https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Gregor Balažic: Za slovenske razmere sem podpisal super pogodbo

27.1.2011  

Mlajši od bratov Balažic, 22-letni Gregor bo kariero nadaljeval v Ukrajini pri klubu Karpaty Lviv. Podpisal je štiriletno pogodbo, ki je kot sam pravi "za slovenske razmere super pogodba". Se mu bo v isti državi pridružil tudi brat Marko?

Gregor Balažic se po štirih letih igranja v Hit Gorici poslavlja od "mesta vrtnic". Nekdanji mladinec Mure in Benfice, ki je bil član tudi španskega Espanyola in Aguilasa, odhaja v Ukrajino k klubu Karpaty Lviv. Do prestopa v lani peto uvrščeni klub ukrajinske lige ni prišlo naključno, saj so Gregorja Ukrajinci spremljali na ligaških tekmah kot tudi na dveh tekmah mlade slovenske reprezentance, torej se ni rabil dokazovati na preizkušnji.

Zaslužila je Hit Gorica, zaslužil bo tudi mlajši Balažic

»Za sodelovanje je bilo porabljene kar veliko energije, kot navsezadnje tudi ti prestopi zahtevajo, ampak na koncu smo bili vsi zadovoljni, kar šteje največ,« pravi mlajši od bratov Balažic, na račun katerega naj bi novogoriški klub zaslužil kar nekaj denarja, saj je bil prekmurski branilec pod pogodbo do junija 2014. »Z ukrajinskim klubom sem podpisal štiriletno pogodbo in sicer za slovenske razmere super pogodbo. Konec koncev se podajaš v tujino za boljšim zaslužkom in želji napredovanja in doseganja višjih ciljev,« odkrito pravi Gregor.

Bo v Ukrajini igral tudi njegov brat Marko?

Še vedno pa si klub v Turčiji skuša zagotoviti njegov štiri leta starejši brat Marko, ki se je sporazumno razšel z lendavsko Nafto. Starejši od bratov Balažic naj bi v Beleku ostal do sobote, zanj pa se še vedno zanima več klubov predvsem iz vzhoda, to so iz Kazahstana, Rusije in tudi Ukrajine, kjer bo igral tudi njegov mlajši brat.

Preberite tudi:

Za Marka Balažica se zanimajo klubi z vzhoda

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Milanista
      27.01.2011 ob 19:00 Milanista

      Za pet lejt ta pa te oba pri Muri v prvi ligi špilala, nej? :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.