https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Dvoboj med Odranci in Nafto ni postregel z zadetki

Črenšovci, 27.10.2014  

V Črenšovcih sta se v 10. krogu 3. SNL vzhod pred okoli 250 gledalci pomerila Odranci in Nafta. Gledalci so lahko spremljali zanimivo tekmo, ki pa ni postregla z zadetki.

Odranci - Nafta 1903 0:0 (0:0)



Odranci: F. Raduha, Mlinarič, P. Raduha, Matjašec, Pavel, L. Ivanič, Botjak, Žerdin (od 89. Smej), Gostan, Horvat (od 50. M. Ivanič) in Vori (od 79. Hozjan).

Nafta: Valentić, Karlovčec, Gerencser, Kovacs, Sunetić, Šimonka, Šakušić, Zagorec, Polareczki (od 59. Puclin), Vöröš (od 85. Marky) in Bedo.

Glavni sodnik: Armando Šorli.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2014 ob 11:56 gost

      nafta je bila boljša, samo niso imeli sreče, odranske nogometaše pa je živciral njihov trener in tako niso dali od sebe dovolj, da bi bili uspešnejši.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2014 ob 15:34 gostgost gost

      sedmica je katastrofa

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.