https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčan Tadej Apatič kmalu v nemško prvo ligo?

19.1.2011  

Prekmurski branilec bi lahko po besedah športnega direktorja Domžal Mateja Oražma kmalu podpisal za šesto uvrščeno moštvo nemške Bundeslige - Freiburg. 

Nogometna tržnica s pomurskimi igralci na tujih tleh v teh dneh cveti.  Po Roku Buzetiju in Marku Balažicu, ki sta se na preizkušnjo podala k ukrajinskemu oziroma kazahstanskemu klubu, se na preizkušnji v Nemčiji nahaja Beltinčan Tadej Apatič. 

"Po mojih informacijah ga je Freiburg spremljal že nekaj časa. Verjetno gre trenutno bolj za preverjanje Tadejevega stanja," je za Žurnal24 povedal športni direktor Domžal Matej Oražem. Ob tem je dodal, da se s predstavniki Freiburga o prestopu še ni pogovarjal, a naj bi se to zgodilo v kratkem.

Preberite tudi:

Tadej Apatič: Raje v tujino kot v Maribor

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.