obstanek v ligi vsaj s športnoga vidika!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2013 ob 20:50 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo muraši, bravo Fabi, upam, da vam uspe, da obstanete v I. ligi. Upam, da štajerci, to je NK MB ne bo dal pik Aluminju v zadnjem kolu!

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2013 ob 21:07 gorgonzola gost

      Prvo čestitke Muri za pirovo zmago, ki nič ne pomeni. Pa o kakšnem upanju in obstanku vi govorite.???? Glede licence je že vse odločeno, dajte se malo ljudje pozanimat o tem. Licence ne bo, to vam pišem iz preverjenih informacij, vseeno je če preostale tekme zmagate, Mura gre v najnižjo ligo, morda pomursko. Ne razumem, zakaj se z tem že enkrat ne sprijaznite, ali ste pa vsi tak zabiti, pa verjamete v čudeže in sanje???????????

      6 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.05.2013 ob 21:35 gost gost

      Jebo te gorgonzola, če nemaš kaj pametnejšega pisat, se rajši idi ta v lwedavo hladit, če drugo nej ti pošljemo malo neprečiščene vode, ka de ti malo bogše, tele zabito.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.05.2013 ob 21:39 pero gost

      gorgonzola, ne guči na pamet. licenca bou, znan iz zanesljivoga vira. najšo se je sponzor, keri je po gnešnjoj zmage še bliže odločitve o investiciji v muro05.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.05.2013 ob 21:48 nik gost

      gost - pero....KERI??? ITALJANI, NIZOZEMCI???? Ali pa de palik kakšno podjetje katero ima javno zasebno partnerstvo z obično dalo naš pejnez??????

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.05.2013 ob 22:22 gost gost

      muraši, pokvarili ste mi sobotno popoldne.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.05.2013 ob 22:41 tuzi gost

      gost - gost: Super! Meni si ga pa s to izjavo samo še dodatno izboljšo

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.05.2013 ob 23:11 riki gost

      @ gorgonzola,ti še vedno pišeš slabe stvari iz čiste hudobije. Jaz pa ti povem iz prve roke DA LICENCA BO!!! Kaj se boš potem razpočo od žalosti ? Zelo sem vesel,da mura igra vedno boljše, ter upam,da ostane v prvi ligi. PRAVO FABI, PRAVO DEČKI, GREMO NAPREJ.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.05.2013 ob 0:27 fabi gost

      dokič de fabi pri muri moja noga ne prestopi fazanarije ,zakoj na vaj kaksan zlufto odgovarja na vprašanja ka njemi pašejo.ajde kvazi novinar z rdečo kapico pusti v ponedeljek v živo ka mo mi tudi lejko kaj pitali nej samo trejza :-)

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      19.05.2013 ob 7:22 sladoljed gost

      kebapi bodo glavni sponzor

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      19.05.2013 ob 7:29 @riki gost

      Te prosim razloži glede licence, če poznaš razmere. Ker ge san čul čist nasprotno

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.05.2013 ob 7:35 dixie gost

      Rešeni smo. To se vidlo iz aviona.Koper je prišo na bograč ...Tudi licenca de, čeglij nega pejnez. Prinas ge se možno.Sicer nega finančnih pogojev,infrastruktura nikakša , igrišče je nikakšo, reflektorov nega , slačilnice ma bokše že sakša veška šola ali ka boš ocena je pozitivna , balkan . Investitor ?!, ka pa te glij telko čaka. Aha ,malo vas drži v pozitivnom pričakovanju.Pondelkove oddaje so pa itak farsa za dečico v vrteci.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      19.05.2013 ob 8:09 muki gost

      Mura je aus de pod nami naftašami zabadav jim puščajo tak nemajo penez niti za nove žoge licence pa nebo tak je že odločeno z desne roke vem NAFTA JE 100 KRAT BOKŠA.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      19.05.2013 ob 8:54 riki gost

