https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: KMN Krajna, investicije v igrišče in klubske prostore proslavili športno in zabavno

Krajna, 2.5.2015  

KMN Krajna je v zadnjem obdobju zaključil številne investicije v igrišče in klubske objekte ŠRC Krajna. Med drugim so z novo kritino prekrili slačilnice in klubske prostore, obnovili fasado, uredili dovoz do igrišča in izgradili sodobni namakalni sistem za travnato podlago na igrišču. Posodobljene in nove prostore so slovesno predali namenu  s športno-zabavno prireditvijo.

 

Najprej je domača veteranska ekipa KMN Krajna odigrala prijateljsko nogometno tekmo z veteransko rekreativno malonogometno reprezentanco Slovenije. Sledila je kratka slovesnost z nagovori župana občine Tišina g. Franca Horvata, predsednika KMN Krajna Jožefa Bertalaniča, predsednika ZKMN Ravenske lige Simona Ülena in predsednika Malonogometnega združenja Slovenije Andreja Manfrede. Sledila je še prijateljska nogometna tekma med KMN Krajna in rekreativno malonogometno reprezentancoSlovenije. Zvečer pa je zbrane zabavala skupina Blue Planet in kot gost večera Miha Balažic, nekdanji pevec prekmurske skupine Magnet.

Veteranska rekreativna malonogometna reprezentanca Slovenije je veteransko ekipo KMN Krajna premagala s 4 : 2. Za reprezentante so zadetke dosegli Renato Hajdinjak z dvema goloma, Dušan Meško in Roman Gruškovnjak pa s po enim zadetkom. Za KMN Krajna sta po en gol zadela Zoran Horvat in Milan Kreft.

V drugi tekmi proti rekreativni malonogometni reprezentanci Slovenije so reprezentanti domačo ekipo premagali s 7 : 1. Za slovensko reprezentanco so bili uspešni Sandi Belak s tremi goli, Nejc Komidar, Boštjan Preskar, Darko Zorko in Srečko Kovačec pa so zadeli po enkrat. Za KMN Krajna je bil uspešen Timotej Vogrinčič. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2015 ob 14:43 mimi gost

      Bole bi tukaj naj rasla kukurca , pa krumpši , pa bi lidgej meli več haska kak pa ka se telku somarov naganja za ednov labdof!!!Delat se spravite , pa te se ton rekreejrajte !!!!!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.05.2015 ob 21:53 nogometaš gost

      mimi mij mo šli delat ka mo tebej manjaka ranili !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.