https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

EROTIKA

Težave pri seksu v vodi

19.7.2014  

Naj gre za bazen, reko, jezero ali morje, seks v vodi je lahko izjemno vznemirljiv, čeprav nekateri pravijo, da ni pravega »filinga«.


Že same kapljice, ki polzijo po razgreti goli koži, so noro erotične, seks na plaži v plitki vodi, ko vama ritem dajejo valovi, pa je lahko doživetje, ki bi ga bilo greh zamuditi. Najprimernejša izbira je vsekakor morje, a izberita kakšen osamljen zalivček, daleč stran od radovednih oči, kjer imata možnost seksa na plaži, v plitki vodi ali nekoliko globlji.

foto: 24ur

Seks v vodi je lahko tudi precej problematičen, precej je takih, ki so ga poskusili, a jim ni všeč:

Voda pri seksu izpira naravne lubrikante, ki jih telo izloča.

Tako lahko pride do precej bolečega in neprijetnega spolnega odnosa. Težave je mogoče odpraviti z uporabo umetnih lubrikantov na silikonski osnovi, ki so popolnoma vodoodporni.

Slana morska voda lahko zaradi drgnjenja na intimnih predelih povzroči neprijetno vnetje

Sex on the beach” ni le koktail. Poletje, počitnice, vročina, in pogledi na golo telo, ki se prepušča sončnim žarkom … idelane okoliščine za strast. Po romantični telovadbi v morju nikar ne pozabita na izdatno tuširanje s sladko vodo. Svetujemo položaj, ko sta oba obrnjena drug proti drugemu, kot da bi brezskrbno klepetala. Radovedneži na plaži ne bodo niti posumili, da seksata. Nikar pa se ne oddaljita preveč od obale.

Težave s kondomi

Kondomi so »nujno zlo«, saj je treba v mislih imeti nalezljive bolezni in nezaželeno nosečnost, a se kondom v vodi težko uporablja, težko ga je natakniti na spolovilo, proizvodi, kot so šamponi, kreme za sončenje, pa še dodatno poškodujejo kondome, ki so izdelani iz lateksa.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2014 ob 11:53 testosteron gost

      Spet en kopi paste od kopi pasta. Avtor pa kak fauliran FDV študent ali študentka, ki sexa v vodi še niso poskusili. Ena lepših stvari je sexat v vodi. Telo je lažje in je potrebno veliko manj energije za držanje sebe in ženske. Nikoli nisem imel problemov z zgoraj navedenimi stvarmi. Nobene lubrikanta nikoli nismo uporabljali. Prava ženska, ki je dobro vzburjena in željna sexa ima sama svojega "lubrikanta " dovolj. Voda pa kar tako tudi ne vdre v vagino, da boi ga splahnila. Slana voda je najboljše razkužilo in zdravilo. Drobci soli se pojavijo pozneje, ko se voda posuši. Zato jih v sami vodi ni. No, kondomov pa tudi nikoli nisem uporabljal in so bile vse nosečnosti načrtovane. Tudi naši ateji in dedki niso poznali olagumic in so več sexali kot mladina danes. Pa so bili normalno trije ali štirje otroki pri hiši. Tak, da ne bi škodilo, če bi kdaj pisec člankov o sexu malo povprašal svojega dedija in/ali babico, kako in kaj o tem.

      27 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2014 ob 22:13 gost

      :S

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.07.2014 ob 9:04 gost

      Hehehe lekar se spreminjate se v 24.ur..

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.02.2015 ob 18:47 gost

      ALI VESTE DA JE SEX NA HRVASKEM MORJU KAZNIVO IN JE VELIKA KAZEN

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. pomurec34
      30.08.2017 ob 21:40 pomurec34

      gagagava

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.