https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kosci iz Sela prvi na tekmovanju v košnji z ročno koso v Bosni in Hercegovini

01.07.2015 ob 7:10  

Minulo nedeljo je v Smoljani (občina Bosanski Petrovac) v Bosni in Hercegovini potekalo veliko mednarodno tekmovanje v košnji z ročno koso. Na Prvi kosi Grmeča, ki je bila letos organizirana že sedmič po vrsti, so sodelovali  tudi kosci iz Sela in se odlično odrezali.

                                                                                                                               

Kosci, ki delujejo pod okriljem Pevskega društva Selo in vsako leto maja prav tako organizirajo mednarodno - srednjeevropsko tekmovanje v košnji, so dosegli do zdaj največji uspeh odkar tekmujejo. Ekipno so premagali  vso konkurenco in  v konkurenci koscev iz sedmih držav osvojili prvo mesto. Ekipo iz Sela so sestavljali Boštjan Balajc, Martin Makari, Milan Mlakar in Oskar  Makari. Martin Makari pa je dosegel med posamezniki v konkurenci 28 koscev še odlično tretje mesto. Že  v kratkem jih čaka še tekmovanje v Srbiji.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2015 ob 7:42 gost

      Nej san znal, da se tudi v Bosni uporablja cirilica.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2015 ob 10:59 Goričanec gost

      ... če je Kanton srbski je tou normalno, Grmeč, Petrovac pa Drvar (Titov) je pa že pred bojno se bilou srbsko, čestitan k velkomi uspehi, ka znon koak so tan zagriženi, šteri je bio na bikoborbaj na Grmeču zna koa je tou za naroda - trmasto zavednoga.....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2015 ob 11:34 manga gost

      Bogati , goričanec , tij pa ga maš pri glavej !!! Končnu tej makariji pa njihovi sotrpijni sou za drugo nej kak za kakšo košnjo !!! pa tej pojge znaju kaj popejvati , ka se njouvo društvo tak zove ? za bosno so dobri , pa naj tak tudi ostanejo !!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.07.2015 ob 8:01 Crnogorac gost

      še dobro, ka so nej so sodelovali ˝kosci˝ iz Črne gore. Te bi Selčani oz. seljaki pometli z vso konkurenco........hahahhaa

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.07.2015 ob 22:35 goricki gost

      Makare je vinvalidskoj penzije zavoljo praja kak pa te lejko travo Kisik

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.