https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

VIDEO: Zlatko: »Če bi politiki delali za narod, bi vsi nosili Murine obleke«

Murska Sobota, 25.06.2014 ob 12:00  

Pred dnevi so opravki slovenskega raperja Zlatana Čordiša Zlatka zanesli v Mursko Soboto. Ko se je peljal mimo tovarne Aha Mure, je priložnost izkoristil za kritiko slovenskih politikov, ki niso pripomogli k temu, da bi ohranili pomursko tekstilno družbo.


Zlatko poslancem, županom in drugim, ki jih financirajo državljani, očita, da nosijo obleke tujih oblikovalcev. Pravi, da bi namesto podpiranja svetovnih oblikovalcev, morali podpreti domače gospodarstvo s tem, da bi kupovali domače proizvde.

Zlatko o videu pravi: »Vse, kar sem želel povedati je to, da je Mure škoda in da bi bilo lepo, če bi, če že ne nosijo Murinih oblek, vsaj spoštovali domače krojače, njihove delavce in tradicijo.«

VIDEO:

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2014 ob 12:29 alfa gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      25.06.2014 ob 12:39 srebro gost

      Zlatko očitno nevej ka je Mura šivle za Boss. Tak ka dragi zlatar, če si politik kupi Boss obleko prinas, je to več ali menje zašito v Sloveniji oziroma v Murski Soboti;) Pa priporočan ti ene par dobrih tečajov slovenščine, ker javno nastopanje ti glih nejde od rok.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      25.06.2014 ob 12:41 ms gost

      glij te de pametüval ka nema pojma ka je delo ka nikoli nika nej delal.tou ka pa un delaq pa bi mački na rep obeso . Slovenski raper ???

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • reigns
        26.06.2014 ob 13:26 reigns

        ka si pa ti napravo za človeštvo? dečko, dragi najstnik,,,bo treba še malo živeti, ka boš znal za koj si na svejti daj prosin naštej pozitivne stvari ka si jih napravo za ljudstvo, pa te ti ges našten ka je zlatko vse napravo... ampak očitno ti vseved že vse pomniš, tak da lepo naprej živi ameriške sanje

        3 8 Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      25.06.2014 ob 12:45 nenormalno gost

      Tej portal je iz dneva v den in iz novice v novico bole amaterski. Zdaj je že vsako sranje lejko novica. Katastrofa. Što bi objavo kaj takšnoga sploj. Drugo ne delate kak sere po podjetji, vsaki keden, že par let!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. gost
      25.06.2014 ob 13:07 gost

      nej ka je amaterski te portal,bole bode kak radirajo komentare.bila sta 2 komentara na članek Podpredsednica SLS Jasmina Opec: Smo zmagovalna ekipa z rešitvami,zdaj nega niti enoga,še več sploj nemreš komentirati.Pri članku Nepozabna zabava s Siddharto in Orleki v soboškem parku,je več kak polovico komentarov zbrisano in še i n še bi lejko naštevo,samo se mi ne da.Te portal več kak očitno dela samo za enega in proti drugomi.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!
    11. gost
      25.06.2014 ob 14:47 gost

      Mađister je car na tem portalu ;-)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Za komentiranje se morate prijaviti!
    13. gost
      25.06.2014 ob 14:59 Snops gost

      @srebro "Zlatko očitno nevej ka je Mura šivle za Boss. Tak ka dragi zlatar, če si politik kupi Boss obleko prinas, je to več ali menje zašito v Sloveniji oziroma v Murski Soboti" Eh, lepo te prosim. Ce nekdo kupi Murino obleko, gre vecina zneska Muri. Ce kupi obleko Bossa, gre Muri maksimalno par procentov za sivanje - ravno toliko, da se pokrijejo proizvodni stroski. Velika razlika.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2014 ob 16:28 srebro gost

        Če bi podjetje, kero je v veliki meri odvisno od dobavitelja oziroma kupca ( Hugo Boss, etc.) delalo samo za pokritje stroškov proizvodnje, bi že zdavnaj bankroteralo oziroma še bokše, nebi niti obstajalo. Drugič premisli ka napišeš.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    14. Za komentiranje se morate prijaviti!
    15. gost
      25.06.2014 ob 16:26 gost

      Dokler so politiki in državni ter veškli veljaki hodili v Muro in so jim zastonj šivali je bila Mura vredi. Zdaj pa vsi nosijo Armanije kere šivlejo pakistanci, vietnamci,... Tudi plače Murinih delavcev in vseh zaposlenih bi lejko bile večje če bi kupovali obleke Mura. Nej so pa samo krivi politiki. Kelko od vseh vas ki se prepucavlete da davlete glupe komentare pa je kda kujpilo Murino obleko ali srajco, ali pa Gjergjekovo kravato, pa Peko čevlje. Namesto ka bi podpirali domače gospodarstvo se po soboti pederišite z Armani jeans, po drugoj strani pa nemate za gesti, pa živete na plečaj staršev. Samo ka se leasing za avto plača, pa ka se ide na Maldive s kreditom in iphone na kredo nek se vidi. Ne poznate pa Slovenije in njenih lepot. Znate ge je Sobota bože ne daj ka bi šli na Goričko ali proti lendavi. Pa ka znate prijti do Seiersberga. Vsi bi lejko dobro živeli če bi podpirali domače proizvode pa bilij lokal patrioti. Tak bi podjetja dobro živela, delavci meli boukše plače, pa vsi bi meli vsega zadosti.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. Za komentiranje se morate prijaviti!
    17. Snops
      26.06.2014 ob 8:10 Snops

