https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Križevci Muri nasuli kar šest zadetkov

Murska Sobota, 15.10.2013  

V Fazaneriji so se v 8. krogu 1. MNL Murska Sobota pred dobrimi 300 gledalci pomerili nogometaši Mure in Križevec, slednji so Muro nadigrali z 1:6 (0:2).


NŠ Mura : Lesoplast Križevci 1:6 (0:2)

Strelci: 0:1 Vegi Kalamar Aleks (9), 0:2 Sabo (10), 0:3 Celec (56, 11m), 0:4 Šnepf (58), 0:5 Celec (76, 11m), 1:5 Hozjan (86), 1:6 Novak (88).

Gledalcev: 300

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2013 ob 10:35 iks gost

      Hahahahahahahahahahaha!

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.10.2013 ob 10:38 anton borkovič gost

      desetka, desetka, dajmo desetkta!!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.10.2013 ob 11:00 obramba gost

      vejpa kak ma mura slabo obrambo to nema niti ena ekipa v ligi. mislin ka vsi stirje ka so spilali odzadaj v nobenon drugon klubi nebi spilale v prvi ekipi. to je prvi cilj v zimskon casi ka se najde vsaj dva obrambniva igralca. od sest prejetih golov je nej bil niti en gol z akcije ampak vsi goli plod individualnih napak branilcov. to je smesno ka so delali.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2013 ob 11:12 smrditis pozdravitis gost

      iks paanton borkovič štere se ista oseba ka ti je zdaj prišlo te paše? ovaček san pa čüo ka so se po dolaočene delaj goričkoga pa v lendave z okoleco fejst vodostaje zdignole.tao pa zatao ka je navoščlijvcon prišlo zavolo zgübe mure pa se je zatao posledično vodostaj zdigno

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.10.2013 ob 12:23 prva liga gost

      bar so krzevce spilale na dobron stadijone

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2013 ob 12:25 gost yx gost

      nej pripelati dva igralca , doj zaprejti klub,nej samo zaradi toga rezultata ampak tou vodstvo je niti m od mure. te trener nemre niti tišine trenerati. pa en a misel: mislil si da boš postal junak a izpadel si bedak.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.10.2013 ob 14:09 nejistina gost

      ge mo pa tak pravo, zakoj junak zakoj bedak? pa zakoj zaprete klub? naj spilajo pa se trudijo po svojih moceh. nej trbej ka jih vsi pluvlete, komi se nevidi naj neodi gledat pa komentera takse brezvezne, sto pa scej pa naj vzpodbuja. in ka so zdaj vsi tej lidgej ka so trenutno pri klubi krivi za presnje nevole? nic! oni se zdaj samo trudijo po svojih moceh pomagati, in sto scej naj pomaga sto pa nej pa nej, sinfacov se nenuca jih je ze prevec nej samo v okolici ms in gorickon ampak tudi v ms. nezavedate se pa ka se nespravlate na dobre lidi ker tej pac nemajo nikse povezave s presnjimi. kak kda je slatina spilala ka se ov drel ka smo zapravili klub. nej nejsmo mi zapravili zapravili so doloceni lidgej mi navijaci pa mo odili dale na tekme pa ce de v fazaneriji mura-maribor ali pa mura-slatina. in sto de scel de priso sto pa nej pa nej.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.10.2013 ob 14:38 Mr Jack gost

      Križevčarji, pa zakoj ste tou napravili. Kak vas je nej sram? Nemate nikaj spoštovanje do velke Mujre? Tou pa je rejsan debakel nad debakli, kak ste lejko te mladiče tak ponižali. drugo nedelo pa bodo gor še od goričkih madžarov gor dobili na Hodošu. Pa ravno, gda sem dobil upanje, ka bo Mujra prvak, pa bodo z Nafto meli drugo leto znova derbije v tretji ligi, zdaj pa te tou. Nej ste resni. Skup se poberite malo, ka boste barem med petimi, ka si nete še večje sramote delali. Pa tudi glede Beltinec mi ni jasno, kak so lahko z Dravo doma petardo fasali, sem jih do te tekme mel za tihe faborite za prvo mesto. Naftaši si tudi niso zaslužili poraza z Malečnikom, a če ne izkoristiš veliko priložnost, kot so jih na tej tekmi imeli Naftaši, te drugo ne more doleteti kot poraz. Upam, da hitro pozabite na ta poraz in nadoknadite izgubljene točke v Šentjurju in doma z Odranci. Gingeci, nej se preveč sekejrati za ta debakel, v de ednoug boljše, samo ne vem če še v tem desetletju, enoug bou! Pa srečno čarni v Hodoši.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.10.2013 ob 14:45 MURAŠ gost

      DEČKI glave gor to je bil samo en slab dan.Dobro trenirajte in se ne dajte.V vsako tekmo od začetka morete iti 200 % saj vse ekipe majo samo en namen premagati MURO pa če vse ostale tekme zgubijo.TO JE ZA NJIH AMERIKA.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.10.2013 ob 18:21 GOST gost

      Pozdravljam misel Muraša in lepo ka se na forume oglasite tudik normalne. Dečki želim vam veliko zmag, nej je grej zgibite tekmo, grej je, če se po takšne tekme ne pobereš in ne ideš dale. zatou igralce in vodstvo še vedno imate podporo pravih pristašov nogometa in gremo naprej Mura je še vedno Mura in vsi klubi, bi joj lejko bilij hvaležni, ka jim je vzgojila veliko dobrih nogometašov, keri zdaj špilajo pri okoliških klubaj. Lepo pozdavljeni vsi.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.10.2013 ob 10:50 Šport idol! gost

      Haha! Vidmo zdaj temelje uspešne NŠ MURE 05. Štivan in Co. Ko bodo iz kluba poslali Štivana in druščino in pustili delati nekoga čisto drugega bo mogoče iz tega kluba nekoč nekaj. Sicer pa je itak miselnost in nevoščljivost največji problem tega kluba.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.10.2013 ob 13:21 jude gost

      te koren ka špila je smejšen dobesedno smejšen,

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.