https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Poletna šola nogometa Čarde privabila kar 140 otrok

Martjanci, 24.7.2014  

Prejšnji teden se je na igriščih nogometnega kluba Čarda podilo kar 140 otrok, ki so obiskali tradicionalni nogometni tabor. Organizatorji iz NŠ NK Čarda so bili zelo presenečeni nad številčnim odzivom, tako da je že sedma izvedba tako presegla vsa pričakovanja.


Za aktivnosti in delo z otroci je skrbelo 20 volonterjev in trenerjev. Posebnost Poletne šole nogometa je, da je brezplačna in tako omogoča vsakemu, da se v poletnih mesecih podi za žogo. Nogometna Šola NK Čarda je v zadnjih letih zrasla v eno najboljših na območju Prekmurja. Zaščitni znak njenega delovanja pa je prav nogometni tabor, ki pa še ni povsem končan. Otroci bodo namreč še obiskali tekmo slovenske reprezentance. Veliko otrok je bilo takih, ki so se na tem taboru lahko prvič srečali s to prelepo igro. Organizatorji pa tudi načrtujejo, da bi v delo v nogometne šole vključili čim več najmlajših nogometašev in nogometašic.

Tabor so obiskali tudi policisti, reševalci, gasilci in predstavniki slovenske vojske. Otroci so tako pridobili še veliko koristnih informacij, ki niso povezane z nogometom. Nenazadnje smo bili priča tudi skoku treh padalcev in nešteto drugim stvarem. Organizatorji so bili na koncu zelo zadovoljni, predvsem s številom obiskovalcev, ki so lahko bili zadovoljni. Poleg tega pa so poslali poziv lokalnemu okolju, da še izdatneje podpre PŠN naslednje leto in podobne projekte, katerih namen ni materialno okoriščanje. Smeh in veselje otrok, ki smo mu bili priča sta vendarle poplačala ves trud, ki so ga vložili volonterji iz NŠ NK Čarda. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.07.2014 ob 8:11 gost

      Mura pa njuvo vodstvo z Banfijon, Štivanon,... se lejko včijo od Martjančarov. Prvo moreš za deco poskrbeti, pa te za sebej.

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.07.2014 ob 8:59 gost

      BRAVO ČARDA,vsi ki ste se trudili na tem projektu

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.07.2014 ob 18:41 Mura gost

      Čestitke tem pet šest prostovoljcem, ki delajo čuda z nogometno šolo Čarda, in to zastonj !!!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2014 ob 9:35 gost

      Čarda-Mura: 140:30

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.