      @srebro: Ni kaj dosti za razmišljati. Muri gre od lastne znamke vsa dodana vrednost, pri šivanju za druge znamke v glavnem za pokritje stroškov proizvodnje. Velika razlika. Ajde, zdaj pa razmišljat.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. Za komentiranje se morate prijaviti!
    19. smrt
      26.06.2014 ob 9:02 smrt

      Te je zgöjbo stik z realnostjov .Takši ka nema pojma od dela de modrval pa v vodi mesec kazal .Te finte naj odavle v Žabariji nam nej

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. Za komentiranje se morate prijaviti!
    21. reigns
      26.06.2014 ob 13:12 reigns

      hehe moren se nasmijati,,pa mi je jasno zakoj je vse v kurce,,,glejte,,,niti eden nima 2% pojma za koj se vse Zlatko zavzema,,glavno ka znate šinfati, pa itak vse znate kaj on dela,kaj ne dela,,,pizdo,,,vejpa takših verodostojnih vedeževalcov nan primanjkuje,,bi lejko delali za policijo pa rešavali nedolžne lidi,,,ampak nej, tu na forumi je najležej tveziti nebuloze....! taka ges van priporočan, dragi nevoščljivi prekmurci,,,prvo trbej knjigo prešteti,pa te soditi o njej! vsi samo znate što je dober, pa što je nej dober,,pa te je lelek,,pa te je gnoj,,,pa kaj je z vami,,nemate zadosta problemov z samim sabo? še enkrat poven;dokleč do takši lidi kak ste vi ka samo čivkate po forumih,,izpostaviti se pa tak niti eden ne vuple,,ka de vas ger što lovil,,,ujjjj,,,v kakšon straji živimo...kda de što tak močen ka de se javno vupo izpostaviti pa povedati zakoj so problemi v državi pa kak jih lejko rejšimo,,te bojte tu močni pa lejko komentejrate kelko ščete,,do tačas pa prosim zaprite se v sobo, za računalnik fajn,,,pa nej slučajno ka bi se što izpostavo pa se zavzemo za ljudstvo..... pa telko btw,,,zlatko je raper, poleg toga pa dela v urarni saki den 8 vur,,taka ne ven kje van te informacije ka je nej nigi delo,,,de trbelo prvo kakšo knjigo prešteti dragi moji političari pa vsevedi!!! pa lep dan še naprej

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. Za komentiranje se morate prijaviti!
    23. reigns
      26.06.2014 ob 13:19 reigns

      pa nišče je nej pravo ka ma vse prav, ka guči,,,ampak se vsaj trudi prenašati resnico,,,vi pa samo mirno gledajte kak nan kradnejo,,pa hitro nekoga trbej okriviti!!! v ton ste najbokši...drujgo pa nemate pojma,,,sikdar je nešče kriv za nastalo situacijo,,to mamo slovenceljni v krvi ka samo iščemo grešnoga kozla,,,ste se kda pitali ka je saki posameznik sam kriv za nastalo situacijo ka pasivno vse spremljate pa ne genete z malin prston ka bi se situacija izbokšala?? za čista vse smo si sami krivi,,,samo kak pravin,,,vi radi obtužejete politike,,,saj logično,,težko si je priznati ka si je saki sam kriv! telko za info

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. Za komentiranje se morate prijaviti!
    25. smrt
      26.06.2014 ob 14:13 smrt

      reings......... Tij pa Čordič sta sorodnika ka ga tak vneto zagovarjaš ?Urar ge na cerkvenoj vöri v Ljubljani cajgare naprej rijvle ?Smijen se kakše otroške pijšeš .Za koj se li te tvoj kao raperčina le zavzema ?za boukši jutri ? nej trbej nikše resnice nan prenašati ka jo sami zelo dobro poznamo un ni pozvani kot rešitelj ali ?Tebi so znan prepričanja v tvojih prebranij knjigaj nekaj pöjstile ka se očitno vijdi .34 lejt delan pa tij pa raper nemata pojma kaj je bilo negda za to pa vij samo rapajte kak ščete .

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. Za komentiranje se morate prijaviti!
    27. porabje
      28.06.2014 ob 11:04 porabje

      "Če bi politiki delali za narod" - mij isto tau poslüjšamo tü doma. Z politike lüstvo nejma haska, samo političar, ki drügomi lijzajo nogou, kak psi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.