https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometašice Pomurja imajo novega športnega direktorja

Beltinci, 21.5.2014  

Pred zadnjo prvenstveno tekmo članic ŽNK Teleing Pomurje se je v klubskih prostorih beltinskega Športnega parka sestal upravni odbor kluba, na dnevnem redu pa je bila samo ena točka – predstavitev novega športnega direktorja. Le-to je postal Hrvat Alen Mohorič.

Na začetku seje je vse prisotne pozdravil predsednik kluba Stanko Ivanušič, župan Občine Razkrižje, ter predal besedo direktorju kluba Štefanu Kozicu, ki je opisal vzroke za predlagano spremembo.

"V zadnjih dveh letih se je naš klub izjemno razširil, nastopamo v različnih ligah NZS in MNZ z osmimi selekcijami, imamo 8 trenerjev, okrog 100 igralk in posledično s tem se je izjemno povečal tudi obseg dela in vsa logistika, ki jo je potrebno urediti za vse te tekme. Zaradi tega je potrebno narediti korak naprej tudi na tehničnem področju.  Po pol leta sestajanja, dogovarjanja in usklajevanja sem izjemno vesel, da se je g. Alen Moharič odločil prevzeti mesto športnega direktorja v našem klubu in, da je Alen videli v našem klubu perspektivo ter se odločil, da v naslednjem štiriletnem mandatu poskušamo klub dvigniti še stopničko višje. Še vedno bo poudarek na naši nogometni šoli, še več, še večji poudarek bomo dali vzgoji mladih nogometašic," je povedal Kozic.



Kdo je Alen Moharič?

Alen Moharič se je rodil v Čakovcu na Hrvaškem, trenutno pa živi v Bratislavi na Slovaškem in je lastnik podjetja Trans team logistic, ki se ukvarja s prevozi biožitaric po Evropi. Alen Moharič je aktiven član v Hrvaški nogometni zvezi in gonilna sila hrvaškega ženskega prvoligaša ŽNK Trnava. Ker je od nedelje naprej, Moharič odgovoren za sestavo in posledično tudi za rezultate prvega moštva, so ga zaprosili za izjavo, v kateri je zaupal svoje cilje.

"Uprava in vodstvo ŽNK Teleing Pomurje Beltinci imajo visoke cilje, ki mi jih je predstavil g. Štefan Kozic, s katerim sva bila v dogovorih že dlje časa in po nekaj ogledih tekem je bila odločitev lažja. Dejstvo je, da na nam na določenih položajih manjka kakšna igralka z več izkušnjami, ima pa ta ekipa ogromen potencial v mladih igralkah. Zato se bomo v najkrajšem možnem času skušali okrepiti z nekaterimi igralkami izven Slovenije in doseči zastavljene cilje, kvalificirati se v Ligo prvakov in osvojiti prvenstvo. Okrepili bomo tudi športno sodelovanje z standardnim hrvaškim prvoligašem ŽNK Trnava," je dejal Mohorič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2014 ob 13:14 KAR NEKDO gost

      Zanima me, ali ni sposobnih domačih ljudi? Ali pa ima ŽNK preveč denarja, saj ga kar precej dobi od ŠZ Beltinci. Ostalim pa kar ostane. Pa ne moralizirajte spet pametnjakoviči, ker sem zelo blizu ŽNK pa vem kako je.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2014 ob 16:04 Ivanušič ma vas rad... gost

      Pa sem mislil, da ta teden Ivanušiča ne bo na Pomurcu?!? Športni direktor? Nekje se denar mora oprati! Pa še tujcu bodo plačali! Kje pa je zdaj skrb za obmejno občino gospod doživljenski župan?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.05.2014 ob 7:40 odg gost

      Takih bedakov kot si ti KAR NEKDO, ni v bližini kluba, ker če bi bil blizu, bi vedel zakaj in kako je prišlo do tega. Će si tako blizu, bi vedel vse kako v ŽNK Pomurju funkcionira in tudi to, da nobena funkcija, še najmanj pa direktorska ni plačljiva. Tako da se ne boj da bo novi direktor trošil denar ŠZ Beltinci. Obveščamo pa tudi vse tiste, ki imate problem z pranjem denarja, da smo nabavili novi pralni in sušilni stroj, da bo to pranje šlo hitreje. Prvo bomo oprali ček za naslov pokalnih zmagovalk. Pa lepo se imejte vsi tisti, ki so vam v nosu uspehi, dobro delo in predvsem pošten način dela v ŽNK Teleing Pomurju.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.05.2014 ob 9:04 ajde gost

      predsednik je iz Razkrižja,direktor kluba iz M.Sobote in zdaj še športni direktor iz Hrvaške; ja ka pa te sploj delate v Beltincaj - razen toga ka trošite občinske pejneze???????? Ite v M.S. de bar Sobota mejla prvoligaški nogomet.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.05.2014 ob 9:17 Gost gost

      Gost odg pozabo si napisati ka nobena funkcija v klubu ni URADNO plačana...

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.05.2014 ob 10:25 Chico gost

      Jao opet budale na komentarima. Že pa pa faušija ven ide. Evo meje so prestavljene, vsaj v ženskem nogometnem klubu. Pa čestitke za zaslužen pokalni naslov.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.05.2014 ob 19:01 lp gost

      Marsikatera oče in mama iz Beltinske občine ali celotnega Pomurja, je ponosna in zadovoljna, da ima naš otrok priložnost trenirati in to dobro trenirati, v tem klubu. Veseli smo, da otroci niso samo za računalnikom ali televizijo. Ob treningih pa dobijo še obilo dobre volje, smeha in na koncu pridejo še športni uspehi. Tak klub kot je ta, bi drugod nosili po rokah, vendar mi smo še vedno Slovenija, tu pa je vse marsikaj drugače.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.05.2014 ob 19:06 lp gost

      Se opravičujem ker sem pozabla dati še eno pojasnilo gostu ajde, kaj delajo v Beltincih nogometašice, v normalno stanje so spravili celotni objekt, kerega ste vi, pred njihovim prihodom skoraj zapravili v nulo in točno se ve, čigave so zasluge, da danes ta objekt ni več življensko nevaren kot je bil pred njihovim prihodom. Pa te osebe sigurno niso iz Beltinec.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.05.2014 ob 20:11 ajde gost

      lejko so popravili objekt na račun toga, ka občina kar dvej leti ni izvedla razpisa za ŠD. iz občine in vsako leto je bilo na voljo 30 tisoč evrov; se pravi dvej leti je 60 tisoč evrov in vse to je bilo vloženo v športni park Beltinci ( rejsan ka nekaj tudi zavoljo NK Beltinci). Ostala ŠD pa se vse te čas niso mogla prijavljati na razpis Športne zveze Beltinci. Ostali bi v Filovcaj!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.05.2014 ob 20:13 Beltinčanka gost

      Ip - potem pa si odnesi ta klub tja od koder si in ga nosi po rokah. Nisem proti ženskemu nogometu v Beltincih, hodim na tekme, navijam, spremljam rezultate. Jezi me pa to, da pripisuješ nekomu zasluge za ureditev objekta, ki tega ni naredil - ženski klub je le sodeloval pri vsej stvari. Škoda, da taki kot si ti in tisti, ki jim odgovarjaš (saj si isto kot oni) vnašajo nemir v korektno sodelovanje moškega in ženskega kluba in odgovornih ljudi, ki se trudijo skupaj za objekt.....vsak posebej pa za dobre rezultate.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.