https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

Pomgrad bo omogočil 1.100 toplih obrokov mladim iz Kriznega centra v Murski Soboti

Murska Sobota, 9.1.2015  

Veliko pomursko gradbeno podjetje Pomgrad, ki se je pred kratkim iz SGP Pomgrad preimenovalo v Pomgrad, je v četrtek v prostorih Cineplexxa v Maximusu pripravilo ponovoletno srečanje poslovnih partnerjev družbe. Ob tej priložnosti so letos že drugič zapovrstjo del sredstev, ki so jih namenili za obdarovanja in voščilnice, podarili Kriznemu centru za mlade Murska Sobota, ki deluje pod okriljem Centra za socialno delo Murska Sobota.

Namesto voščilnic in obdarovanja topli obroki za mlade

Stanko Polanič je ob tej priložnosti predal vodji Kriznega centra za mlade Simoni Neuwirt Bokan vrednostni bon za 1.100 toplih obrokov v vrednosti 5.000 evrov. Obroke bodo dnevno dostavili v Krizni center za mlade, kjer se otroci iz socialno ogroženih ali družin v stiski zbirajo ob popoldnevih  po šoli, kjer se družijo, imajo kosilo, naredijo domače naloge, dobijo potrebno učno pomoč, mlajši pa igrajo. Nekateri, ki se znajdejo v krizni situaciji, tam tudi bivajo in sicer za obdobje do treh mesecev, dokler se razmere ne uredijo ali se najde druga ustrezna rešitev.

Nova podoba, ime in uprava

Ob tej priložnosti so še povedali, da se je podjetje iz SGP Pomgrad preimenovalo v Pomgrad ter opozorili na novo grafično podobo in logotip, ki poudarja pomene ekologije. Prvega marca pa bodo dobili še novo upravo, katere vodja bo postal Igor Banič. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.