https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nafta pri Gradu z minimalno zmago do novih točk

Grad, 14.10.2014  

V nedeljo se je pri Gradu odigrala tekma osmega kroga tretje Slovenske nogometne lige vzhod med domačim NK Grad in lendavsko Nafto. V izenačeni tekmi s po dve pravi priložnosti na obeh straneh, so bili nekoliko bolj zbrani gostje in z zadetkom Viliama Puclina prišli do novih treh točk.

Grad : Nafta 1903 0:1 (0:0)

 Strelec:  0:1 Puclin (58)

Gledalcev: 300

Grad: Klemenčič, Banfi (od 66. Ribaš), Krauthaker, Buček Huber, Stošić, Sukič, Kolmanko, Škafar, Tompa, Vrabelj, Sagadin (od 66. Lazarevič)

Nafta 1903: Valentić, Karlovčec, Gerencsér, Suntešić, Vida, Puclin (od 84. Kiralj), Sakač, Zagorec, Márky (od 78. Horvat), Vöröš, Bedo (od 68. Šimonka).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2014 ob 17:46 janku gost

      gornja lendava proti dolnji lendavi

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2014 ob 21:33 gost

      zoj do je grad z nafto zgubo,ste včose gor dale,pred dvoma kednoma,do so pa povozile MURO pa nite besedice

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2014 ob 22:37 mr Jack gost

      Bil sem na tekmi. Nič posebnega, Naftaši so z rutinirano igro in čvrsto obrambopriigrali pomembno zmago za vrh. tudi Grad bi si zaslužil točko, upam da ostanejo v zgornji polovici lestvice. Lestvica je popolnoma realna. Že pred prvenstvom sem napovedal, da se bodo za prvo mesto borili. Nafta, Rakičan in Odranci. Od teh treh ekip ima edino Nafta ambicije za drugo ligo. Upam, da nam uspe v kratkem, čeprav bo to zelo težko. Dotaknil bi se še komentatora na tv As. Sem gledal posnetek. Živa groza. Komentator je popolni laik in nima pojma o pojmu glede komentiranja. Kaj res nimate na tv as kakega bolj normalnega komentatorja???? komentiral je zelo pristransko in brez sramu navijal za grad. Tega ni znal prikriti. Kaj še nisi čul, da komentator mora bit nevtralen in ne sme pokazati za koga navija. Potem pa izjavi še, domača navijaška skupina Mučeniki. To je pa bil vrhunec. Vsak bumbar ve, da Grad nima navijaške skupine in da se navijaška skupina iz Lendave že 23 let imenujejo Gorgone, pa to vedo vsi od Lendave do Kopra, ki vsaj malo spremljajo fuzbal. Ne vem z kerega planeta je prišel tale komentator, da je tak mimo vdarjal? Si mogoče iz Lončarevec ali Skakovec, morda z Pizdakovec? Če si z katerega od teh krajev ti je oproščeno in te razumem, saj prihajaš z šume in nisi pač obveščen, kaj se dogaja v slo. tretji ligi. Daj ne delaj si več dramote pa sam z sebe delaš bedaka, raje komentiraj, badminton, pikado ali pljuvanje v daljavo, morda boš to bolje obvladal gospd Mučenik.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2014 ob 8:22 gost

      hehe nafta ma v 3.ligi več tujcev kak jih je mela v 1.ligi, ne ven kama vodstvo premišlavle. Naj bi dali priložnost domačim igralcem ne pa da so pripeljali madžare,hrvate in bosance ki verjetno ne igrajo zastonj, za Polareckega sem slišal da bi naj imel obljubljeno 1000€!?!?!! na mesec, pa kdo je tu nor :)?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.10.2014 ob 9:01 gost

      Nafta si to lahko privošči, na periferiji to težko dojemate..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2014 ob 12:23 gost

      Te naj Nafta plača tudi vstopnino za svoje navijače keri je žal nemrejo. Vodstvo tekmovanja pa njim samo opozorila izreka, trbej to mi konec napraviti, če plačaš vstopnino si lejko na tekmo, če nej pa ADIJO.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.