https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mladinci NK Gančani so se uvrstili v finale 2 . SML-vzhod

17.3.2014  

V nedeljo je v Gančanih potekala nogometna tekma med domačimi mladinci in mladinci NK Farmtech Veržej


Mladinci so pod vodstvom trenerja Bojana Jandršiča iz nadaljnjega tekmovanja po strelanju kazenskih strelov  izločili tretjeuvrščeno ekipo 2. SML-vzhod NK Veržej. Zmaga je uvrstila mladince v finalno tekmo, ki bo potekala 7.5.2014.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2014 ob 15:15 viola gost

      Proti komu pa igrajo v finalu ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2014 ob 15:17 fan gost

      pa kakšno finale 2 . SML-vzhod ?? štere je pa tau piso ka sploj nevej zakoj se ide?! in piše se streljanju* nej strelanju!!!! zdaj je lejko že sakše amater novinar

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2014 ob 15:18 dade gost

      ka pa rezultat, pa strelce? kak zanimivost be pa lajko dale še rezulat druge polane tekme ale tekem FEST POVRŠEN ČLANEK...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.03.2014 ob 15:20 fan gost

      katastrofa tau samo neka fkup znamečejo tej članke samo ka nej stran prazna

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.03.2014 ob 16:11 mura gost

      Take bokalne tekme je praznjenje klubske blagajne . Recept čimrej izpasti......

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.03.2014 ob 16:15 nemaveze gost

      Clanek je pa resno povrsen pa sramoten... 1. To je nej finale 2. SML... 2. Trener ganckih mladincov je Bojan Jandrasic in nej Jandrsic 3. Nega nej postav, nej strelcov, NITI REZULTAT je nej omenjeni ! 4. Pogresan tude 1 sliko s tribune, kera je bijla glede na to ka je to mladinska tekma fejst puna 5. Drugi polfinalni par je bil Serdica:Krizevci, ge so zmagali Krizevci ... tude to je nej omenjeno !!! Taka clanek je napisani SRAMOTNO in POVRSNO !!! Ovaci pa vsaka cast te mladin Ganckin deckon za borbenost proti taksoj ekipi kak je Verzej. Decki so se trgali do zadnjega, nej pa tej nadutezi verzejski keri so jih podcenjuvali... Mene so prav navdusili... Pohvale pa tude treneri Bojani in pa navijacon, kerih je nej bilo malo na taksoj tekmi !

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gancani
      17.03.2014 ob 19:12 gancani

      zakoj pa tega nikaj več slik gor? npr. tribune?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.03.2014 ob 19:15 ggg gost

      Dečki či smo pošteni je veržej biu slabši od gančan.Gančani so nekaj probali špilati pa njin je nekaj gratalo,veržej pa samo duge žoge naprej...te pa krivijo igrišče.resno ka je v gančanaj nej glij najbokše igrišče ali či dečki špilajo v 2 ligi bi enostavno mogli vtrgnoti te '' male'' Gančane.mislin ka je bila ta tekma nekaj posebnoga za navijače gančan keri so bili fANTastični.pa tudi za Špilaka pa Granfola keriva sta pred letami špilala v Veržeji skuper z skoro sejmi tejmi dečkami. svaka čast Gančkin dečkon za borbo pokazali so kak je lejko v pokali presenečenje.glede na igro pa so si zaslužili zmago že po rednon deli:)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.03.2014 ob 19:51 Mar gost

      Sramota za Prekmurce kateri ne vedo napisati niti nekaj stavkov v slovenščini. Gornji komentarji so napisati kot bi jih lahko napisal prvošolček, brez repa in glave. Kaj delajo računalniki ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.03.2014 ob 20:06 antimar gost

      Mar!! Preberi svoj komentar in boš videl kdo je nepismen!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.03.2014 ob 20:36 Nogometna Zveza gost

      Pozdrav! Ko to čitamo nam je zelo smešno, saj zdaj ko enkrat pade velik klub oz. ekipa je takoj ves halo. Tudi slabi dnevi se prikradejo, nemoremo rečti, da si Gančani ne zaslužijo so bili borbeni in želni zmage ampak to ne pomeni, da so bili igralci Veržeja naduteži. To lahko pišejo samo tisti, ki nimajo pojma o nogometu. Kot pravim bravo dečki iz Gančan ampak gledalci kot smo slišali so katastrofa imajo neprimerno obnašanje do igralcev nasprotne ekipe. Tudi ta resnica ne drži da so Gančani bili tako zelo boljši saj so bili oni tisti ki so nabijali in Veržej ki je igral ampak res je da so si pa Gančani res zaslužili. Res pa je, da če Gančani pridejo v Veržej na igrišče verjetno nimajo kaj preveč možnosti za igro saj lepa podlaga igrišča je zelo pomembna za razvijanje igre kot jo ekipa trenira. Dečkom iz Veržeja pa gre pohvala za dobre uspehe v 2. SML vzhod. Gančanom pa želimo še eno dobro predstavo in željo po zmagi v finalnem delu. Upamo, da nebo več žaljivk do igralcev katerega koli kluba. Lep športni pozdrav.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.03.2014 ob 21:42 neščeže gost