      @fabi,KAJ TI HODIŠ NA TEKMO ZARADI NOGOMETA ? Ali ka se delaš norca. V prekmurji je puno klubov pa idi ta na tekmo, samo nehaj pluvati po lideh in klubu mura. Vidim, da mešaš osebne in športne zadeve, tebi nekaj ni v redu, če pač ti ne greš na tekmo, zaradi osebe,ki se ti ne vidi, zato še ne rabiš obveščati po foromi, meni se marsikdo ne vidi pa tega ne objavljam širši javnosti-. Hodim na tekmo , ker mam rad nogomet.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      19.05.2013 ob 9:19 riki1 gost

      riki,njaj njaj tudi ti boš enkrat spregledno kak esmeralda :-)Finta vsega toga je ka je legenda vse zminero v klubu samo ka pride do položaja na keron je.Lago je na velko ka je nej dobo plačila,zakoj ne povej kelko njemi je topič na roko dal na banki koper?100% preverjeno če šćete van še cifro poven neje mala :-) in takšen tip ma obraz pa neka guči okoli pa šinfle prejšno vodstvo a on je nej nika načišen.Ge so vsi sponzori za kere je tak na velko gučo če OF odide ?ge je več gledalcev ?Kak se plačuvle igralcem ?Kak je sploj vse legalno ,če je samo eden v nadzornem odboru ? disciplinska tak nevejte ka je,ka tan niti enoga nega zato pa delajo ka ščejo.Narod se pita na kakšni osnovi so zbirali direktora kluba ?Vsi znajo ka je še pred ten kelnaro na igrišču zdaj pa je direktor kluba,pa ka se vi norca delate z nas?nej čuda ka nišče nešče pejneze dati ,kda vidi samo malo što pa kakšni so v klubu.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      19.05.2013 ob 9:46 ričko gost

      Cejlo javnost majo za samare.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      19.05.2013 ob 9:55 gorgonzola gost

      Joj, kak se vam bom režal, ko boste uradno izvedeli za to, da niste dobili licence. To vam govorim že pol leta, pa me ne jemljete resno. Sicer pa sanjajte naprej. Prihaja novi sponzor iz Tadžikistana, nekaj se pa kaže še v Tanzani in KUrdistanu. Prihajajo novi rešitelji Mure! Sanjači, z tabo Riki na čelu. Navijači MUjre= SVET SANJ!!!

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      19.05.2013 ob 10:02 riki gost

      @riki1-tebi vidin ,da ni pomoči, ne obremenjuj se , s stvarmi, ki se te ne tičejo, to bojo rešili tisti,ki so sprejeli odgovornost zato. Jaz hodim na tekme, da uživam v nogometu, to kar komentiraš ti pa so stvari,kot da bi šle iz tvojega žepa. Šinfati je lahko, pa če je res ali ne. Ni mura edini klub,ki ima težave, tudi klubi v tujini jih imajo. Vidim,da si hujši kot kaka tračasta baba, kaj kdo dela , obsojaš ljudi itd. Mene drugo ne zanima kak nogomet, vidim, da se trudijo, da so iz tekme v tekmo boljši. KONČNO PA VSI VEMO KDO JE MURO SPRAVIL V DOLG, pa nebi več o tem, ker ni vredno. Imaš pa informacije od Topiča, to je važno za tebe.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      19.05.2013 ob 10:14 yx gost

      Vsi vi negativci,ki komentirate, o tej licenci, ne obremenjujte s takšnimi stvarmi. Mi pravi navijači bomo navijali za muro, tudi, če bo v tretji ali četrtzi kot vi pravite. VEMO PA KDO JE MURO SPRAVIL TAKO DALEČ, UPAMO, DA GA BO DOSEGLA ROKA PRAVICE. Edino vi boste potem imeli debele riti od sreče,prava hudobija veje iz vas, pa lepo se imejte, pa smirite živce.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      19.05.2013 ob 10:19 labdaš gost

      Muro so spravil v dolg perovni sponzori kerih nega. Tak bi se šla Sobota Prve lige Malo morgen.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      19.05.2013 ob 11:34 g gost

      ajmo Odranci..prekmurski šampioniiiiiiiiiiiiiiiiii...

