https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

V Črenšovcih navdušila uprizoritev Učne ure

Črenšovci, 14.01.2015 ob 10:30  

Dramska skupina Črneče se je v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja v nedeljo, 11. januarja 2014, v Črenšovcih predstavila z dramo francoskega dramatika Eugena Ionesca z naslovom Učna ura.


V predstavi so obiskovalci lahko spremljali izvrstno gledališko igro ljubiteljskih gledaliških igralcev, ki je zbrane navduševala od začetka do konca.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2015 ob 16:06 krofaš gost

      Ali edni nemrejo brezi somarij več živeti gledalcov pa nula ha,ha

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2015 ob 16:10 gost

      krofaš ne šmfaj če nevejš za kaj se sploh ide.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.01.2015 ob 16:33 vinko megla gost

      Rejsan tej igralci so mišan špilali pa se nore delali nerazmin gran je vdaro v gledalce nikaj kšenki nega pa so rajši na pohode vdarili he he gulaž jin skujajte pa te vidli kelko jij prijde vkup še babice pa gran zna što se ojoj sami sebi so špilali hi hi.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.01.2015 ob 21:35 cuzek gost

      Ka so igrali "mole ritare " ha,ha ho,

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.