https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Izdatna zmaga premalo za mlade Slovenke

Odranci, 27.9.2013  

Te dni je Prekmurje, natančneje Beltinci in Odranci, gostilo eno izmed kvalifikacijskih skupin ženskih reprezentanc do 19 let v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Slovenke so na prvi tekmi remizirale z Italijo (2:2), nato izgubile s Poljsko (0:4), za konec pa včeraj v Odrancih premagale Albanijo s 7:0. Kot se je izkazalo je slovenkam na koncu malo zmanjkalo in tako zaključujejo kvalifikacije. V reprezentanco so bile vpoklicane tudi nogometašice Teleing Pomurja: Ana Kosi, Nina Marič, Manja Rogan in Tjaša Misja, slednja je tudi dvakrat zadela na zadnji tekmi.

Slovenija : Albanija 7:0 (4:0)

Strelke: Sevšek (16. min), Misja (33. in 39. min), Kos L. (45.+1 in 50. min), Kos E. (62. in 81. min).

Gledalcev: 100

Slovenija: Vamberger, Kos E., Marič, Sevšek, Ketiš (od 69. Mohorko), Kos L., Misja (od 56. Ulbin), Marolt, Gomboc, Rogan in Šiljak (od 76. Šoronda).

Albanija: Deda (od 43. Dinellari), Tula, Franja, Kodra, Gjegji, Muco, Rrotani, Doci, Bylykbashi (od 71. Aliaj), Rama (od 54. Gruda) in Kastrati.

Glavna sodnica: Marta Frias Acedo (SPA).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.