https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Teleing Pomurje nadaljuje z zmagami

7.5.2015  

Minuli vikend sta se na srečanju 17. kroga prve SŽNL pomerili ekipi, ki v spomladanskem delu prvenstva še nista okusile grenkobe poraza, ŽNK Teleing Pomurje in ekipa iz Radomelj, ki so odšle domov s porazom, 11:2 (5:0).

 

Na odlično pripravljeno zelenico Športnega parka Beltinci je trener Bojan Jančar poslal Saro Nemet, Anjo Prša, Andrejo Nikl, Karmen Godina, Špelo Rozmarič, Dejano Boškan, Manjo Rogan, Špelo Kolb, Moniko Conjar, Tjašo Tibaut in Biljano Bradić. Na klopi za rezerve so ostale Ana Kosi, Nina Marič, Melani Jelen, Anita Legenič, Tina Zadravec, Staša Titan in Helenna Hercigonja Moulton.

V prvem polčasu pet golov za domačinke

Tekmo je spremljalo 70 gledalcev. V 3. minuti srečanja je za domačinke zadela Monika Conjar, ki je dosegla že svoj 42. zadetek v tem prvenstvu. V 15. minuti srečanja pa nova akcija naše ekipe. Žogo je na robu kazenskega prostora sprejela Biljana Bradić in jo po dveh hitrih korakih zabila v gostujočo mrežo ter povišala na 2:0. Gostje še niso prav zajele sape, že je bilo 3:0, gol je zadela Biljana Bradić. Na nov zadetek so maloštevilni gledalci čakali samo do 22.minute, ko je Tjaša Tibaut žogo poslala pod prečko in povišala na 4:0.

Igralke ŽNK Teleing Pomurje so delovale suvereno in si pripravljale priložnosti, ki so si sledile ena za drugo. V 40.minuti je Špela Kolb povišala rezultat na 5:0 in postavila rezultata prvega polčasa.

Zanimiv in razgiban drugi polčas

Novo spremembo rezultata so gledalci lahko videli že v 47. minuti, ko se je med strelke ponovno vpisala mlada Špela Kolb, samo tri minute pozneje pa 7:0, gol je zadela Monika Conjar, ki je premagala nemočno gostujočo vratarko.

V 54. minuti pa so do svojih priložnosti prišle tudi gostje srečanja, gol je zadela Manca Duščak in znižala razliko na 7:1. Samo minuto pozneje pa je za še en gol poskrbela Nina Predanič, ki je zadela za 7:2. V 61. minuti srečanja je žogo na robu kazenskega prostora na prsih sprejela Tjaša Tibaut in s prekrasnim volejem zadela za 8:2. Samo minuto kasneje pa tretji zadetek Monike Conjar. Na 10:2 je v 68. minuti srečanja, z glavo, povišala Tjaša Tibaut, ki ji je prekrasno asistirala Anja Prša.

Do konca srečanja so gledalci videli še četrti zadetek Monike Conjar v 73.minuti. Zanesljivo vodstvo 11:2 je omogočilo našemu trenerju, da je priložnost ponudil še Tini Zadravec in Staši Titan. Srečanje se je končalo z novo zanesljivo zmago igralk ŽNK Teleing Pomurje.

Igralke delujejo suvereno in agresivno

Igralke ŽNK Teleing Pomurje iz tedna v teden dokazujejo, da jim ostale ekipe enostavno niso dorasle, delovale so suvereno, agresivno, vendar ne brez napak. Potrebno bo popraviti še te napake in to bo vsekakor cilj našega strokovnega vodstva, da do finala pokala, ki se hitro bliža, odpravi tudi to. Kljub vsemu pa si vse naše igralke, ki jih do nove zvezdice loči samo še ena zmaga, zaslužijo vse pohvale. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2015 ob 19:51 gost

      A je vredno omenjati ženski nogomet!

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2015 ob 9:22 gost

      To je edino ka še Pomurje v športu in pa še odbojka moška in ženska premore, tako da. se strinjam, ne omenjat več tega. Ker če si predober in dobro delaš si že izven okvirjev Pomurskega športa in te treba popljuvat. Ker vem kako delate in to ne samo članice, tudi vse mlajše selekcije, vam čestitam in delajte še naprej tako, ti gobezdači pa si naj brusijo jezike in omalovažujejo vse uspehe, ki jih dosegajo selekcije ŽNK Teleing Pomurje .

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2015 ob 10:05 gost gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2015 ob 10:47 gost

      dajte jim se vec dnara,pa da napravijo pravi klub za Evropo.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.05.2015 ob 11:43 gost

      Čestitke vsem članicam in ( članom) kluba, igrišče pa je vrhunsko pripravljeno. naj tako tudi ostane. Pa dosti uspehov še naprej.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.05.2015 ob 11:52 lotto gost

      Moram se oglasit, že dolgo mi je bil namen da izrazim svoje videnje tega oba kluba ŽNK TELING kot ravno tako NK LUŠT. sem pristaš drugega kluba , ni važno katerga, rad pa prihajm v Beltince na tekme obeh ekip žen in moš.sprva sicer nisem toliko namenil pozornosti žnk po kratkem času pa moram povedat , da res vsaka čast upravi ŽNK pa tem ženskam igralkam katere res z svojo srčnostjo borbenostjo željo po dokazovanju . garajo nizajo uspehe kateri se žal mnogi niti ne zavedajo.Moti me pa samo eno odnos uprave žnk in uprave ND LUŠT Beltinci,,dajte bodite ljudje požtite vsaka stran malo svojega ponosa , stopite skupj še bolj si pomagajte eni drugimin se veselite uspehov obeh klubov. Verjemti še vam bo lažje še bodo uspehi še večji. zato ŽNK TELIN POMURJE IN NK LČUŠT BELTINCI STE ŽE PONOS NAŠEGA LEPEGA RAVENSKEGA , OSTANITE ŠE NAPREJ , VI STE VSE KAR PREMOREMO V TEM našem Prekmurju , drugih klubov NK NAFTA,, NK MAURAA ,, PA ŠE MNOGII DAVNO NI VEČČČČ žall žal,,,

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.05.2015 ob 14:53 gost

      Sodelovanje ni tako enostavna stvar. Je pa vse skupaj na pravi poti in mogoče, mogoče de se našel skupni jezik in bo res to šlo v pravo smer. Sodelovati v končni fazi ne pomeni samo da ena stran daje, druga pa samo sprejema, je pa res, da so tu še velike rezerve in verjamem da bo vse šlo samo še na bolje in v pravi smeri.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.