https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Rusi nepremagljivi na mednarodnem turnirju v Vidoncih

Vidonci, 27.8.2013  

Športno društvo Vidonci je v nedeljo organiziralo že tretji mednarodni turnir v malem nogometu. V Športnem centru v Vidoncih se je pomerilo osem ekip iz Rusije, Srbije in Slovenije. 


Mednarodni turnir je tokrat osvojila ekipa Čehov iz Rusije, ki je v finalu po streljanju devetmetrovk z 3 : 2 premagala ruski Areal. V dvoboju za tretje mesto pa so bili Jedan de iz Srbije z 2 : 1 boljši od Humanih zvezdic, za katere so zaigrali tudi Đoni Novak, Grega Židan, Tone Košmrlj, Pidži in drugi.

Končni vrstni red:

1.       Čehov (Rusija)

2.       Areal (Rusija)

3.       Jedan de (Srbija)

4.       Humane zvezdice

5.       Slovenska vojska

6.       Veterani Vidonci

7.       Pomurski veterani

8.       Soboški nagibači

Program sta povezovala zabavna Primož in Cepo - "kvašena retaša". Za zabavo pa so poskrbeli skupina Oppa Bokan ter Humane zvezdice.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.