      NOGOMETNA ZVEZA Tij si gledo pravo tekmo. Če nekatera ekipe res igra tako dobro kot rečeš potem bi morali vedeti igrati tudi na slabem igrišču ko je druga ekipa boljša nemorete priznat in iščete samo iščemo izgovore kot npr. bilo je slabo igrišče, grdo obnašanje gledalcev( ki pa sploh ni bilo grdo saj so bili zelo nesramni tudi veržejski navijači). Glede igre: veržej je odigral kakšni 2,3 podaje in potem dolga naprej kar pa bi od 3 uvrščene ekipe 2. SML pričakoval več. Glede 2 SML je pa nič kaj nej posbno močna saj sem bil že na večih tekmah in si nekatere ekipe ne zaslužijo igrati v 1. MNL. Glede terena pa mislim, da veržej čeprav bi igral doma bi le s težavami premagal Gančane saj se je v Gančkih dečkih videla želja po dobrem rezultatu in zmaga. Med nekaterimi Veržejskimi igralcami pa sem slišal podcenjevanje Gančkih igralcev in zelo zelo sem privoščil zmago Gančkim mladincem saj se je tako veržeju maščevala vzvišenost. LP

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.03.2014 ob 22:10 Gledalec gost

      Smešno je govoriti na tem nivoju tekmovanja, da je padel veliki klub. Seveda je tudi v mladinski kategoriji rezultat še kako pomemben, vendar pridobljene ostale vrednote teh fantov v tako organiziranih sredinah so veliko več vredne kot rezultat tekme. In na tem mestu si dovolim čestitati g. Jandrašiču, ki je s svojim pedagoškim in strokovnim pristopom lahko vzgled vsem trenerjem mlajših selekcij v Sloveniji. »…gledalci kot smo slišali so katastrofa…«, na mladinski tekmi je bilo 200 gledalcev (1. krog spomladanskega dela v 2. SNL je bilo v Veržeju 200 gledalcev) kar potrjuje, da se gledalci v ŠRC Gančanih odlično počutijo in prav gotovo bi si takšnih gledalcev želel marsikateri klub (tudi prvoligaški), seveda pa je ob tako velikem obisku tekem v Gančanih vzdušje temu primerno, kjer razumljivo svoje dodajo tudi gostujoči navijači :). Torej vabljeni na tekme v Gančane, da si ustvarite lastno mnenje. Za konec, če bi Prevc skočil 215 m, bi bil svetovni prvak, če bi bila tekma v Veržeju, se ne bi poškodoval kapetan Gančan, in če si ne bi na zadnji prijateljski tekmi zelo pomemben člen gančke ekipe zlomil gleženj, bi pa Gančani zmagali v Veržeju 2:1… V športu ni če-jev, so samo rezultati, ki so doseženi! 

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      18.03.2014 ob 19:06 strokovnjak gost

      Prvo bi čestito igralcem Gančan, ki so premagali ekipo iz Veržeja. Igralci Veržeja seveda mladinci, vzemite si za vzgled svoje članske kolege, kako se bori na igrišču in s svojimi igrami si zapirate, da boste sploh kdaj povohali člansko ekipo. Ko vidiš mlade nogometaše kako igrajo divjo ligo malega nogometa, potem taki nimajo kaj iskat v članski ekipi. Če bi Veržej poslal igralce U15 ALI kadete, bi ekipo Gančan z lahkoto premagali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      19.03.2014 ob 9:05 mladost gost

      Pa seveda mladinci Veržeja, mali fuzbal je za starejše moške in za otročičke veliki fuzbal je pa za ta prave moške,Mali fuzbal lahko igraš od sela do sela in nič več, veliki kod ga igrajo člani potujejo vse do morja in v tem tudi uživajo.Naslednjo prvenstveno tekmo imajo na ARENI PETROL nočno, pod lefrekore, z vašim pristopom in z malin nogometom neboste nikoli do tja prišli......

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.