https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Drama v Lendavi: S skokom skozi okno na sodišču želel storiti samomor

Lendava, 12.03.2014 ob 11:45  

Danes dopoldan se je na lendavskem sodišču odvijala prava drama, saj je tujec s skokom skozi okno sodišča želel storiti samomor.


Kot poroča Lendavainfo, je tujec, ki trenutno živi v Dolgi vasi (po nekaterih podatkih naj bi šlo za Roma), želel storiti samomor ali samopoškodbo s skokom z roba okna lendavskega sodišča. Naj bi šlo za starega znanca policije.

Kot nam je pojasnila predstavnica PU Murska Sobota, Suzana Rauš, gre za državljana Hrvaške, zoper katerega je na lendavskem sodišču potekala glavna obravnava. Ob izreku sodbe se je Hrvat vznemiril, stopil do okna in splezal na okensko polico, s katere je želel skočiti. Zdravniki in osebje na sodišču so ga uspeli pomiriti, na kraj dogajanja pa so prišli tudi gasilci in reševalci.

 

Foto: Leon Novak

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2014 ob 12:57 .....! gost

      Tou posredovanje gasilcov ,miličarov in doktora pa mij občani plačamo za ciganske somarije .Dati ga na prisilno delo naj dol obalij in se nikoli več ne de spinjal po oknaj .Bole ga je znan plej mijkal .

      21 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      12.03.2014 ob 13:26 Gost1 gost

      Ne vejn či bi se z te višijne bujo!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      12.03.2014 ob 14:39 slo-10 gost

      hej lip piši tak da bomo vsi razumeli kaj hočeš povedati??ja pa če je možno piši z malimi črkami..

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      12.03.2014 ob 14:53 Stewen gost

      GLEJTE, ČLOVEK! - Upiral sem se notranjemu glasu, ki me je nagovarjal, naj zapšem besedo - dve o neprijetnem dogodku na lendavskem sodišču. In ta notranji glas - vest -me nagovarja, naj zapišem, da smo vsi ljudje, torej izhajamo od istega Prednika, pa četudi se najde človek, ki meni, da so vse to pravljice. Torej je tudi Rom (in ne cigan, kar je žaljivka), ki so ga "biznis", morda tudi ljubezen... "pripeljali" v Lendavo, je najprej ČLOVEK, BRAT, MOGOČE CELO VEREBRAT (brat po veri, da boste ja razumeli), torej človeško bitje kot sem jaz, ti,midva, vidva, onadva, oni ..., zato je nekulturno pisati, da bi bilo dobro, če bi se mu kaj hudega zgodilo in potem bi bilo enega cigana (pravilno Rom), manj. Dopisovalec, ki se je podpisal kot "mali cigo" (prepričan pa sem, da ni Rom) je celo izrazil željo, da bi ga (Roma, ki je bil z živci na koncu", naj kdo "suno" (potisnil). Zažel je, da bi Rom izdihnil. Če bi res padel na pločnik, bi se zagotovo ubil, saj so primeri, ko človek pade s kolesom in - umre. - Seveda se bo zdaj našel kdo, ki bo očital, da podpiram Rome. Ne podpiram nikogar, ki se daje brezdelju, krade, grozi itd (POGLEJ V KATEKIZEM SEDEM SMRTNIH GREHOV), zato tudi obsojam Roma iz domnevnih Sitnic (ČK), ki je prišel navzkriž z zakonom. Tako hudega pa le ni mogel storiti, da ga nekateri obsojajo na smrt Mislim pa tudi, da je v komentarjih nekaterih bralcev - preveč neprimerne vsebine.

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. gost
      12.03.2014 ob 14:57 Jebiveter gost

      Naslof je nej pravi.... Moglo bi biti KOMEDIJA V LENDAVI.... Hat perse... boki narod...

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!
    11. gost
      12.03.2014 ob 15:13 platlin gost

      stewen@ ja kaj ma se nekaj nadufaš povej kratko in jedenato meni je žav ka ga je nej kdo porino doj na glavički .Saj od teh ciganov tak ni koristi le strošek in en manje za kradnot.Saj di namesto njega itak pet malih blo.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Za komentiranje se morate prijaviti!
    13. gost
      12.03.2014 ob 15:14 lendava gost

      Stewen .......... ka si mislo biti kaplan in nejsi dokončal šole v semenišču ?ka tu gor nekaj predgaš za sebe in sebi v brk ?vsak lahko izrazi ka mijsli in tij ne moreš pametovati što de za koga v dobro ali slabo mislo .Ka me boli če je iz Sitnic ,ritnic ali koritnic .Ne vem ge si pobral VEREBRAT to je pa ena nova nastala beseda v Sloveniji seveda samo za te .Ali si ali pa podpiraš purdije za to svojo ljubezen do neke rase drži za sebe in nam ne vsiljuj svojega mnenja . Adijo bog ti pomagaj

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. Za komentiranje se morate prijaviti!
    15. idioti
      12.03.2014 ob 20:09 idioti

      Ta komentar na danasnji drami na sodiscu v Lendavi je namenjeni samo za Rome v Dolgi vasi,ter v Lendavi.Zalostno je da komentirajo,ker nevejo da se njim tudi lahko to zgodi.Če se nekdo pocuti da ni kiv in mu na sodišču izrečejo neko kazen ki si jo ni zasluzil,vrjamem,da bi bili dosti taki ki bi mu se vtrgnilo in poskusil narediti samoumor.To ni sala saj je prišlo do samoumora kot se je naprimer,zgodilo v Odrancah v Dolgi vasi pa so še bili poskusi.Zato ne priporocam da se ne norcujejo,posmehujejo in zmerjajo.Ta komentar tudi pomeni za soboske Rome.In se da jih moti Sitnice ker tisti ki pise take sitnice ritnice ni boljse od osebe ki je danes zelela skociti in resit svoje zivljenje.Snekim taksim dogajanjom kot se je danes dogajalo se odkriva dosti diskriminacije in racizem. Hvala na razumevanje in upam da neboste poskusili tudi vi .

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.