https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nafta z zmago nad Črenšovci do prvih točk v sezoni

Črenšovci, 20.9.2015  

V 5. krogu 3.SNL vzhod sta se v Črenšovcih, pred okoli 200 gledalci, pomerila Črenšovci in Nafta. Gostje iz Lendave so z novim trenerjem, Borislavom Radošem, prišli do zmage in s tem do sploh prvih točk v tej sezoni, Črenšovci pa so zabeležili že tretji zaporedni poraz.

Črenšovci - Nafta 1903 1:3 (1:2)

1:0 - Pentek (17.min), 1:1 - Zagorec (42.min), 1:2 - Vöröš (44.min), 1:3 - Sakač (84.min)


 

Črenšovci: Karlovčec, Dražnik, Ne. Horvat, Törnar, Hozjan (od 57. Ni. Horvat), Tompa, Tudjan (od 46. Vuk), Skuhala (od 73. Vogrinec), Hodnik, Bunderla in Pentek.

Nafta: Kovačić, Sakač, Imre, Tarandek, Vöröš, Tomašek, Vida, Horvat (od 89. Kiralj), Zagorec, Sakušić in Bedo.

Glavni sodnik: Vojko Goričan.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2015 ob 12:18 gost

      san gledo zapisnik pa pri nafti skoraj vsi letnik 95. To so mladi neizkušeni nej čudo ka so zadnji.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.09.2015 ob 13:41 tužna žalost gost

      NK Črenšovci so tipičen primer kak se v klubi NEdela. Od članske ekipe pol zvünskij igralcov, keri so po vsej verjetnosti plačeni in kak financ nede tak do tudi odišli. Na konci sezone ali pa že na polovici verjetno razpust sistema. Javna tajna je pa itak ka za drugo leto sploj nega pogojov za igranje v 3. ligi, ka nega mlajšij selekcij. In što zdaj tu koga farba, zvünskin se pa plačüvle, domačin verjetno nič, rezultatov nega in drugo leto tudi 3. lige nej. Žalostno. FC Törnar se potapla.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.09.2015 ob 14:17 gost

      Zakoj se potaplja ka ma vsaka vas tretjeligaša na vsake 3 km. Toga nega nige na svejti samo v Prekmurji. Vsaka druga naj PROPADNE naši tuj nemajo več pejnez

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.09.2015 ob 14:34 gost gost

      Da du dečki v vsej klubaj špilali za svojo razonodo, pa rekreacijo, ka se šteri vkup ne potere, tak so trdi ništerni, ka nanč iti nemrejo, te de fuzbal. Ve še pa na trening ne prijdo, pa bi ži meli pejneze, To so vsi klubi tak, Treneri pa kao zvezde, ništerni sploh ne vejo ka je fuzbal so ga sploh nej špilali, pa bi radi od tej dečkecov nekaj zahtevali, vsi bi bili Mesiji, pa Ronaldoji, so pa samo Lujzeki, pa Števeki!!! Te pa čuješ trenera, kak pošlje igralca v p. m. , pa što ga je postavo na igrišče? Hišnik ali pobiralci žog? Ali pa "mogoče" plačena pijana trenerska zvezda. Klube pa itak vodijo največje drkandžije.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.09.2015 ob 14:48 gost gost

      Glidau san lansko sezono tekmo Črenšovci-Mura v Čerensovcaj. Či je tou bil fuzbal, te lejko balinanji damo akademski naziv

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.09.2015 ob 15:44 pf& gost

      To se uresničuje kar sem napovedoval. Klub kateri izgubi kvalitetne nogometaše, kot je NK Črenšovci v poletnem delu in pripelje igralce iz občinske lige nima kaj iskati v 3. SNL. Isto je z NK Nafto. Prav tako je zelo malo igralcev ostalo v občinskih ligah kateri bi lahko igrali v 3. SNL.To je delo Kacjana in Grosa, katera sta razjebala PNL. Zdaj pa imata kvalitetno 3. SNL. Pol klubov je vredna igranja v ligi , druga polovica pa bi s takim kadrom lahko igrala le v občinski ligi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.09.2015 ob 15:47 Naftalin gost

      Čestitke naftašem na prve tri točke pa upam, da to ni bila muha enodnevnica. Lahko, da sta se velika strokovnjaka na naftini klopi, Radoš in Boso na Črenšovski klopi prijateljsko zmenila za zmago naftašev, da si povrnejo malo samozavesti, lahko je tudi da da so si naftaši sami povrnili samozavest z sredino pokalno tekmo in veliko zmago nad veliko Olimpijo tik pred koncem. No to so le moja ugibanja, kakor koli že zmagi se ne gleda v zobe in upam ,da plavi še kako tekmo dobijo, vseeno jim napovedujem da bodo teško obstali v ligi. Naslednji teden prihaja tekma z Odranci v Lendavi, ki nas vedno brez problema premagajo oz, v zadnjem času vedno dobijo gor petardo. Tokrat lahko dobijo še več, kot petardo, če ne bodo kmalu strnili vrste v obrambi. Upam in želim si ,da se debakli z Odranci ne nadaljujejo in morda presenetite cuzeke po dolgem času.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.09.2015 ob 17:07 gost gost

      Gros, pa Kacjan - legende nogometa v Pomurju. Glavno, ka jim pridejo sodniki izven Pomurja sodit, da se po tekmaj lahko naločejo v klubih, Tu so pa še zraven klubski veljaki in smo na vrhuncu dežele prekmurske. Namesto, ka bi imeli en pošten klub v prvi ligi, poln stadion, v soboto nočno tekmo (MISLIM NA SOBOTO, davno bi že morali biti reflektori, ko so še obubožani delavci Mure DELALI ZA KLUB, LOPOVI PA KRADLI), druge potencialne zvezde nogometa in njihovi trenerji pa bi naj opravljali sezonska dela, ali pa se zastonj rekreirali.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.