https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

STUDIO PLUS

Kučan se je »potožil« Buzetiju: Druženje z menoj je za marsikoga postalo neprijetno

Murska Sobota, 17.7.2013  

Objavljamo celoten video posnetek oddaje Studio Plus, v kateri je Tadej Buzeti gostil Milana Kučana.

Kučan je v oddaji med drugim odrekel podporo Zoranu Jankoviću,  spregovoril o delu vlade, prodaji Mercatorja in drugih državnih podjetij, Alenki Bratušek, Janezu Janši, ukinitvi oddaje Pogledi Slovenije, Borutu Pahorju, sebi kot stricu iz ozadja, povedal je tudi, zakaj se nekateri ljudje več ne želijo družiti z njim ...  

 

VIDEO (celoten pogovor z Milanom Kučanom):  

 

Oddaja Studio Plus je na Televiziji AS na sporedu vsak torek ob 18.05, 20.05 in 23.05, v sredo ob 9.35 in 15.35, vsako sredo jo objavljamo tudi na Pomurec.com. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.07.2013 ob 8:21 dr. gost

      Razkol v Pozitivni Sloveniji in spor med Bratuškovo in Jankovićem je le spin. Pri tem je Bratuškova prikazana tako rekoč kot žrtev in kot tista, ki nastopa kot branik politične stabilnosti. Vendar pa je ta spor – tudi če je realen – vsebinsko precej nepomemben. Nobeden od omenjenih ni ključen politični igralec. In oba sta povsem pogrešljiva. Zato ju politično zakulisje lahko potisne na stranski tir, če postaneta moteča. Jankoviću se to pravzaprav že dogaja.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2013 ob 10:20 Snops gost

      Kučan me ni ravno prepričal v obrambi pred "botrstvom". Prav tako se je videlo, da je v zadevi z Janšo v ozadju dejansko nekaj več, kot bi bilo sklepati edino iz uradnih občil. Obtožba, da je za vse kriva prva Janševa vlada je milo rečeno cenena. Sem pričakoval več od Milana.

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.07.2013 ob 10:42 Charlie gost

      Pravi govorec, čestitam! Več govori, manj pove. Vedno daje vtis, kot da on ni bil nikoli zraven, on ni nič vedel, on samo komentira, ko ga kdo pokliče. Na koncu se samo postavlja vprašanje, kako je sploh prišel v penzijo, če pa ga ni bilo nikoli zraven? On niti ne ve, da je v času njegove vlade vse šlo v 3 krasne. ___ Čisto drugi tip je Stanovnik. Ko je govoril o Ameriki, so se jim še kako tresle hlače.

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2013 ob 13:53 Miha gost

      Ker ga vsi grajate, a mi lahko kdo pove česa je Kučan sploh obsojen?? Kaj je naredil slabega, ali protizakonitega?

      16 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.07.2013 ob 14:03 gost hemi gost

      Najprej uredništvu, vse dobre in tehtne konetare ste zbrisali, pustili pa bedne in nevredne objave. Gost Miha, čestitam. Res, naj ti bedni pametnjakoviči povedo, česa je kriv in kaj je zagrešil? Tisti pa, ki so obsojeni in njim je krivda dokazana pa le ne morejo biti krivi. Res so spretni manipulatorji, ki jim naivno ljudstvo naseda.

      15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.07.2013 ob 14:15 Snops gost

      Med drugim je kriv tega: http://www.finance.si/8341627/Public-enemy-Milan-Ku%C4%8Dan-je-kriv

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.07.2013 ob 14:20 Charlie gost

      Milan Kučan je bil na vodilnih položajih (AKTIVEN) od leta 1968 – 1991 v ranjki Jugoslaviji. Od 1991 – 2002 predsednik republike. Tudi naprej je bil na plačilni listi do leta ??? Ni bil navaden državljan, bil je tisti, ki je stalno govoril kaj vse smo napravili, kaj še bomo napravili. Jankovič bi rekel temu, da je Slovenija (Mercator) njegov otrok. In kaj je od tega nastalo? Mene je SRAM, da živim v Sloveniji, ker so jo »zafurali« do konca. Takoj vzamem državljanstvo kakšne sosednje države. Ali on ta sram kaj čuti? Jaz tega nisem zasledil. Že takrat bi moral povedati, da se to ne dela! Barabe v zapore, čast in oblast delu! In bi ga ti (Miha) podprl? Prepričan sem, da bi ga podprli vsi. Če on v času njegove vladavine ni videl, da gre vse počasi k vragu, sem jaz, navadno bitje to prekleto začutil vsako leto, v začetku počasi, sedaj pa, da ne govorim. Zdaj je ugotovil, da je podpora Jankoviču neka napaka. Pa je to opazil sedaj. Naj bi vprašal nas, ki smo videli, da takšna podpora ni vredna nič. To so dali slutiti vsi politiki, ki »dobljenih« volitev g Jankoviča niso podprli. Tudi njegov sorodnik in sedanji predsednik ne. Nekateri to ne vidijo, še bolj pa je jasno, da večina tega noče videti, ker so nekje v državnih službah na položaju ali pa tudi ne, kjer se niti približno ne približajo delovni temperaturi. In kaj bodo delali mladi izobraženci s 7. Stopnjo? Šli bodo študirat naprej do magisterija in doktorata, potem pa na cesto ali v Avstrijo na tekoči trak ali pa kanalizacijske jaške. Ne, Kučan ni napravil nič, bil je zraven in … (bla, bla, bla, …)

