https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Pomurja s 6:0 odpravile hrvaške prvoligašinje

18.2.2014  

ŽNK Teleing Pomurje na povabilo članic prve hrvaške ženske lige ŽNK Trnava Goričan gostovala na Hrvaškem in odigrala drugo prijateljsko srečanje v letošnjem letu. Pred približno 80 gledalci, so Pomurke pokazale svoje znanje in odpravile domačinke z rezultatom 6:0 (2:0).

Srečanje, ki je bilo odigrano na travnatem igrišču v Goričanu, je ŽNK Teleing Pomurje začela v postavi Ana Kosi, Anja Prša, Karmen Godina, Nina Marič, Staša Špur, Monika Conjar, Mateja Zver, Tjaša Tibaut, Špela Kolbl in Tanja Vrabel. Na klop za rezerve trener Bojan Jančar tokrat poklical Mihaelo Horvat, Melani Jelen, Anito Legenič, Kajo Horvat, Tjašo Nemec, Špelo Rozmarič in Tino Zadravec.

Drugo letošnje prijateljsko srečanje so Pomurke začele odločno in takoj zagospodarile na igrišču. Agresivno so napadle domače igralke in odvzemale žogo že na sredini igrišča, vendar bile v prvih minutah nenatančne pri zaključnih strelih. Prav tako jim je kar nekaj preglavic povzročalo tudi neravno igrišče, saj je žoga nekontrolirano odskakovala.


Ko pa so se igralke privadile na neravno igrišče, so postale konkretnejše tudi v napadu. Prvi zadetek je dosegla Tanja Vrabel v 15. minuti, ko je po lepi podaji Tjaše Tibaut natančno zadela z glavo. Po doseženem zadetku se je srečanje nekoliko umirilo, a z prevlado naših prvakinj.  Domačinke so se osredotočile predvsem na branjenje svojega gola, zbranost pa jim je ponovno popustila v 30. minuti, ko je svoj prvi zadetek dosegla Tjaša Tibaut.

V drugem polčasu je trener Jančar opravil nekaj rošad v postavitvi, v 47. minuti pa je svoj drugi zadetek dosegla Tanja Vrabel. Domačinke še niso prav krenile s sredine igrišča, že je padel nov zadetek. V bližini domačih vrat je do strela prišla Monika Conjar in z natančnim strelom premagala domačo vratarko. Peti zadetek v domači mreži je sledil v 67. minuti srečanja, ko je po lepem predložku Andreje Nikl s prekrasnim volejem zadela Tjaša Tibaut. Šesti zadetek Pomurk in svoj drugi zadetek na tekmi je v 69. minuti srečanja dosegla Monika Conjar.



Sobotno srečanje je bila dobra popestritev priprav na spomladanski dela prvenstva. Pomurke namreč še zmeraj nabirajo kilometre, z žogo se na treningih še ne dela. In prav zato igralke tudi na tej tekmi niso navduševale. So pa dokazale, da so vrhunska ekipa, ki z borbenostjo lahko premaga vsako ekipo. Ko pa se bo ekipa, ki je v letošnjem letu doživela kar nekaj sprememb, uigrala, bo zopet delovala kot dobro namazan stroj, ki bo mlel svoje nasprotnike. So pa takšna srečanja vsekakor dobrodošla, saj se na njih kali nov rod pomurskih nogometašic, ki bodo v prihodnosti vsekakor potrkale na vrata prvega moštva, so zapisali ob koncu sporočila za javnost v ŽNK Teleing Pomurje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2014 ob 12:29 WW gost

      KAKO SO IGRALE V AVSTRIJI!!?? BEŠ NO PA Ž. VUZBAL.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.02.2014 ob 13:01 polo gost

      To je še edino ostalo nam prekmurcem, da gledamo nogomet na najvišjem nivoju. V Avstriji, kako je bilo, si že slišal za prijateljske tekme, torej igrale so prijateljsko.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.02.2014 ob 13:17 qq gost

      po mojem , pa nimam nič proti ženskemu nogometu , te deklice zapravljajo časss brezveze to na dolgi rok itak ne pelje nikamor žal to je realnost žen .nogomet tu

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.02.2014 ob 13:35 odg gost

      Namesto da bi dali podporo temu, kaj delajo v tem klubu, kjer vaše hčerke v najkritičnejših obdobjih ne prepuščajo cesti, gostilni in še čemu hujšemu, kjer deklicam, praktično od 4 leta dalje nudijo organizirano vadbo, to za vas dragi komentatorji ni nič. Seveda vi raje gledate vaše hčerke na slikah po raznih lokalih. Nihče ne trdii, da bo ta klub ostal za večno, vendar s pomočjo kluba in posledično tudi reprezentance so ta dekleta videla pol Evrope, doživele mnogo prijetnih stvari, ki jim je nudil ženski nogomet in predvsem so postale ali postajajo celovite osebnosti, mnoge že z končanimi faksi. In za konec, ful smo srečne/i, vsi ki nam je omogočeno, da igramo/delamo v tem organiziranem klubu brez perspektive. I m sorry.

