https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Veržej izgubil prvo tekmo v drugi ligi

Veržej, 11.8.2013  

Nogometaši Farmtech Veržeja so včeraj gostili tekmo druge lige z Roltek Dobom, lanskoletnim podprvakom lige. Gostje so upravičili status favorita in slavili z 3:0.

Dob je povedel že v 9. minuti, strelec je bil Goropečnik, v 42. minuti je rezultat polčasa 0:2 postavil Lunder. Piko na i je postavil Prašnikar v 81. minuti.

Naslednji teden čaka varovance Zlatka Gaborja tekma v Šmartnem.

Gledalcev: 350.

Foto: nkverzej.si

Veržej: Andrejč, Pelcl (od 46. D. Vinkovič), Polajžer, Živko, M. Vinkovič, Hotić, Stojanović, Trstenjak (od 46. Hodnik), Zahovič, Karnet (od 68. Kavaš), Mauko.

Dob: Vezirović, Mirtič, Kukavica, Cimprič, Prašnikar, Klopčič, Lunder, Češnjevar, Račić, Goropečnik in Kunstelj.

Glavni sodnik: Alen Borošak.

Rumeni kartoni: Polajžer, Mauko, Stojanović in Karnet; Goropečnik, Lunder, Češnjevar.

Rdeči karton: Češnjevar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2013 ob 15:28 gorgonzola gost

      Bil sem na včerajšnji tekmi. Dob je bil vsaj za razred in pol boljši, lahko bi blo tudi 5golov razlike. Veržej še ni uigran. Drugi polčas so le jalovo napadali in si več kot dve polšansi niso pripravili. Še posebej je razočaral Luka Zahovič, ki ni pokazal čisto nič. Bolje bi blo, da bi Veržej igral z isto ekipo kot so jo imeli v tretji ligi. Ti bi se vsaj srčno borili. Prišleki bodo naredili le razdor v ekipi, taki občutek imam. Upam da se motim. Vsekakor pa Veržeju želim, da se skup poberejo in obstanejo v ligi. Dob itak ni pravo merilo, saj so z Aluminijem faboriti za prvi dve mesti.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2013 ob 17:32 Navijaška gost

      " ZIKO " Precej razočaranja med navijači . Na vsaki pripravjalni tekmi si nastopal z drugačno postavo tudi zdaj v 1 kolu, na rezervni klopi si imel lanske rezerviste, na tribuni pa redne igralce ki so klub pripeljali v 2 ligo.Ni nam jasno zakaj !!??Večina Mariborčanov je dobrih to je v redu ali si zelo pogrešil pri levem beku 1 polčas še bolj pa v drugem polčasu z igralcem št. 5 Vinkovič Matej nemore igrati beka ker je dober napadalec, je pa bil Kavaš dober levi bek pri Trenevskemu. Človek včasih mora kaj povedati če te kje " tišči " je tako ! ? to bi rekli naši MURAŠI . ZIKO gledalce lahko hitro izgubiš. Želimo da Veržej uspe, da nebo plesal samo 1 sezono. Pa še to po našem Karnet vsaj en polčas mora igrati v napadu tako je uredil in uspel TRENEVSKI. Navijači smo zato da včasih kaj pokomentiramo, imamo pa tudi dosti krat prav, pa lep pozdrav vsem.....

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2013 ob 18:35 ulala gost

      Prehitro so se odločili za 2.ligo,tu pa je že treba imeti ekipo kot je treba,mora biti kvaliteta.Za drugo ligo je namreč tan ni.Kako so prišli noter,tako bodo šli ven.nažalost.Upam da se motim. Naj živi nogomet

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.08.2013 ob 19:07 mica gost

      Preslabi so za 2.ligo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2013 ob 21:20 gostgost gost

