https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Čarobnost in dobrotnost se na božič širi tudi v bolnišnici Murska Sobota

Murska Sobota, 26.12.2014 ob 7:00  

Že 17. leto zapovrstjo Gena Virag organizira božič tudi za tiste, ki morajo na svete praznike preležati v Splošni bolnišnici Murska Sobota. Skupaj s KUD Bratonci in drugimi prostovoljci obiščejo vsak oddelek in zapojejo.


Miha Legen na harmoniki, Jure Virag na kitari in Alen Pivar na kontrabasu so bili prostovoljci, ki so skupaj s KUD Bratonci in drugimi prostovoljci delili srečo, veselje in prinašali čarobnost božiča med bolnike. Spremljal jih je Božiček Andrej Virag, ki je skupaj s svojimi pomočnicami delil darila bolnikom, ki so na ta praznični dan "obtičali" v bolnišnici Murska Sobota. Darila Gena Virag kupi s pomočjo donatorskih sredstev. 

Božičnemu slavljenju se pridružita tudi direktor Splošne bolnišnice Murska Sobota Bojan Korošec in glavna sestra Splošne bolnišnice Murska Sobota Metka Lipič Baligač. Skupaj se odpravijo od bolnika do bolnika in po oddelkih sejejo dobroto, pojejo pesmi ter igrajo božično-novoletne skladbe.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.12.2014 ob 8:37 gost

      evo tete mete pa za lovom na glasove za osebnost leta.pa ka ta ženska nema toplega druzinskega kroga?

      1 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.12.2014 ob 9:53 bolnik gost

        Res nimate drugega dela kot pišete neumne komentarje? Pa to ta gospa že dela nekaj let, ne samo letos! Pa še vi nekaj dobrega naredite za druge ljudi. Pa vesel Božič!

        19 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.12.2014 ob 9:48 bernarda gost

      Kakšna nesramnost! Nekdo da bolnikom svoj čas! kako se trudi in dela gospa Gena Virag za te bolnike že toliko let! VODSTVO PODPRE TA TRUD IN DELI BOŽIČNI DAN Z BOLNIKI!!! Ej, gost, gost, ni ti pomoči. Sebe vprašaj, kaj si pa ti naredil dobrega za druge včeraj na Božični dan?????

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.12.2014 ob 10:10 terezija gost

      Spostovani! Moja mama lezi v bolnici in vcerajsnja pesem pevcev in mladih ji je dala moc in upanje.. jokala je in pravila je da toga Božiča ne bo pozabila. Hvala vsem pevcem in mladim in zaposlenim v bolnici da ste to pripravili.

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.12.2014 ob 20:25 svojka gost

      BOŽIČ - beseda sama nam pove že veliko. Veliko pa pomeni tudi verjetno vsem tistim,ki so bolni, osamljeni, pa seveda tistim,ki so primorani biti v bolnišnici. Sama sem zelo hvaležna VSEM, ki so pričarali ta BOŽIČ našim najbližjim v bolnišnici. Tudi sama imam očeta v bolnišnici in sem jim zelo hvaležna, da so s svojo požrtvovalnostjo, trudom in s svojim dragocenim časom na ta dan bili pripravljeni svoj čas deliti v bolnišnici. Hvala Vam,da ste mojemu očetu polepšali ta božični dan, dali upanje za jutrišnji dan,podarili toplino božičnega dne in s stiskom roke dali vedeti, da "ni sam", da ste tudi Vi z njim. Bodimo PONOSNI, da imamo takšne ljudi, da imamo takšne sodelavce. Hvala Vam.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.