https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Zadetek Žnidariča odločil dvoboj med Odranci in Ljutomerom

Odranci, 28.4.2014  

Nogometaši Odranec so v 19. krogu 3.SNL Vzhod pred dobrimi 400 gledalci z 1:0 dobili obračun proti Avto Rajh Ljutomeru.

Odranci - Avto Rajh Ljutomer 1:0 (0:0)

1:0 - Žnidarič (52.min)

Nedeljsko popoldne v Odrancih je bilo rezervirano za dvoboj med Odranci in Ljutomerom. Tekmo si je ogledalo dobrih 400 gledalcev, ki v prvem polčasu zadetka niso videli. Igra je potekala med obema kazenskima prostoroma, še najbližje zadetku so bili Vori z glavo in Gostan s škarjicami za Odrance, ter v samem zaključku polčasa iz edinega nevarnejšega napada Ljutomera, Slana, ki je ustrelil mimo vrat Odranec.

Drugi polčas so bolje odprli nogometaši Ljutomera, ki so si pripravili lepo priložnost v 51. minuti, a bili v zaključku napada nezbrani. To se jim je maščevalo že v naslednji minuti. Odranci so izvedli hitro akcijo, žoga je prišla do Žnidariča, ki je iz okoli dvajsetih metrov zatresel zgornji kot vrat Mlinariča. Do konca tekme so gledalci nato spremljali igro med obema kazenskima prostoroma, Ljutomer je največjo priložnost za izenačenje zapravil v samem zaključku tekme, ko so Odranci nevarno akcijo prekinili z izbijanjem žoge v kot.

Odranci: Gönc, Žnidarič, Mlinarič, Jerebic, Žerdin (od 89. Balažic), Matjašec, Gostan, Tompa (od 46. Botjak), Vori (od 64. Graj), Bogdan in Raduha.

Avto Rajh Ljutomer: Mlinarič, Bertalanič, Žinko (od 77. Markovič), Buzeti, Munda, Slana, Rakovec (od 74. Kardinar), Šnajder, Brumen, Kocuvan in Panič (od 70. Podgorelec).

Glavni sodnik: Peter Mertelj

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.04.2014 ob 0:31 bonbon gost

      To kak pa se tej ljutomerski navijači obnašajo to je nemogoče.. na igrišče mečejo takše besede za btuhate predvsem tej gospod Brumen keri misli ka je njegov sin dober ka bi lejko v prvi ligi špilo:) žalostno za lotmerk

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.04.2014 ob 16:35 čiko gost

      Točno tak obnašanje na nuli. Prvo si morajo naredit red v ekipi, ker eni igralci ne morejo več laufat in to je smešno. Brez Verženskih igralcov je Lotmerk mnz ekipa in upam, da grejo trenirat nazaj v Veržej, ker drugače z njih nebo nič več.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.04.2014 ob 17:24 tarzan gost

      bonbon@čiko@ kaj se pa vidva nekaj vse sešeron kcoj pokata pa glih vidva vse naj bole znata kdo bleje na koga in kdo ki špila .Leleka dva nevejta sploj kaj pomeni fuzbal nekaj brez veze blejeta in se pametuvleta.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.04.2014 ob 22:08 bonbon gost

      Ne lapej dosta tarzan ka si naveden kmet ;)) prisa bi na tekmo v odrance pa bi cul kakse so gucale;)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.04.2014 ob 5:14 tarzan gost

      Naj bo če san kmet tij @bonbon pa nimak kakše so pa gucale pa što ženske so gucale.Pa daj henjaj se naduvati kak kakši puran tij hodiš fuzbal gledat ali poslušat kaj kdo guči lelek eden.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.