https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Rok Buzeti: Pri Nafti ne nameravam ostati

22.12.2010  

Po poročanju spletne strani Nogomania, naj bi se dosedanji nogometaš Nafte znašel na seznamu želja trenerja Rudarja Bojana Prašnikarja. Buzeti je za naš spletni portal potrdil, da pri Nafti ne namerava ostati. Kam se bo podal, še ne ve.

Buzetiju se kmalu izteče pogodba, glede na stanje, ki vlada v Nafti, pa obstajajo velike možnosti, da bo 22-letni Bakovčan zapustil Lendavo. Temu je pritrdil tudi sam. "Na Nogometno zvezo Slovenije sem že vložil arbitražni postopek in sedaj čakam, da dobim ustrezne papirje ter postanem prost igralec," je za naš medij povedal Buzeti.

O kontaktih z drugimi klubi v tem trenutku ne želi govoriti, pravi pa, da se zaenkrat še ne dogaja nič konkretnega.

Buzeti je bil v zadnjem času eden izmed boljših igralcev Nafte, ki jo bo verjetno zapustil še kakšen nogometaš. Čeprav je lendavski prvoligaš pred kratkim dobil novega predsednika Igorja Magdiča, stanje v klubu ni nič kaj rožnato, saj naj bi dolg že krepko presegel milijon evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Odranski
      23.12.2010 ob 0:38 Odranski

      Un pa Lotrič naj lipau v paketi ideta k Maribori pa bo ;).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.