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.07.2013 ob 14:21 gost gost

      hemi ma prav, tiste kerin so lopovščine na sodišči dokazali in so obsojeni mate za heroje toga srmačeka staroga pa mate za največje zlo. more biti rejden maher ka lejko vpliva na cejlo slovenijo, pa na sodstvo v avstriji pa na finskon pa v ameriki. zakon je kučan.

      8 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.07.2013 ob 14:31 Snops gost

      Zakaj mislite, da je večina bivših socialističnih držav uvedla lustracijo? Zato, da nas danes prehitevajo po desni (Češka, Slovaška, Poljska itn.)! Jasno je namreč, da bivši partijski veljaki ohranijo svojo moč in vpliv neokrnjeno.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.07.2013 ob 14:37 jis gost

      Ko je bil na položaju KUČAN smo bili brezskrbni!!

      10 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.07.2013 ob 14:38 Charlie gost

      Pa kaj ima veze, ali je človek pravnomočno obsojen ali pa ne? Vsak od nas vodi doma družino (mož, žena, otroci, …) Družine propadajo, v družini ni obsojen nihče, pa še vedno propadajo. Gre za vprašanje, ali si dovolj sposoben, da stopiš v bran ljudstvu (družina) takrat, ko te ljudstvo potrebuje. Da mu pomagaš. Kako pa to napraviš. Ko prvi ukrade neko firmo, spremeniš zakon tako, da drugemu niti na pamet ne pride, da bi lahko napravil še kaj takega. Pred dnevi je bil na Kitajskem minister obsojen na pogojno smrtno kazen, vso premoženje odvzeto. Sem 1000 %, da na Kitajskem nibenemu dovolj pametnemu nikoli več ne pade na pamet, da bo sodeloval pri podkupninah. Pa vi zaupate našemu sodišču in vzamete za sveto, da nekoga oprostijo. Če res verjamete, vsaka vam čast! NE bom trdil, da je Kučan nekaj ukradel ali poneveril. Ttrdim pa, da je bil poleg in bi moral marsikdaj poseči v igro.

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.07.2013 ob 14:41 aaa gost

      Kot je že eden omenil, KUČAN LEGENDA!!!! Ima vpliv na ves svet, bravo Milan! Forza Milan ole ole ole!! vsa sodišča po svetu sodijo, kot reče Milan.

      8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.07.2013 ob 14:43 Snops gost

      @gost hemi: Si mislil slučajno na Mitjo Ribičiča? "24. maja 2005 je Državno tožilstvo Republike Slovenije vložilo obtožnico proti njemu, ki ga bremeni sodelovanja v genocidu. Obtožnica temelji na dokumentih, iz katerih je razvidno, da je Ribičič podpisal smrtne obsodbe 234 ljudi, ki so bili izvensodno pobiti po drugi svetovni vojni. Kljub obsežni dokumentaciji in številnim pričevanjem je po nekaj mesecih sodišče zavrnilo zahtevo tožilstva po uvedbi preiskave »zaradi pomanjkanja dokazov«." Hehe, nekateri pač verujejo, da če spremeniš ime, potem se bivši zločinci spremenijo v največje demokrate, skorumpirana sodišča pa v najbolj neomadeževane in neodvisne inštitucije v državi. Malo morgen!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      17.07.2013 ob 15:49 en_hud gost

      Škoda je moje stare tipkovnice, da bi karkoli pisal o Milanu!!!

