https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: NK Farmtech Veržej z zmago nad ND Dravinja U-17

25.3.2014  

V 14. krogu 2. SKL/SML je U17 ekipa osvojila tri točke. Kadeti so sicer prvi prejeli zadetek, a so potem Matej Fišer (23. min.), Matej Virag (31. min., 11. m), Miha Marinič (35. min.), Ivo Kuzma (48. min.), Tilen Ketiš (51. min.) ter Blaž Lebar (55. min.) stvari postavili na svoje mesto.


NK Farmtech Veržej U-17 : ND Dravinja U-17  6:1 (3:1)

Strelci: Matej Fišer (23. min.), Matej Virag (31. min., 11. m), Miha Marinič (35. min.), Ivo Kuzma (48. min.), Tilen Ketiš (51. min.), Blaž Lebar (55. min.)

 

Mladinska ekipa je v derbiju kroga doživela minimalni poraz 1:2 (0:0). Za Veržejce je zadel Nejc Ajlec (88. min., 11. m).

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2014 ob 11:46 poznavalec gost

      Zgleda, da so mladinci najšipkejši člen vseh selekcij NK VERŽEJ. Težko, da bo kateri mladinec, kdaj oblekel članski dres,žal s takimi igrami ni niti dovolj za tretjo ligo. U15, kadeti in člani so gonilna sila tega res dobro organiziranega kluba.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.03.2014 ob 10:28 znalac gost

      Članska ekipa je z odlično igro v Celju premagala Simer šampion in tako zaseda visoko četrto mesto v drugi ligi. V soboto v Veržej prihaja močna ekipa Aluminija, ki po kvaliteti igralcev sodi v prvo ligo. Upamo, da bo trener Gabor imel na razpolago vse igralce, kajti v Celju sta zaradi poškodb manjkala D. Vinkovič in D. Kaučič, ter J. Pelcl zaradi službenih obveznosti v slo. vojski. Na tekmi se je poškodoval tudi Živko in upajmo, da bo nared za soboto. Čestitke trenerju Gaborju, ki je iz teh igralcev naredil pravi rezultatski bum, kvazi strokovnjakom pa zaprl usta, ki so po prvi tekmi z Dobom pametovali, da nimajo kaj iskat v drugi ligi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.03.2014 ob 11:08 gledalec gost

      Bil na tekmi v Celju in kapo dol igralcem in trenerju Gaborju mislim, da je bila na igrišču najboljša postava ki zmore Veržej saj je funkcijoniralo od A -Ž .da je res so na tribuni Arena Petrol bili navdušeni z igro Veržeja sami navijači domačega moštva z eno besedo ožitek jih je bilo gledati. Z tako postavo in igro verjamem da Aluminij nemore zmagati v Veržeju....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.03.2014 ob 11:58 znalac gost

      Veržej res igra dobro,saj so brez problemov premagali Šenčur in zdaj še Simer šampion, ter v dveh tekmah sploh niso prejeli gola. Konkurenca je huda, tako, da igrajo res najboljši. Tekma z Aluminijom bo čisto druga pesem in vsaka najmanjša napaka bo kaznovana. Na tej tekmi bi bila tudi pika dovolj.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.03.2014 ob 23:04 rusko gost

      Čestitke kadetom za zmago in seveda tudi članom.Strinjam se z poznavalcom mladinci resno kažejo slabo igro -treba poiskati vzrok zakaj. Kadetska ekipa prekaša mladince kar je zelo očitno.Imajo tudi par posameznikov ki so zares izjemno dobri. Kapun,Vidovič,Marinič,Titan ,Ajlec... Slišati je bilo da so nekateri kadeti celo opravili priprave z člani in odigrali v njihovih vrstah pripravljalne tekme .Zato da kadet odigra v postavi članov mora biti res dober še posebno pa mu mora članski trener zaupati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.