https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prijetno in družbeno koristno druženje ljubiteljev štirinožnih kosmatincev na Kužkovanju

Murska Sobota, 26.10.2014 ob 9:00  

Kljub nizkim temperaturam in številnim dogodkom v soboto dopoldne so se v parku v Murski Soboti ubrali številni ljubitelji živali, predvsem pa psov na prireditvi Kužkovanje. Poleg druženja je bila prireditev, ki jo je organiziralo Društvo za zaščito živali Murska Sobota, v znamenju dobrodelnosti.

 

V soboto je v soboškem parku, ob Mikkovi terasi, potekalo Kužkovanje. Na prireditvi so se srečali ljubitelji živali, še posebej psov, med seboj poklepetali, si izmenjali izkušnje, kupili razne pasje prigrizke in drugo hrano ter dobili obilico informacij o pravilni oskrbi živali. Lastniki psov so s svojimi ljubljenčki lahko tudi telovadili. Program Fit s psom je predstavila s svojim psom inštruktorica Suzana Simenčič. Obiskovalce je pozdravila predsednica društva Breda Habjanič, pa tudi veterinar Miloš Prostran ali bolje znan kot Mišo. Pripravili so še delavnice z glino, družabne igre in glasbeno točko.

S prispevki za vegetarijanski ričet, razne sladke dobrote, srečelovom, prispevki v obliki starega papirja,  tonerjev ali kartuš so obiskovalci lahko pomagali  Društvu za zaščito živali. Svojo stojnico je imel tudi MIKK, ki je ob tej priložnosti prodajal knjige iz njihove bukvarne po simbolični ceni 1 EUR za eno knjigo. Zbrana sredstva pa so na koncu podarili Društvu za zaščito živali Pomurja. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2014 ob 10:10 vinko megla gost

      Na tu se pa resan vijdi prav štera ženska rabi pesa za usluge svoje.Tak ka že pesi držijo jezike von ka bi lizali tenjere oj moj bog te pa betegi.Seveda če pa takše norije delajo .

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.10.2014 ob 11:04 gost

      Ka tou neka smrdi ?? aja vinko sere gluposti ... hahaha ... :)

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.10.2014 ob 10:12 Mars&Cana gost

      Pohvalno, take akcije so dobrodošle in vsaka čast da ste zdržale tam skoraj čez cel dan, je bilo kar mrzlo. Dogajanje pestro, zanimivo, vzdušje tudi in z veseljem vam pomagamo, saj vemo koliko dobrega naredite :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.