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. prekmurjerepublika
      19.05.2013 ob 12:24 prekmurjerepublika

      @ gorgonzola, vidin ka ti ide redno v nos dejstvo, da mura nede zadnja. Mij smo nej tak slabe kak vaša nafta, kera je lane bila gladko zadnja v lige. Tude, če mo spadnili vo z lige, mo spadnili častno, ker nemo zadnje in nedo rezultate krivi. Tudi tou dela klube velke, in vaša nafta nede nikole mela10% ugleda mure v očeh nogometnih privržencev po sloveniji. Mura je še itak zakon, što je biu na tekmi ali jo gledo po tv se prepričo ka špilamo rejsan dober nogomet. Pa ka pa nede što moto ka koper muri pusto, ker koper se bori za evropo in je špilo na puno (pa še jug jin pomago). Gongonzola, vij pa se v mađarije požrite, ker vaša nafta nede nikole mela takšega imena kak mamo mi, nikole vas nedo spoštuvale in nikole več nete vidle 1. lige!!!

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      19.05.2013 ob 12:34 fata gost

      MURAje zakon NATAŠA FABI rešita našo Muro rezoltati bodo zdaj sta pa navrsti vidva z ostalimi vupravi da dobimo licenco in obstanemo v prvi ligi.DokaŠTE IN ZAPRITE USTA VSEM TISTIM KI BLATIJO NAŠ PONOS MURO

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      19.05.2013 ob 13:09 gorgonzola gost

      Pokakakam se na vašo prekmursko republiko, sem te že raje madžaroš, kak v tej kvazi republiki. Pa vi ste res polpismeni narod v prekmurju, vi res ne razumete slovenski. Dobro bom probal v prekmuščini, magari mi glih ne gre prekmurščina, pa upam, ka me boste vseeno bolje razumeli, ker vam je slovenski jezik tuj, kak vidim. Torej še ednoug. Ge, nejsan nigdar pravo, ka mam ka prouti Mujri, celou obratno. Fajn bi bilou, ka bi Nafta pa MUjra bilij v prvoj ligi, drugo je pa realnost. Ge se zavedam, ka Naftaši dugo nedo višje kak v trečoj ligi, z Mujro de pa še slabše, ker licence nedo doubili. Te pa znate, ka vas čaka, derbiji z Rotundo, Romo, Puščo itd, itd. Še ednoug, ge si tou ne želim, ka bi Mujra spadnola tak nizko, a zgoudilo de se ravno tou. Ste me zaj kaj bole razmili, ali vam naj še v madžarščini še ednoug vse obrazložim?????

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      19.05.2013 ob 13:14 tifoz gost

      HA HA HA Hir aj kam hir aj go , vamos ograček liga . Koper sploj nej špilal ???? Tak je muro poštuval???

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      19.05.2013 ob 13:36 aoxd gost

      menej pa zanima če keri zna kak so kaj okoli topića rejšili, ali pa je vse poniknolo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      19.05.2013 ob 14:40 oxi gost

      Murko (Aluminj) izključen v 92. minuti , pred tem je ubranil enajst metrovko - čisti slučaj. če verješ Topič je muro v prvo ligo pripelo , to so rejšili in tou je dejstvo kero edino šteje .Nadzorni pa je postavil novo vodstvo in hitro zbriso.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      19.05.2013 ob 14:52 Anti Naftaš gost

      Eni ste že prav betežni od škodoželjnosti, najbole pa tej zabiti naftaši keri se nemrete sprijazniti ka Nafta nikdar nej bijla pred Muro pa niti nede. Včeraj je bilou lipou biti na tekmi ge so pokazali Muraši kak se špila za svoj klub. Mura je večna.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      19.05.2013 ob 15:15 gost gost

      @ Anti Naftaš..vidim ka si še mlečnozobec, pa ne poznaš nekaterih dejstev. Nafta je bila jugoslovanski prvoligaš, kar muri nikoli ni uspelo, Za nafto so čuli v zadnjem kotičku Makedonije, dočim Za muro verjetno jugoslovani niso vedeli kaj to sploh je..jasno?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      19.05.2013 ob 15:38 tiko gost

      sponzor je najdeni - ta teden sledi predstavitev. LICENCA JE UREJENA! NZS ne stoji križem rok in se zaveda, da brez mure05 ni gledalcev! Imam zanesljive informacije!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      19.05.2013 ob 15:42 F gost

      Vütro de Šavel v oddaji Vaj kak san zlüfto predstavo s predsednico Horvatovo novoga sponzora, keri de rejšo muro05. Zaradi njega de mura dobila licenco.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. prekmurjerepublika
      19.05.2013 ob 16:04 prekmurjerepublika