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      18.07.2013 ob 10:19 prekmurc gost

      spet bo prišel maršal in naredil red. Tako se živeti v državi nobeni ne da: delavci, ki imajo še zaposlitev delajo z minusem, država pa se rešuje z brezposelnimi. Milan do konca življenja lahko točiš solze za Titovo Jugoslavijo.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      20.07.2013 ob 18:34 gost-pravi prekmurec gost

      Spoštovani g. Milan Kučan je bil najbolj cenjen predsednik te države. Izvoljen z veliko večino glasov in ljedje smo ga cenili. Kaj pa danes? Cenimo kakšnega politika? Mogoče nekateri redki oboževalci obsojene"veličine". G. predsednik Kučan je vedno znal in zna povedati tehtne stvari, ki zahtevajo premislek. Kdo je krmaril našo barko med osamosvojitvijo? Mogoče jurišniki in samozvani osamosvojitelji. Samostojnost smo si priborili Slovenci pod vodstvom razumnih voditeljev, kakršen je bil predsednik Kučan. Če bi šlo po željah nekaterih bi Ljubljana gorela, mi Slovenci pa bi se srečali z razmerami kot so jih doživeli v BIH in na Hrvaškem.

      27 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      22.07.2013 ob 16:12 tkgegj gost

      kaj je naredil za Prekmurje?

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      22.07.2013 ob 23:46 ROŽA gost

      Ne vem zakaj tako negativno pišete o Kučanu. Marsikaj bi bilo drugače,če ga ne bi bilo, je edini pameten politik v Sloveniji, tudi bogat ni postal, če ima hišo ni bogastvo,saj jo ima vsak pošten in delaven slovenec. Drugi pa so se obogatili na naš račun pa jih obožujete. Res se nam slabo piše Slovenci,če ne boste začeli misliti s svojo glavo,pa realno razmišljati, kdo nam je kaj ukradel ter kdo živi na naš račun, nam jemlje pokojnine, plače,zdravstvo itd. Lepo vas prosim kje živite, plujete po tem človeku se delate norca iz njega vse ima svoje meje. Malo poglejte okrog sebe,pa prečitajte še malo druge tuje časopise,kaj kdo piše, ne lajnate o teh komunistih brez veze.

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      22.07.2013 ob 23:56 pepi gost

      Novinarji obrnite ploščo,ker ta s strici iz ozadja je že preveč zlajnana,imam vas s temi izjavami poln kufer, Milan Kučan,pa je bil do sedaj najboljši predsednik Slovenije. Bog ve kaj vse bi se naredilo, kaj vse so imeli nekateri v mislih,če ga ne bi bilo. Novinarji dobro bi bilo,če bi kdaj prebrali kakšno knjigo,pa kakšen pameten cajting, ne pa ponavljate eno in isto,ter to kar vam paše, vsi vemo kaj je prava resnica. Še moja hiša je večja kot jo ima Kučan.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      23.07.2013 ob 8:18 gost gost

      Charlie, če te je sran begaj iz naše Slovenije. Eni smo se borili za samostojnost tebe pa je sran ka si Slovenec. Politiki so nej Slovenija in zaradi politikov je nej potrebno nikoga biti sran ka je slovenec. Kvečjemi je lejko sran politike pa tiste keri volite te pokvarenjake. Slovenija je dostav več kak ena četica skorumpejranih politikov.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      23.07.2013 ob 22:36 Charlie gost

      Politiki niso Slovenija. Politiki so tisti, ki predstavljajo in zastopajo našo državo. Oni so v "avtubusu" tisti, ki ga usmerjajo, jaz pa sedim na zadnjem sedežu in ga palčujem. Plačujem njega in njegove neumnosti. In kako vozijo po tvoje? Srat te stisne, samo po jarkih in proti breznu. Med drugim pa so takšnim borcem, kot si ti, ki si bil 10 dni nekje mtd njimi, podelili takšne ugodnosti, da jih bodo plačevali še naši vnuki ali pa takrat Slovenije sploh več ne bo. In ko takšne borce vidiš, da sedijo v celi vrsti na neki proslavi in si sanjajo, kako so oni osvobodili Slovenijo. Iluzija na kvadrat. Pa, verjetno, nisi ti kriv, da imamo toliko borcev za Slovenijo. Kaj je bilo mišljeno s tem, ko sem to zapisal, mogoče ti nikoli neboš niti razumel, ker ti verjetno tvoja borčevska značka malo megli tvoj razum.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      25.07.2013 ob 9:38 nogometaš gost

      Pomurec cenzurira komentarje, ki govorijo resnico o stanju v Ljutomeru ŽALOSTNO! http://www.pomurec.com/vsebina/18327/V_Ljutomeru_bodo_prenavljali_del_Miklosicevega_trga http://www.pomurec.com/vsebina/18312/Zelena_luc_za_pomurski_vodovodni_Sistem_C

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      28.07.2013 ob 20:04 ko te j.... kučan gost

      druženje z lažnivcon nema nišče preveč rad stari dobro ka si gor prišo!!!!!!!!

