https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Teleing tudi letos namesto za poslovna darila sredstva namenja v dobodelne namene

10.12.2014 ob 9:30  

V podjetju Teleing d.o.o. že peto leto zapored tudi ob koncu leta nadaljujejo z dobrodelnostjo – namesto za poslovna darila so donacijo v višini 1.500 evrov namenili Lions klubu Ljutomer, ki jih bo v celoti porabil za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin.


Razlog za donacijo je uspešno poslovanje v letu 2014. Kot pravijo v podjetju, so uspešno zaključili več investicij v optična omrežja in omrežno opremo. Zadovoljni so, da število naročnikov njihovih storitev narašča.

Leto zaključujejo uspešno

Leto, ki se izteka je bilo za podjetje Teleing poslovno uspešno. V letu 2014 bodo zabeležili rast prihodkov od zagotavljanja njihovih storitev za več, kot 10% glede na predhodno leto. Skupni prihodki podjetja Teleing v letu 2014 bodo tudi višji, kot v letu 2013.

V letu 2014 bodo v gradnjo novih optičnih širokopasovnih omrežij in v nakup omrežne opreme vložili več kot 1,2 mio EUR, kar je 20 % več, kot v letu 2013. Višino investicij v novo optično omrežje in omrežno opremo povečujejo že od leta 2008, vsako leto vsaj za 15%, saj, kot pravijo, se zavedajo, da jim bo le najsodobnejše širokopasovno optično omrežje omogočilo, da bodo kot konkurenčen ponudnik spleta sodobnih storitev elektronskih komunikacij obstali tudi v prihodnje.

V letu 2014 bodo na področju občin Ljutomer, Križevci, Veržej, Razkrižje, Beltinci, Lendava, Sv. Jurij ob Ščavnici, Središče ob Dravi, Gorišnica, Dornava, Markovci in mestne občine Ptuj zgradili več kot 220 km novih optičnih omrežij, od tega največ na področju MO Ptuj, kjer bodo zgradili več kot 25 km novih optičnih omrežij. Večino novih optičnih omrežij bodo zgradili sočasno z izgradnjo druge komunalne infrastrukture. Lokalne skupnosti na navedenem področju intenzivno gradijo kanalizacijska omrežja, vodovode, javno razsvetljavo, pločnike in drugo infrastrukturo, Teleing pa pri gradnji sodeluje in z lastnimi sredstvi gradi novo širokopasovno optično omrežje.

Družbena odgovornost podjetja Teleing

Podjetje Teleing je močno vpeto v lokalno okolje na različne načine. Kot pravijo, svojo družbeno odgovornost izražajo tako, da se odzivajo na probleme v lokalnem okolju, kjer ponujajo svoje storitve in po svojih močeh pomagamo čez celo leto. Za donacije in sponzorstva bodo v letu 2014 namenili 1,3% prihodkov. Sponzorirajo predvsem klube in društva, kateri se ukvarjajo z mladimi. Tako so med drugim tudi glavni sponzor ženskega nogometnega kluba ŽNK Teleing Pomurje Beltinci, kateri v zadnjih letih dosega velike športne uspehe. Kot pravijo, so na to še posebej ponosni. Dobro pa sodelujejo tudi z gasilskimi društvi na področju vseh petnajstih občin, kjer ponujajo svoje storitve, prav njim so namenili tudi poseben Društveni paket naših storitev.

Tudi letos pa so se ob koncu leta odločili, da sredstva namesto za poslovna darila namenijo pomoči potrebnim. Tokrat Lions klubu Ljutomer v višini 1.500 evrov, ki bodo v celoti namenjena za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin. Na ta način podjetje Teleing že peto leto zapored na mesto za poslovna darila ob koncu leta namenja sredstva pomoči potrebnim.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.