https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Bakovci: Štiri dni bodo s prireditvami zbirali sredstva za otroški oddelek soboške bolnišnice

Bakovci, 15.05.2014 ob 13:00  

Dobrodelno društvo Pomagajmo odprtih src pripravlja med 15. in 18. majem dobrodelni dogodek, na katerem bodo zbirali sredstva za nakup novega medicinskega aparata za neinvazivno merjenje bilirubina pri novorojenčkih.

Na štiridnevni prireditvi se bodo predstavila tako lokalna umetniška in kulturna društva, kot nekatere šole in ustvarjalci – podjetniki. ”Pričakujemo velik odziv,” je dejala predsednica društva Cvetka Vereš, najsi bo to z ”izdelki podjetij, finančno pomočjo ali s točko za nastop.”

Dodala je, da so prav vsi vabljeni k sodelovanju, zaenkrat pa so udeležbo potrdili KUD Goričko (Petrovci), Ljubiteljska gledališka skupina Zgrebaši, Macho in Mejke, Pomurski dečki, plesna skupina Frčafele, KUD Bosanski dijamant, KUD Dobrovnik, OŠ Puconci, Odranci, Ivana Cankarja Ljutomer ter drugi.

Dogodek se bo odvijal v vaškem domu v Bakovcih in telovadnici OŠ Bakovci.

 

Program:

ČETRTEK 15.5.2014

- Ob 18.00

VIZ Veržej: dramska igra ter DU Lendava: komedija - Gremo mi na morje.

PETEK 16.5.2014

- Ob 20.00: VESELI VEČER:

KUD Goričko (Petrovci), Ljubiteljska gledališka skupina Zgrebaši ter Macho in Mejke

SOBOTA 17.5.2014

- Ob 13.00: USTVARJALNE DELAVNICE:

Oriflame (Poslikava nohtov, Ličenje in Svetovanje), Alenka Satler (ustvarjalka), Tina Ribič (ustvarjalka), Cvetka Kocjan, Ljuba Kološa ter Dani Dandosa in Demien

- Ob 15.00 (v prostorih OŠ Bakovci)

OŠ Puconci Goričke dikline: Rojstvo našega Janezeka, OŠ Bogojina

- Ob 19.00: VEČER FOLKLORE IN PESMI

KUD Goričko, KUD Gornja Radgona, Ljudski pevci Porini pa počini, KUD Bosanski dijamant, Violinke Vrtec Gornja Radgona, Romska plesna skupina Romano jiro iz Lendave

Podelitev nagrad sodelujočim na natečaju Pa kaj če smo/so drugačni

NEDELJA 18.5.2014

- Ob 14.00

Plesna skupina Frčafele, Skupina Zlata Žila, The Flow, Plesna šola Urška, InDirects, Flot in Gimnazija Murska Sobota

- Ob 20.00

KUD Dobrovnik: igra Veriga

 

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.