https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Dan žena slavili tudi v Črenšovcih

Črenšovci, 09.03.2014 ob 10:00  

Vsem dekletom in ženam so se sinoči poklonili tudi v Črenšovcih.


Uvodoma so zbrane pripadnice nežnejšega spola s kulturnim programom počastili člani Kulturno-turističnega društva Črenšovci ter šolarji in otroci iz vrtca, svojo hvaležnost dekletom in ženam pa je v nagovoru izrazil tudi predsednik vaškega odbora Mirko Šernek.

Nato pa se je dogajanje preselilo v dvorano gostišča Jaklin, kjer so se zbrane ženske in nastopajoči družili ob pogostitvi in glasbi. V sejni dvorani Kleklovega doma so pripravili razstavo ročnih del, ki si jo lahko ogledate tudi danes.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2014 ob 11:01 vinko megla gost

      Resan to pa je spodbudno kda obcina zenskam podari nekaj ha ha mozje pa v gostilnaj raje lokajo joj so pa zenske zadovoljne hi hi da jim ljubceki dajejo roze kmetje steznite se.No opet je bilo za ksenki zrejtje pa lokanje. MAGACINE.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.03.2014 ob 21:15 Edna gost

      Vinko megla okrog tebe je zgleda fejst megla.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.03.2014 ob 22:11 TONEK gost

      vinko megla-tij si stvarno idijot na kubik

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.03.2014 ob 9:30 Spirit gost

      Vinko Megla - boga tvoja mati, ka je mogla roditi takšega idiota, žensko je življenje fejst kaznovalo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.