https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

POM NOGOMET: NK Čarda cilja na zgornjo polovico lestvice

18.8.2014  

Kot naslednjo v sklopu predstavitev tretjeligaških ekip predstavljamo NK Čardo iz Martjancev.

S pripravami so začeli 18. julija z novim trenerjem Bojanom Malačičem. Priprave v celoti v celoti potekajo v Martjancih.

Klub so zapustili Tomaž Recek, Matjaž Vöröš, Mišel Legenič in Marko Bagari. Pridružili pa so se Martin Korpič (Šalovci), Uroš Ošlaj (Bogojina), Davorin Pelcl (Tišina), Niko Škodnik (Veržej), Gregor Matjašec in Miha Vavroš (Križevci).

Na vprašanje kakšen kader imajo glede na lansko sezono, so dejali, da bodo to videli ob koncu sezone, številčno pa ostaja enak. V vodstvu nogometnega kluba iz Čarde so še sporočili, da v naslednji sezoni ciljajo na zgornjo polovico lestvice v 3. SNL vzhod ter dodali, da dolgov nimajo, trudijo pa se zagotavljati normalno delovanje vseh selekcij, ki jih ni malo.

FOTO: nkcarda.com

 

OGLEJTE SI TUDI PREDSTAVITVE OSTALIH ŽE PREDSTAVLJENIH TRETJELIGAŠEV:

NK Tromejnik v novo sezono s sistematično urejenim igralskim kadrom

NK Grad z novim trenerjem cilja na sredino lestvice

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2014 ob 11:20 alibaba gost

      zgornjo polovico lestvice v 3. SNL vzhod? Saj fajn ka so optimisti samo dvomim, ka de jim to uspelo. Niso kaj dosti boljši kot v lanski sezoni, ki so jo zaključili res porazno.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.08.2014 ob 11:28 fad gost

      katastrofa je ta čarda, to je nej č od čarde

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.08.2014 ob 12:03 poznavalec gost

      ... pustite vij tou čardo ... kelko je meni znano dečki trenerajo cejle dneve na pune ... malačič že zna kak pa kaj, ka de jih optimalno pripravo ... sicer je vse skuper še komaj na začetki poti, zato ne bojte tak nesramni pa ne šinfajte neka na pamet po enon mejsci priprav ... ekipa je glede na lansko sezono že palik rejdno rejdno prevetrena - ampak z dosta posameznike, keri lejko v 3. lige špilajo ... trenutno majo dečki mogoče še fejst žmetne nogej, ker so rejsan naporne priprave za njime ... in je tudi tou mogoče odraz včerajšnje slabe predstave proti muri ... s ten ja muro tudi za pohvalite, prikazali so se z lepo kombinatorno igro ... definitivno do v zgornjon deli lestive ... recimo med prvih pet ... čarda pa de po mojen mnenje rasla iz kola v kolo ... in mislen ka je realno čakate nekje sredino lestvice ... saj pa če pogledneš druge klube, tudi nejso baš nekaj briljantni ... recimo serdica, črenšovci, turnišče, bistrica, bakovci ... takšne ekipe lejko čarda komout prehiti ... ampak prvo trbej skočite pa te praviti hop ... tak ka, nemo nekaj prehitro gučale ... prvenstvo je dugo ... bomo videli ... dosti sreče pa športnih uspehov pa vsem klubom, lp

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.08.2014 ob 13:29 dedo gost

      ker pri cardi prvo skacete pa te gucite hop je mogoce resan tak. carda je slaba i gotovo. je pa resan ka so serdica,bakovci,bistrica,turnisce,crensovci na isti valovni kak carda.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.08.2014 ob 13:58 človek gost

      Želje eno stvarnost pa drugo.Morda 5 ekip ki bi lahko rekli za 3 ligo vse ostalo skromno ( pomurska liga ) še za tejh 5 so štajerski klubi premočni. Skromnost in žalost....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.08.2014 ob 14:14 gost gost

      Dejstvo je da bo letos 3. snl kakovostno slabša od prejšnjih let, kar je tudi normalno saj se je zmanjšal prostor ki ga pokriva, število kvalitetnih igralcev pa tudi ni neomejeno. 6 ekip po kvaliteti igralskega kadra je mogoče malo boljših, ostalih 8 pa se bo borilo za sredino. Mura je po prikazanem definitivno eden izmed favoritov za 1 mesto, Čarda pa bo verjetno nekje na sredini. Bomo pa vsekakor gledali zanimive tekme in polno derbijev.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.08.2014 ob 17:23 gost

      TA portal je zanič.kdaj MURA zmaga in VERŽEJ potem nič ne piše ko ta kluba izgubita bo zopet vse polno kritik,malo si tole zapomnite

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.08.2014 ob 20:33 ges gost

      Čarda cilja na zgornjo polovico lestvice??? Ka je tau vic dneva??? Vejpa včeraj so jih Murini mladinci na pokalni tekmi tirali gor pa doj po igtišči kak malo deco...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.08.2014 ob 21:23 ajta gost

