https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Popravek na objavo: Danijel Kalamar je novi direktor Pomurskega vodovoda - sistem B

04.09.2014 ob 7:15  

Objavljamo popravek na članek, ki smo ga pred tednom dni objavili na našem portalu.


V članku z naslovom Danijel Kalamar je novi direktor Pomurskega vodovoda – sistem B smo poročali o imenovanju Kalamara kot novega direktorja. Takrat smo poročali, da so na zasedanju skupščine sveta ustanoviteljic 12 pomurskih občin (Beltinci, Cankova, Grad, Gornji Petrovci, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Murska Sobota, Puconci, Rogašovci, Šalovci in Tišina)za direktorja soglasno potrdili aktualnega župana Občine Grad, Kalamarja.

Kot smo navedli, se je poleg Kalamarja potegoval še Boštjan Zver iz podjetja Vodovod, d. o.o. Murska Sobota, ki ni imel podpore županov, razen murskosoboškega Antona Štihca, vsi ostali so podpirali Kalamarja.

Z MO Murska Sobota so nas obvestili, da je bila v članku objavljena napačna informacija glede imenovanja direktorja JP Vodovod sistema B d.o.o.. Kot sporočajo, je bila napačno navedena informacija, da je murskosoboški župan Anton Štihec podpiral Boštjana Zvera, ki naj bi se potegoval za direktorja poleg Kalamarja.

Navajajo pravilno informacijo:

»Za direktorja se je poleg Kalamarja potegoval še Boštjan Zver, dosedanji v.d. direktor, ki pa je na seji Sveta ustanoviteljic odstopil od kandidature. Tako so člani Sveta ustanoviteljic  Pomurskega vodovoda  - sistema B glasovali o edinem kandidatu - Danielu Kalamarju, ki je dobil podporo vseh 12-članov (predstavnikov občin). Za Daniela Kalamarja je glasoval tudi murskosoboški župan  Anton Štihec.«

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2014 ob 7:55 Komunalec gost

      Smejšno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.