https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Božična Anina zvezdica bo tudi letos z vašo pomočjo nekaterim polepšala praznike s paketi hrane

Murska Sobota, 08.12.2014 ob 7:05  

Anina zvezdica prireja letos 2. božično akcijo, na kateri zbiranjo hrano, ki jo bodo v obliki paketov podarili socialno najbolj ogroženim družinam in posameznikom. Vse posameznike in podjetja zato pozivajo, da podajo svojo dlan tudi letos in pomagajo socialno ogroženim družinam v Pomurju. Njihov cilj je zbrati čim več hrane in obdariti čim več družin. V času trajanja akcije od 24.11.2014 in 24.12.2014 lahko hrano z dolgim rokom uporabe darujete letos na več lokacijah v Pomurju. Glavno zbirališče pa je v Murski Soboti: bivši Trgoavto Koper d.d. (zraven Avtor Rajh d.o.o.), Indrustrijska ulica 5a Murska Sobota. Vodja akcije v Pomurju je Amadea Gomboc,  študentka psihologije.


Kdaj in kje lahko darujete hrano:

-       Murska Sobota:  Industrijska ulica 5a, pet 16.00 do -19.00, sob 13.00 do -16.00

-       Lendava: Sofija Medgeneracijska hiša Lendava, sre 14.00 do 18.00

-       Gornja Radgona: Študenstko – mladinski klub Klinka, pet in sob 17.00 do 18.00

-       Rogašovci: Gor turizem d.o.o, , pon - pet 08.00 do 15.00, sob 08.00 do 11.00

-       Ljutomer: Gimnazija Franca Miklošiča, vsak dan, Prleški klub Ljutomer,  pet 19.00 do 21.00

-       v vseh trgovinah Spar in InterSpar v Sloveniji

-       na vseh policijskih postajah v Sloveniji (od 01.12.2014-14.12.2014)

Živila, ki bi se naj darovala: živila z daljšim rokom uporabe: (testenine, riž, sladkor,sol,moka,olje, kosmiči, paštete, konzerve, sladkarije, suha živila, kaša, sirup, kis, čaj, kava, vloženo sadje, pšenični zdrob......šamponi, mila, zobne paste,....).

Kako do paketa hrane?

Za prijavo za prevzem hrane pišite na pomurje@aninazvezdica.si ali pošljite SMS na 068/615-494. Napišite sledeče podatke: ime in priimek, naslov, telefon, št. družinskih članov in na katerem centru za socialno delo ste prijavljeni (če ste prijavljeni na CSD).

Več informacij: https://www.facebook.com/aninazvezdicaprekmurje?ref=hl

Vso zbrano hrano bodo spakirali v pakete, te pa po zaključku akcije razdelili Pomurskim  družinam v stiski. Lani so zbrali več kot 9 ton hrane in osrečili 191 družin v Pomurju. Tudi letos pričakujejo podoben odziv. K sodelovanju v akciji pozivajo podjetja, organizacije, ustanove, šole, vrtce, družine, posameznike, vse ki želijo pomagati. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    09.12.2014 ob 10:45 jouže gost

    dobra je ta Amadea.... za (k)eks...

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.