https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Drava premočna za Tromejnik

Kuzma, 16.9.2013  

V Kuzmi je bila včeraj odigrana zanimiva tekma, saj je v goste prišla prvouvrščena Drava iz Ptuja. Tromejnik tokrat ni mogel konkurirati premočnim gostom in na koncu ostal praznih rok.


Tromejnik G-Sukič : Drava Ptuj 1:4 (0:1)

Strelci: 0 : 1 Ljubec (43), 0 : 2 Drožđek (52), 0 : 3 Kous (60, avtogol), 0 : 4 Krajnc (66) 1 : 4 Čontala (87, 11m)

Prvi resni napad je pripadel domačinom, ko so je z lepo obrambo izkazal gostujoči vratar Aleš Ajlec. Nato pa so gostje, kljub igralcu manj, saj je bil v 27. minuti zaradi prekrška v čisti situaciji izključen Boštjan Nežmah, prevzeli pobudo. Premoč so kronali tik pred koncem prvega polčasa, ko je zadel Daniel Ljubec. Le dve minuti pozneje so imeli domačini priložnost za izenačenje, vendar po prerivanju v kazenskem prostoru žoge niso uspeli spraviti v mrežo. Domačini so nato zahtevali 11-metrovko, pri čemer je malce pretiraval Jan Zelko in tako moral predčasno pod prho.

V drugi polčas so tako krenili z izenačenimi močmi na igrišču, kar so bolje izkoristili gostje in v razmaku petnajstih minut dosegli kar tri zadetke. V izdihljajih tekme pa je Damir Čontala iz 11-metrovke dosegel častni zadetek in postavil končni izid.

  Gledalcev: 400

Tromejnik G-Sukič: Šafer, Navotnik (od 83. Mešič), Kisilak (od 27. Seršen/ od 57. Kamenica), Kous, Šnurer, Grah, Potrč, Zelko, Sukič, Čontala, Janža.

Drava Ptuj: Ajlec, Krajnc, Rumež, Nežmah, Frangež, Krajnc, Ljubec, Zagoršek (od 77. Furek), Antolič (od 46. Nikollaj), Drožđek, Arsič (od 69. Kočar).

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

Oglejte si še preostale rezultate:

POM NOGOMET: Veržej do novih točk, pomurski derbi Nafti

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2013 ob 14:23 POMUREC POZOR gost

      NAS zanima MURA kako je špilala.Gledanos POMURCA bo mala če neboste poročali o MURI.Če ne veste je MURA številka 1 v PREKMURJE glede PRILJUBLJENOSTI.

      4 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2013 ob 15:24 drava gost

      Gremo DRAVA!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2013 ob 15:52 POMUREC POZOR LEGENDA gost

      hahahaha @POMUREC POZOR legenda se ej :D

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.09.2013 ob 18:07 tine gost

      pa tole, je daleč od igrišča. njiva na njivah. prosim, potem pa sigurno veste kam sodite in kaj se na njivi počne. igra in igralci pa še dobro, da niste več fasali. tromejnik v občinsko ligo....

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.09.2013 ob 7:42 goričko gost

      goričko! grad

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.