      Čarda je tudi mejla v kadre 5 mladincov ... zatou ka so tou nej profesionalci - kak tou vij v muri mate ... in so eni dečki še na morje pa na dopustaj ... poleg toga pa čarda nema 35 igralcov kak mura pa še neven kelko jih mislite registrejrate ... črnce pa ovo pa ono ... pa vse žijvo ... trbej s ten živeti ka maš ... in če ma čarda apetite po sredini lestvice pa mislen ka ma relativno soliden kader, pa vrhunskoga trenera keri de verjetno neka z njmi znal napravite je tou njihova stvar ... me prav zanijmle če de ta vaša mura ka je zaj 5:1 zmagala in vsi samo nekšne hvalospeve o njoj pijšete zadovoljila vaše PREVISOKE apetite ... ta treča liga je tude nej tak slaba kak si eni mijslite ... pa ka te vsakome pa par komadov gor nametali ... nej ka bi vij kakšne petarde dobijvale pa te lejko glasni ... hehe ;)

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.08.2014 ob 22:05 gost

      Kak san že pred čason povedo. Mura bo sakšome klube dala petardo!! BAKOVCI, TURNIŠČE, ČARDA, ČRENŠOVCI, BISTRICA, SERDICA, GRAD,... Tau so klubi za topovsko hrano. Smešni klubi. Čarda zgornja polovica lestvica?? Verjetno do meli cejlo leto žmetne noge od treningov. Malačič in obrambni igralci ste rejsan smejšni.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.08.2014 ob 22:20 gost

      Što bauge je v ton vodstve kluba, ka izjavijo "cilj je zgornja polovica lestvice". Verjetno so mislili keri drujgi klub. Oni bi že itak mogli biti v pomurski ligi. Ne vijdin kluba keroga i oni lejko premagali.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      18.08.2014 ob 22:39 hahaha gost

      tak je videš ... eni vržejo kost ka te lejko drugi glodate ... vij samo glodajte :P :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      19.08.2014 ob 9:22 cardas gost

      carda je tak dugo dobro zivela dokler je mura spiala tri lige vise od carde, pa so dobivali igralce na posojo od mure. trbej razmite martjanci so zelo bluzi sobote, in par let nazaj so bakovci,rakican,puconci bili vsi v nizji ligaj kak carda in je zato carda dobivala odvecne igralce od mure keri so pa po kvaliteti se zmeraj bili za to ligo predobri. dugo je carda zivela tak in se dale bi lejko ce bi bili pametni pa bi izkoristili to ka je mura 2x propadnola ali so se nej znali iti pa pograbiti prilike in so se sebe pokopali. mura se je zdignola nazaj zaradi imena carda pa je druga pesma in nede tak enostavno se skup pobrati. penez je nikdar nej bilo pri cardi skos je bilo prvo vzdujse piknik pa piva ali prosli so i ti dani. cardi srecno v ligi je pa kak ze bilo povedano zgornja polovica nerealna.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.08.2014 ob 11:27 Varasanec gost

      Turnisce metropola!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      19.08.2014 ob 12:07 fda gost

      turnišče pi*** materna :)))) drekeci

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      19.08.2014 ob 13:07 gost

      NAŠ STROKOVNJAK ( MALAČIČ) ŽE VE KAJ DELA,prvo kolo zmaga,in drugo kolo zmaga

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      19.08.2014 ob 14:28 cia gost

      jaki strokovnjak je to ka z murini mladci ni mogel zmagovati prešnjo leto verjetno še zdaj ne bi bili v 3snl

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      20.08.2014 ob 8:23 gost

      Je rejsan ka je čarda dobivala igralce od mure, vendar jih je muri vedno tudi dajala (kadete, mladince). Čarda je v 3 ligi že več kot 10 let (enkrat tudi prvak), dela se dobro, vzdušje je vedno na nivoji, nerazumnih rezultatskih apetitov ni bilo nikoli, mlajše selekcije so iz leta v leto boljše in bolj organizirane, tako da se za obstoj kluba ni za bati. Biti stabilen 3. ligaš in v naslednji sezoni cilj sredina lestvice pa je tudi razumljivo in realno. Ali je bolje imeti za cilj osvojitev 13 ali 14. mesto?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      20.08.2014 ob 8:53 gost

      MALAČIČ BO SIGURNO NA SREDINI LESTVICE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      20.08.2014 ob 12:58 komentator gost

      Joj joj joj malacic vrhunski strokovnjak? Vej pa bojte resni. Malacic je ven spadno z murinimi mladinci, prvo ekipo pa tudi nej znao trrenerati. Ce bi bil zdaj tan trener murs ne bi zdaj spillav tretjoj ligi. Malacic doma zijvo mejonrajsi rezi kaa za trenera nejsi sposoben.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.