      23 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.02.2014 ob 15:15 volja gost

      Čedalje več ljudi podpira ženski klub, zato vztrajajte naprej. Z vodstvom kak je v tem klubu, Mura 05 ne bi nikoli propadla. Dekline vsaka vam čast za vse kar ste napravile do zdaj.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.02.2014 ob 15:37 volja gost

      MURA JE SIMBOL PREKMURJA PA LAHKO BO V 10 LIGI !!!!!!!!!

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.02.2014 ob 17:42 vol-ja gost

      Ne simbol, Mura je model dela kak se dela na vseh področjih v Sloveniji, pa naj si gre za politiko, gospodarstvo ali šport. Vsaka čast posameznikom, gospodarskim družbam ali športnim društvom, ki ne delujejo po Murinem principu. In ta model je Slovenijo pripeljal po 25 letih samostojnosti, vsi vemo kam.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.02.2014 ob 19:13 lej gost

      @odg..te tvoje hčerke pijejo kak žune..ne se slepit..

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.02.2014 ob 19:41 ges gost

      istina pigejo pitaj špurovo

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      19.02.2014 ob 14:28 hiter gost

      Le čevlje sodi naj kopitar... Vsaka čast vodstvu kluba in ekipi!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.02.2014 ob 22:24 en gost

      @lej - ti pa žeden po svejti odiš

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.02.2014 ob 10:37 w gost

      realnost ženskega nogometa smo videli lani v kopru na tekmi z nemčijo,,

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.02.2014 ob 14:09 dame gost

      POMUREC obstajajo v Pomurju kaki 3 ali drugoligaši seveda # MOŠKI# in kaj ti počnejo!!!¨!?????? ali je to samo "ženski in otroški sportal potem to ni za prave "moške"

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.02.2014 ob 18:55 NOGOMET gost

      Čudi me, da pri nogometu ni nobene res lepe punce, pri moškem nogometu je kar precej lepih zanimivih fantov za katerimi se zgledujeje prave lepotice ne glede na domači ali pa svtovni nivo...?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.02.2014 ob 19:56 ppp gost

      dragi moj nogonet, lepota je minljiva, to kar imaš v srcu in glavi pa ostaja za vedno.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      23.02.2014 ob 14:19 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo dekline! Ljudje pa pustite punca, da igrajo nogomet, vaše brezvezen komentarje si pa vtaknite v rit!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      23.02.2014 ob 14:26 PREKMURSKI ZET gost

      Malo sem prehitro tipkal in napravil nekaj napak! Kapa dol nogometašicam NK Teleing Pomurje. Lahko so zgled vsem drugim športnikom! Trudijo se, imajo uspehe. Le tako naprej! Tukaj se pa eni sproščajo v komentarjih, pa pojma nimajo kaj je nogomet.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      24.02.2014 ob 11:24 q gost

      zet uspeheeeeeeeeeeee ja brez konkurence vzgled drugim športnikom, ti znaš mi smo doma v borilnih športih ženskih znaš koliko je potrebno delat trenirat odrejkat se vsemu da sploh v svojem klubu prideš do uspeha kaj šele v sloveniji na klubskem nivoju kaj pa mednarodno da sploh do tja prideš , ne veššš ker vidiš samo žnk teleing beltinci

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      25.02.2014 ob 14:12 žnk gost

      Nikoli se ne omalovažujejo uspehi ostalih športnikov z strani Teleing Pomurja, nekateri pa brez prestanka ponavljajo, ni konkurence v ženskem nogometu, pa je lahko priti do uspehov, ja sigurno, zato pa zda treniramo 9x tedensko, da se prošetamo skozi ligo. Če kdo zna cenit uspehe drugih športov so to sigurno igralke teleing Pomurja, kere vejo kolko se mora vložit za doseganje rezultatov, ki jih dosegajo. Vsekakor pa smo ponosni tudi na naslov najboljše športne ekipe Pomurja, ki ga je klub ŽNK Teleing Pomurje Beltinci dosegel pred nekaj dnevi. Prejšnjemu komentatorju pa želim, da še naprej v borilnih športih trdno delajo, da pridejo na željeno raven.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      26.02.2014 ob 8:06 q gost

      gost ti pojma nemaššš od borilnih športov niti sanjaš ne ti bi bil dober pisatelj lp

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.