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      08.08.2013 ob 13:27 žoga gost

      jojoj

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      08.08.2013 ob 13:31 GOL gost

      huh

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. jozefa
      11.08.2013 ob 6:16 jozefa

      Dragi naš Milan ... samo ne stonjaj ... če si tak zaveden Slovenec se odpovej dodatku, ka ga dobivleš kak bivši predsednik.Vupan,ka maš zadosta penzije.Večina ljudi je na robu preživetja.Tebi pa ešče ne folga.Uživaj penzijo pa se ne vmešavaj.Na vrsti so novi mladi ljudje.Lp

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      11.08.2013 ob 7:34 gost gost

      Charlie, ti si eno navadno zafrustrejrano tele. samo idi, takšnih lelekov ne rabimo v sloveniji. namesto ka bi nekaj napravo ka bi se v ton tvojon avtubusi nekaj spremenilo boš rajši pobegno in pustil bando naprej na oblasti da bo kradnola pa se delala norca iz naroda. ja, ge san se boril v 10 dnevni vojni in na to san ponosen. takšni primitivnci kak si tij pa nan tou nete v oči metali pa se iz toga norca delali. povej kama ti nakažen pejneze za avtobus? nabavi si kakšno karto za daleč smrad eden.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      11.08.2013 ob 9:23 joco gost

      tak je z tejmi starimi oltajmerji ka su nas dokraja uskubli trbej idnouk zavsema kunčati.. trbej jim vse privilegije ukinoti...pa te do vidli kak je lipou da si na roubi preživetja vej su nas pa uni se pripelali ge smu zaj nišče drujgi nej o n i . za vedno naj se poslovijo ...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      13.08.2013 ob 22:29 mia gost

      murgelski palček

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      13.08.2013 ob 23:00 gost gost

      vaj mia, tou je pa rejsan globoki kometar, nemaš kaj.... višek inteligence. ka to si cejli teden študejrala ka si tej dvej besedi fkup spravila. čestitke!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      15.08.2013 ob 21:12 natur Prekmurec gost

      Če 1991 leta nebi imeli na pomembnih mestih Kučana in Drnovška, bi imeli vojno kot Hrvati in Bošnjaki. Janševi strici iz ozadja pa so prividi in še edino sredstvo za pridobivanje volivcev opranih glav (kot nekoč SLS s Hrvaško mejo in Joškom Jorasom). Srečno pot želim Janši na Dob na prestajanje zaslužene kazni in upam, da mu med tem časom dodajo še dodatna leta za kup drugih svinjarij. Milanu Kučanu pa obilo zdravja in vrnitev v politiko.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      16.08.2013 ob 18:42 pišete gost

      VSE KAR JE NAPISANO JE SLIKA SLOVENCEV , LETA 1990 SMO SAMO PETEROKRAKO ZAMENJALI ,OSTALI SMO ISTI KOT YOGO KOJI NE IDE DUGO EVO PA JE KRIZA TU , OSTANE NAM SE DA SE PREKMURCI PRODAMO AVSTRIJI. SAMO NAVADO MORETE SPREMENITI IN BITI NE KME,,,,,,,

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      16.08.2013 ob 22:05 ko te j... kučan gost

      un pa brutoškova pa jankovč se naj mrdajo med seuf govna kera so vse zapravili

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      21.08.2013 ob 6:36 Feri gost

      Ja, ka je stari napravil za Prekmurje , ze za casa ;juge; nic sem so hodili samo zret in se nalivat . Dobri stari casi kajne tov.Kucan.....skrijse ze in utihni.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      21.08.2013 ob 6:52 gost gost

      @gost - ko te j... kučan, bratuškova pa jankovič sta resno dreka ali teva sta v politiki par lejt tak ka sta težko kaj zapravila, zapravo je tvoj janša keri že več kak 20 lejt ropa našo državo združno z ostalimi našimi velepolitiki. Govna nesposobna! tej milan je izgleda še najmenjši krive za vse ali ga bremeni ka je te gda je še biu v politiki kcuj gledo kak so lopovi harali pa še vedno harajo po naši državi.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      21.08.2013 ob 6:54 gost gost

      @gost - Feri, vej pa to je fora vseh politikov nej samo kučana, ka se odijo k nan nalivat pa nažderavat. tej lejpe komunistične navade se še vedno vsi naši politiki držijo. puna usta so jih gda prijdejo k nan, puna usta laži pa šunke.tak desni kak lejvi, vsi so ista govna.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.