https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Končana Zimska liga v malem nogometu občine Beltinci

23.1.2014  

V nedeljo je v telovadnici OŠ Beltinci v organizaciji Športne zveze Beltinci potekal še drugi del Zimske lige v malem nogometu občine Beltinci. Nogometno znanje in veščine so dopoldan prikazali šolarji, popoldan pa še veterani, nogometaši stari nad 35 let.

 

V kategoriji šolarji je nastopilo osem ekip iz posameznih krajevnih skupnosti občine Beltinci. Največ nogometnega znanja so pokazali domačini Beltinci, ki so v finalu z 2:1 premagali Ižakovce. Tretje mesto je osvojila ekipa Lipovec, ki je v malem finalu premagala vrstnike iz Lipe.

Kot rečeno so se popoldan pomerili še veterani. Nastopilo je šest ekip iz Veteranske lige Dolinsko. Prvo mesto je osvojila ekipa Torcida Lakoš, ki je v finalu s 4:1 premagala vrstnike iz Črenšovec. V malem finalu pa sta se pomerili ekipi iz naše občine, več sreče pa so imeli domačini (Beltinci), ki so po zaostanku 1:3 v zadnjih minutah rezultat spreobrnili in zmagali s 4:3.

Za najboljšega vratarja v veteranski konkurenci je bil izbran Peter Kuzma iz ekipe Črenšovec, najboljši igralec na turnirju pa je bil Marjan Drvarič iz ekipe Torcida Lakoš.

Prvi del Zimske lige v malem nogometu je potekal prejšnjo nedeljo 12. januarja, ko so se pomerile članske ekipe. Na turnirju je sodelovalo osem ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini. V polfinale so se uvrstile ekipe Dream team, Raven ovinek - Burgerland, Picolo Melinci in NK Dokležovje. Največ nogometnega znanja je pokazala ekipa NK Dokležovja, ki je v finalu s 3:1 premagala Dream team. Tretje mesto pa je osvojila ekipa Raven ovinek - Burgerland.

Za najboljšega vratarja na turnirju članov je bil izbran vratar ekipe Dream team Denis Vöröš, najboljši igralec pa je bil Borut Ropoša iz NK Dokležovja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.