      @gost ka tij si star 12 let ?? je že rejsan ka je nafta eno leto pred 60 leti špilala v 1.jugoslovanske lige, ale tou je biu splet naklučij. V zadnjih 30 letah nega nafte nige, par lejt ste špilale v 1. lige, vače pa ste nižjeligaš vedno bilij in te vedno ostale. Mura je pa bila poznanaa po cejloj juge in osrednjoj evrope. Mura je že denimo premagala hajduk in dinamo, je kaj takega uspelo nafti???? Pustite vij lendavčani primeri muro in se rajši brigajte za svoj klub, keri nemre v pomurski lige razturate, niti nejste nikša osvežitev pomurske lige, sploj nikoga ne zanimlete. Da je mura špilala na primer v 3 lige je blo na saki tekmi po tisoč ale 2 tisoč lidij. Telko o ton

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      19.05.2013 ob 16:32 MAH gost

      NAJ JE SPONZOR AHA MURA! PAČ ZA DELAVCE NEMAJO ZA MURO05 PA DE SE ŽE KAJ NAJŠLO. TE PA TE LEJKO SELJAKI SVOJ NOGOMET DALE GLEDALI!!!! SRAM VAS JE LEJKO VSE POVPREJK!!! TU SE ZA TE DREKASTI (DOBESEDNO DREKASTI) NOGOMET BRIGATE , NEMATE PA PEJNEZ KA PIVO! KELKO MLADIH NOGOMETAŠOV JE ŠAULO PUSTILO KA SO LE LEJKO TE PRI MURI NAUROGA DELALI!!!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      19.05.2013 ob 17:16 gost gost

      čondraš zvani prekmurjerepublika: Lejko bi ti oča bil, telko sam stari..tak ka naJ TI MENI O FUSBALI, JE SAN FUDBAL GLEDO V LJUDSKEM VRTI GDA JE ŠČE mARIBOR ŠPILAL V 1.JUG.LIGI..ZDAJ PA RAČUNAJ KELKO JE TOU.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      19.05.2013 ob 17:19 hidak gost

      ja, preci dečice eti pijše na tom portali..ge sem tude tou upazo..

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      19.05.2013 ob 17:22 republikec gost

      Kakši gledalci ve pa nega več lkak tristoli lidij z redarami vred.Mura nema več gledalcov.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      19.05.2013 ob 17:31 tak se guči gost

      Nizozemce ste stirale .>>Ali zaj so lekar novi sponzori tu. Tak se guči ka so bili na stadioni z velkin bmv - jon in so pogodbo podpisale.Ja pa takši znak je bil na avtoji kak ma arzenal na majcaj.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      19.05.2013 ob 17:34 yx gost

      Dragi komentatorji, Topič je muro v puf pripeljal, igralci pa v evropo brez plač, to je fenomen ne pa vaši komentarji, ki so brez vsebine , brez glave in repa, pišete stvari , ki se vas sploh ne tičejo.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      19.05.2013 ob 17:55 yyxx gost

      Pa ka šče .Brez Topiča ne bilou prve lige pa ne evrope.Samo ste njemi bili faušne , onemogočili ste njemi delati, pa še njegove sponzore ste stirale novih pa nega od nindri.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      19.05.2013 ob 18:39 Prvaliga gost

      Topicovo delo pri muri je bilo riktanje pejnez ... in toga dela je nej napravo .... Evropa pa se je prigarala na igrisci ... ,pa nej Topic ....

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      19.05.2013 ob 19:34 yx gost

      Zdaj pa res ne razumem več nogometa. Ali je Topič igral nogomet. Ljudje ali se vam je čisto vtrgalo glede Topiča, da niste niti toliko pošteni z izjavami, da bi priznali, da so si zmage priborili igralci na igrišču BREZ PLAČ. Mislim,da bojo celo vložili osebne tožbe proti njemu, ker jim je lagal preko telefona, obstajajo dokazi SMS, sporočila drugi teden. Čedalje bolj sem prepričan, da te butaste izjave piše kdo drug kot ....?. Sicer pa ta članek ni o teh zadevah, ampak, da je mura premagala Koper. PRAVO MURA, PRAVO DEČKI VSA ČAST, KAR TAKO NAPREJ, PA OSTANE V PRVI LIGI.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      19.05.2013 ob 20:49 KAR NEKDO gost

