https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: KTD Vaneča in KTD Dolina počastili dan žena in mater

Vaneča, 23.03.2014 ob 11:00  

V VGD Vaneča so včeraj priredili proslavo ob dnevu žena in materinskem dnevu.


Že nekaj let KTD Vaneča in KTD Dolina skupaj prirejata praznovanja ob dnevu žena. Ker je bil letos pust bolj pozno, so se odločili, da praznovanje dneva žena premaknejo na poznejši datum in ga praznujejo skupaj z materinskim dnevom. Pri pripravi kulturnega programa se društvi izmenjujeta, tako je bilo letos na vrsti KTD Dolina.

Nastopile so ljudske pevke Žlahtna kapljica KTD Dolina z naborom prekmurskih pesmi, najmlajši so deklamirali in zapeli otroške pesmi, učenci OŠ Puconci pod mentorstvom učiteljice Jasne Vovk Luthar pa so poskrbeli za smeh s svojim skečem Obletnica poroke.

Za popestritev programa so priredili tudi srečelov, gospodinje in gospodinjci so spekli pecivo, pripravili so tudi pogostitev za vse gostje in goste, za zabavo ob glasbi (in za ples) pa je poskrbel domačin, one-man-band Štefan Sečko.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.03.2014 ob 12:02 TINE gost

      No tudi na tem koncu zemeljske oble , se nekaj dogaja, kar bi lahko rekli , da je za pohvaliti organizatorje, da so se spomnili na LJUBEZEN. Mislim ,da so bili vsi zadovoljni , kar je bil tudi cilj tele prireditve , si vsaj tako mislim in tako naj tudi ostane !!!! ŽENSKE DRŽITE SE !!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.