      Prav tako se pridružej ostalim komentarjem. Bil sem na tekmi in doživel veliko razočaranje. Iz Maribora si pripeljal samo veliko nogometašov brez borbenosti, znanja, srčnosti,... Tako je to začetek konca. Upam, da ni posredi kake provizije, da morejo igrati glede na imena. S tem si delaš slabo ime, ker je na trgu dosti trenerjev in Veržejčani ne bodo hodili na tekme. Zato ti Gabor dajem največ 5 tekem na klopi Veržeja.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.08.2013 ob 21:25 kava gost

      Ka boš vgojdno na kavi razlago, ka ti je bilau krivo, ka ste nej zmagali. Živi bili pa čuli tvoje izgovore.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.08.2013 ob 4:36 olala gost

      Kak prvo Dob je v drugi ligi med bokšimi. Pravzaprav med tremi ekipami ka do se borili za prvo mesto. Kak drugo pa. Mladinci mariborski nejso tak dobri kak bivši murini igralci ka zdaj špilajo po tretjh ligah. Če pa so pripelali tujce pa bi mogli pripelati vsaj štiri izkušene starejše ali tujce ki bi to vse skup vezali in jim seveda malo več plačati. Če pa ni denarja pa bi mogli ostati samo z domačimi igralci če so že pripelali v drugo ligo si pač zaslužijo igrati pa makar eno sezono. Zdaj pa to neje niti črno niti belo.... Zahovič bi naj rajši dal štiri člane ki so v rezervi nej pa ka svojega forsira pa bi to čista nači bilo....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.08.2013 ob 4:43 olala gost

      Prvi trije v drugi ligi : Aluminij, Krško, Dob.... iza izpad do se pa borili: Bela krajina ali pa ahmastech pa veržej je tu poleg če na spomlad nika ne pripela.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.08.2013 ob 8:25 zlatan gost

      Što tu ge trener?S takšo taktiko in pristopon de teško ostano na klopi. Sicer pa što jih je nahecal v 2. ligo za kero trbe dosta pejnez

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.08.2013 ob 14:19 MURAŠ gost

      Odpelali ste nam dečke iz Mure vse de se vam gveravalo nazaj.KO pride Mura nazaj te de pa pravi fusbal vij ste sto lejt za MURO.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.08.2013 ob 18:04 KARTAKO gost

      Mauko neje mogo v 3.ligi špilate, zdaj de pa prvi napadalec v 2.ligi, leti kak mutave brez glave in brez haska, vsako tekmo dobi za jezik karton in to je to.....

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.08.2013 ob 21:53 švicko gost

      NAjprej moram muraši povedati da v Veržeji nega niti enega muraša. kak drugo se strinjam da je luka Zahovič ne igralec za drugo ligo .Ostali dečki iz Maribora so špilali solidno. Tisti igralci ,ki so veržej pripeali v drugo ligo ali ne trenirajo ali so poškodovani in nekšen red mora biti.Sopa bili igralci čisto zgubleni oz. prestrašeni.Zdaj so komaj vidli kakšna je razlika medligama.MIslim ka de že v naslednjem koli boljše je pa res da mora Ziko premisliti keri igralci so ga pripelali v drugo ligo zraven pa še da Hotičain enega štopera iz MB in to je to.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.08.2013 ob 12:25 Tako gost

      Švicko se popolnoma strinjam z teboj. I ma pa tudi prav zgoraj navijač. Osebno mislim da ni našel prave enajsterice za to tekmo. Trener pa bo moral računati na Karneta in oba Vinkoviča v napadu upam in želim da nebo tega dojel prepozno. Dva sta bila res smešno slaba upam da Gabor ni slep.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.08.2013 ob 18:15 kosi aka navijaška gost

      Ne vem zakej si tak pameten Kosi iz Borec. Skrij se v blok pa ne hode več vun,ker samo zgago delaš. Ti boš pametuva, samo se smešiš,še bolj kak si že smešen! Pojma nimaš ali taki ste najhujše vedno...zalostno. Šta vse majka ne rodi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.