      Slepa kura spet našla zrno. Kaj so tribune slikali dopoldne, kajti za tekmo je to BISTVENO premalo. HAHAHAHAHAHA

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      19.05.2013 ob 21:20 i gost

      @gost - gost: če verjameš ali ne... S prijatelji smo šli kakšno leto in pol nazaj na Češko. jaz sem edini med njimi, ki sem bil bolj nogometno naravnan- seveda navijač Mure. In je do nas pristopil en starejši Čeh in nas nekaj vprašal. Nato smo malo prišli v pogovor in prijatelji so mu rekli, da je eden izmed klubov v SV Sloveniji Mura. In tip jedejansko vedel, kaj je Mura. Znal je povedati približno, kako zgleda grb, znal je povedati, da bili nekdaj tudi v evropi (pač v kvalifikacijah) in da ima sedaj finančne težave in da ji ne gre najbolje. Torej ne govori na pamet- Muro poznajo tudi ljudje izven Jugoslavije. Sicer pa če že gremo lovorike- Mura ima v samostojni Sloveniji 1 lovoriko (pokal 1994/95) in 4. predkrog kvalifikacij za ligo europa. Nafta lovorike nima, prav tako pa se ni uvrstila v evropo

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      19.05.2013 ob 22:03 gost gost

      @-i gledaš preveč znanstveno fantastičnih filmov, posledica tega je nerazumno nakladanje in škrabanje na tem portalu, dečici za lahko noč lahko poveš kako pravljico o prijaznem stričku iz Češke...-))))))

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      19.05.2013 ob 23:13 NIK, gost

      PM pa tu so takšni pristaši mure, ka bi lejko dali vsaki pau plače oz. baukše povedano socialne:) DECA VAN DELAJO ZA DROBIŽ IN TAU ZARADI MED DRUGIM TUDI KLUBOV, GER SE PEJNEZ IN PEJNEZ POKRADNE!!! VIDIN PA KA TU VEČINO BUTECI (tisti ka nemajo drugega dela, kak socialno črpati, svojo ženo pretepati, popijančevati in stave špilati) PIŠEJO!!! MALO SE POZANIMAJTE KAKŠNE SE ZADEVE DOGAJAJO ZNOTRAJ KLUBA (nataša malo povej kaj zanimivega, ali pa ti mogoče fabi????) Ka je rejsan z ovin ka je meu na meji probleme??? Pejnezi so???? Plačuvlete tekoče zadeve???? TA ZMAGA NAD KOPROM JE SEVEDA SUPER, AMPAK ENA TAKŠNA ZMAGA ŠE NE POMEJNI SVETEL KONEC!!! DRAGA DECA BG MALO PITAJTE UPRAVO MURE, KA SE ZNOTRAJ DOGAJA:)

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      19.05.2013 ob 23:39 Joško gost

      Novinari, vej pa kaj napišite o novon investitori. Uprava že dugo nika neje povedala, ka lejko čakamo z licencof.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      20.05.2013 ob 9:17 lol gost

      Znate ka, če man muro najrajši na svete ji privoščin ka se reši te agonije! vi si predstavlate kelko je tuj nogometašev z družinami že 3, 4 leta? vse so dali za muro ka ji pomagajo, po drugi strani pa bole maro dobili.. če se licenca odobri, so nastradali nogometaši! če ge delan v firmi pa mi ne dajo plače prvi mesec, razturan z inšpekcijo! tu pa je vse mirno in še licenco dobijo, pa do bogi igralci čakali 31. marec 2014, ka do dobili samo papir za podpis odloga, pejneze pa te dobite enkrat! če je pa to rejsan, te pa tak disaster-na licencčni oddelek so poslali baje prazne papere, z štampiljko! in so dobili 8 dnevni rok, ka mine prvenstvo, ka de se vidlo kelki do na lestvici! pa to je absurd! delavec pri nk muri, keromi so dužni 9.700 eur za 2012 leto, so ga niti nej pitali za podpis! pa nej mi gučati ka si zmišlavlen! lep dan

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      20.05.2013 ob 10:20 riki gost

      @-lol, ali ni bil šef mure 2012 g. Topič, potem se naj delavec obrne na gospoda Topiča,saj je imel denar od evrope,ter vstopnic, KAJ IMA S TEM SEDANJA UPRAVA, najlepše je naprtiti stare grehe , nekomu,ki ni imel s tem nič, mislim,da so vsote tega dolga, ki ga omenjaš tudi pri igralcih iz leta 2012, upam , da bo zadeva prišla na sodišče.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      20.05.2013 ob 10:24 Antinaftaš gost

