https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Čarda v pomurskem derbiju izgubila z Gradom

Martjanci, 14.10.2013  

V Martjancih so se v 8. krogu 3. SNL – VZHOD pred okrog 200 gledalci pomerili nogometaši Čarde in Grada. Za Grad so zadeli Škafar, Krpič ter Stošić in s  tem so Čardo na domačih tleh ugnali z kar 0:4.

Čarda : Grad 0:4 (0:2)

Strelci: 0 : 1 Škafar (30), 0 : 2 Škafar (32), 0 : 3 Stošić (55), 0 : 4 Krpič (60)

Gledalcev: 200

Čarda Martjanci: Kuhar, Pucko, Recek, Lovrenčec, Cifer (od 65. Hari), Gjerek, Sapač, Andrejč (od 65. Horvat), Tivold, Bencik (od 37. Škrilec), Ristić.

Grad: Klemenčič, Banfi, Krauthaker (od 59. Sukič), Stošić, Krpič (od 75. Bagari), Rogač, Belna, Šiško, Škafar (od 80. Ribaš), Nešič, Sajko.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2013 ob 16:23 ŽALOST!!! gost

      Ne ven ka naj napijšen žalostno je ka moremo v Martjancaj gledati takšni fuzbal,mogoče smo bili stalno navajeni na zmage in dobre rezultate,ampak vse eno mijslin ka je tau nej normalno ka se z takšno razliko gibijo tekme...pa dajte no pa če ne mamo ekipo ki bi lejko špilala lejpi napadalni špil pa te se postavte v obrambo-bunker pa špilajte bunker pa nete bar dobili telko golov...tau nabijanje in brez špila brez glave je stvarno nej za glejdati,gledalci so nej zadovolni in publika se pomali gibij in vse ostalo v klubi ne funkcionira kak bi trbelo...Ali glavno ka je po tekme žurka in ka se pijej in če je poraz...pa dajte probujdite se v ton klubi zadnji čas je...

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2013 ob 19:22 res je gost

      To je to,če nimaš kvalitetne nogometne šole,da bi v klub vključil svoje igralce,potem pripelješ igralce iz mnz. lige,samo to v tretji ligi negre več. Ko je Mura posojala svoje igralce, je bila Čarda konkurenčna in je bila prava ekipa. Zdaj pa vidimo,da vodstvo ni delalo nič in so problemi tukaj. Navijači moramo vedet,kakšni ljudje vodijo naše klube,da po toči je prepozno zvonit.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2013 ob 20:08 re res je gost

      delno maš prav ... dokler je mura bijla v 1. lige je mejla čarda vedno velko pomoč z njihove strani, ka se tijče teh posoj igralcov itd. ... celo je tak daleč prišlo, ka kda je mura šla v stečaj - in je gratala tistoga časa nova mura05 ... so vsi tej igralci dobile proste roke - se pravi so lejko šli kama so ščeli ... in večina, kera je bijla že recimo par lejt posojena k čarde z mure se je avtomatske odločila ka ostane pri čarde ... glede nogometne šole se ne bi strinjo s tebof, ker kelko mi je znano ma čarda zelo dobre selekcije mlajše, ampak je pa trenutno gratala velka luknja med člani in mlajšimi selekcijami ...trenutno je nekaj mladincov priključenih v članski pogon, ampak so nedorasli trenutno še igranje v 3 lige ... sicer pa jih nemreš obtoževate ... eni so še nej 17 lejt stare ... baje pa je od kadetov dale doj proti mlajšin selekcijan kar prece perspektivnih igralcov ... keri do enga dnejva nosili breme prvoga moštva ... tak ka vodstvo kluba je ka se toga tijče napravilo ena samo napako, prekesno so tou šolo nogometa v čardi ustanovile in jo spravile na malo večji nivo ... če bi prlej že delale z mlajšime bi po mojen že bilij rezultati nam pred nosom, pa kakšni domači dobri igralci bi špilale v članskon moštve ... ampak je trenutno nastala ena luknja tu, vsaj ka se kvalitetnih rešitev tiče za člansko moštvo ... pa lp

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.10.2013 ob 23:05 matic gost

      Čarda - mislijo, ka so naj, naj ekipa. Polovica jih je že v letih in mislijo, da z izkušnjami kaj naredijo. Manjka jim kondicija, kar pa z dvigovanjem piv po tekmah ne pridobijo. To je realnost. Nekoč, davno nekoč so bili na vrhu in tega je nažalost konec. Veliko truda, dobre volje in dela bo potrebnega, da bodo spet top....:-)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.10.2013 ob 6:59 Navijač gost

      Če smo realni Čarda z to ekipo ne bi mogla igrati v 1Mnl ne pa v 3snl! Še preden se je zažela liga nas je bilo dosti ki smo bili takšnega mnenja da Čarda z to ekipo ki je sestavila ne more igrati v 3snl in smo želeli da istopijo iz lige in tekmujejo v 1mnl ampak je bilo dosti več pametnjakovičev ki so govorili da je ekipa solidna da se bojo lahko kosali z ostalimi itd. Žal mi je nas navijačev ki smo radi prihajali na tekme in skupaj navijali,ampak mislim da je iz tekme v tekmo vse manj gledalcev-navijačev in to si ta klub ne zasluži. Več kot polovica sedanjih igralcev si tega dresa Čarde ne zasluži,oni sami vejo za kaj...prej smo se veselili in proslavljali po zmagah,sedaj pa se proslavlja po porazih...Glede nogometne šole pa bi pohvalil vse ki se trudijo in delajo z otroki,ta rezultat bo viden ampak komaj čez nekaj let...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2013 ob 12:26 res je gost

      Re res je,rad bi se ti opravičil,če sem kaj narobe napisal glede mladih selekcij. Glavno me je zanimalo,da se dobro dela z mladimi in bo tako članska ekipa čez čas spet dobra.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.