      Marsikaj je še glede licece nej jasno, je pa ena stvar, či licence nede Mura ide v zadnjo ligo, ali pa pa v stečaj. V primeri stečaja igralci pa upniki nedo vidli niti centa. Zatou je boukše ka se dobij licenca pa se proba klub pa upnike rejšiti pa de Mura pa med vodilnimi v državi. Zdaj pa še napijšen glede vzdevka keroga san si zadnjič dau. Antinaftaš san napijso samo zaradi bedakov keri norije pijšejo tou so pa eni Naftaši. Nikdar san nej biu prouti Nafti razen na športni način da so bilij derbiji. Mlečne zobej pa neman že 50 lejt kak eni mijslijo ka jih še man. Tou pa ka je bijla Nafta pred 60 lejti v prvi Ju ligi je pa zgodovina kera je itak nej merodajna. Mura je večna.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      20.05.2013 ob 10:34 dejan gost

      gost - Antinaftaš V nafti so enako delali. Dug se je iz leta v leto nabiro! Upnike pa so napizdovali in jin lagali. Na konci pa so vsi ostali brez! Tudi v muri05 se dolg vsaki dan povečuje. Neven ge gemlejo pejneze za te tuje igralce (potni stroški, prebivanje, hrana, plačilo...). Pred čason san celau čiu ka sta dva ščela nekan gejst in jima gesti nejo dali, ker klub neje plačuvo! Skratka dolg se iz dneva v dan zvišuje. OD ZAČETKA TE NAUVE UPRAVE PA ŠE NITI BESEDICO NEJSO SPREGOVORILI KAK JIN IDEJO SKAUZI FINANCE!!! VERJETNO PALIK IGRALCE NAPIZDUJEJO IN JIN DAVLEJO NEKI DROBIŽ NA ROKAU. FABI JE GLEDE TAKŠNEGA MANIPULIRANJA PREBRISAN!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      20.05.2013 ob 10:36 dejan gost

      ''papir za podpis odloga'' igralci če ste pametni ne podpišite! Na konci de kak v nafti!!! Špilali te še eno leto gratis oz. za drobiž!!! Ne pustite se fabiji

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      20.05.2013 ob 11:16 Antinaftaš gost

      Ka na pamet gučijte, či je Mura dužna igralcon lejko zapistijo klub pa idejo kama ščejo, s ten ka jin je Mura še itak dužna. Eni pač raskejrajo pa ostanejo eni pa niti nemajo kama iti, tak je tou. Kak štejč de ges kak navijač bi biu najsrečnejši ka bi se stvari normalizejrale pa bi dale glejdali pravi nogomet v fazaneriji. ka se pa tijče nouve uprave, ka mijslite ka so uni semogouči, tou ka je Topič pa njegova kompanija zapravlala 2 leti nemreš samo tak popraviti. Njajte naj delajo mo na kunci sezoune vidli ka so napravli.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      20.05.2013 ob 11:28 lauraas gost

      Kai je pa zdaj s tem albanskim sponzorjem?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      20.05.2013 ob 13:42 fery01 gost

      Strašno dobri poznavalci se javljajo pa se pijtan če bi što od vas bil v vodstvi Mure kak bi delo ali bi samo fantazejro kak delate tu.Ne ven zakoj se sploj oglašate ka ne poznate razmer. Vidite kelko ljudi je brez dela in što de finansiro nigomet in šče vse ostale športe tuji kapital pa nede šou k nan dokeč mo samo pisali pa nej delali zato se spravimo delat in pomagat Muri ka izplava in z njo tudi mi Prekmurci če se mamo čista malo radi. Mislim ka nan nega do tečas pomoči dokeč nemo začnoli delati. Naj se tu rajši ne oglašajo takšni ka mislijo ka vse znajo in to za licenco što si pa te zaslujži licenco tisti ka nemajo niti tribun pa slabe slačilnice pa niti lige nemajo na svojem področji.Malo trbej misliti in te kritizirati in najpšrjej pomesti pri sebi pa te iti k sousidi

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.