https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Križevci ponovno remizirali

Križevci, 22.9.2015  

V Križevcih je bila odigrana tekma petega kola 3.SNL vzhod med domačo ekipo Lesoplast Križevci in gostujočo ekipo iz Grada. Križevci so že četrtič v tej sezoni remizirali in tako preprečili, da bi se gostje vrnili domov s tremi točkami, katerih so se nadejali pred tekmo.


Približno 400 gledalcev, ki se jih je zbralo v športnem centru Križevci, je spremljalo izenačen prvi polčas z nekaj priložnostmi na obeh straneh. Ko je že kazalo, da se bo prvi polčas zaključil brez zadetkov, je goste v vodstvo popeljal Tompa, ki je zadel v zaključku prvega dela igre. V drugem polčasu je domači trener Dominik Kovačič opravil vse tri menjave. Za domače je bila pomembna tista v 65. minuti, ko je na igrišče vstopil Novak Nino in že v naslednji minuti zadel za izenačenje. Grad si je želel zmage in še naprej napadal na nasprotnikov gol, toda brez uspeha. V 83. minuti so Križevci ostali brez igralca. Glavni sodnik Štefan Fekonja je Samu Novaku pokazal drugi rumeni karton in ga tako predčasno poslal z igrišča. Gostje, kljub premoči z igralcem več, niso uspeli doseči zadetka, ki bi jim prinesel zmago.

Lesoplast Križevci : Grad 1:1 (0:1) 

Strelci: 0:1 Tompa N. (45); 1:1 Novak N. (66)

LESOPLAST KRIŽEVCI:  Zver, Lainšček, Kokaš, Zadravec, Novak S., Šlithuber (od 65. Novak N.), Vegi Kalamar, Toplek, Hari, Vukan (od 59. Škerlak), Kuronja (od 74. Rocner).

GRAD: Škodnik, Banfi, Vrabelj, Krauthaker, Belna, Stošić, Kolmanko, Bernjak (od 74. Buček Huber), Škafar, Tompa, Sagadin.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2015 ob 10:21 gledalec gost

      tomi vij pravite tekma !? tole je mučenje nekih , v drese oblečenih ljudi, ki si med sabo podajajo neko čudo , ki jih noče in noče ubogati in se od njih dobesedno odbija !!!!!

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2015 ob 16:21 gost gost

      bokibogme ka, bi se lejko tuj igri pravlo - mogoče mogoče čudomet(žogomet), kajti žoga (čudo) je zadevala igralce, ki se je bojijo, ali pa išči me, ha, ha, ha, .Takše, ka se z nogometa delajo norca, poslati v begunske centre talat jesti

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.09.2015 ob 16:37 gg gost

      najlepše na slikaj in ton čudi od nogometa je predzadnja slika in tiste fejst punce v levem koti

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.09.2015 ob 20:01 norci na igrišču gost

      kdaj so pa tile znali nogomet igrat, ti še brati pa pisati neznajo...

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.09.2015 ob 20:24 truth gost

      čudni ste vi lidje idete gledat 3 slo ligo te pa bi radi barco,pa bayern gledali,te pa šinfate vsaki teden kak je slaba tekma bila pa drugič pa idete pa šinfate,pa idete... pravi začarani krog za vas....

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.09.2015 ob 23:07 stara mafija gost

      Kak je nej Gračko županjo sran bilo priti na tekmo se lepa napravila Šlithuberi na domače tekme ne odi gledat,prišla je namesto staroga župana ka je v Italiji na dopusti,vüpan ka je opitala kak se fuzbal finicera......

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.09.2015 ob 9:26 grobar gost

      ka ste vij 3krat šteli gledalce,boukomoj.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.09.2015 ob 13:38 gradčki pojep gost

      Vsi vi ka to pišete se zamislite nad svojin obnašanjon. Problem je kda je Mura ali Križevci ali Beltinci na Pomurce, vedno eni in isti. Znate ka je to? Nevoščljivost. Ker drugo nejste sposobni kak doma na računalnike biti in se skrivaj za štirimi stenami pod noname nick preseravati. Vsi ka pišete tu gor ste nej sposobni delovati v skupnosti, v družbi. Če bi bili to sposobni, bi bili v družbi, bi znali kelko truda je potrebno, da lejko funkcioniraš med skupino ljudi in takrat nei imeli časa in srca takšnih neumnosti pisati. De pa enkrat zanimivo, kda de nešče nekoga zaradi toga javnoga forumiranja dobro stožo na sodišče. Ker včasih presega vse svoje meje. Aja, pa prekmurce smo pač takšni-zato pa smo v riti od slona. Pa uživajte virtualno življenje za računalnike, mi pa bomo z pravimi prijatelji vkup eno pivo spili. To je to, malo mi je ležej. ;)

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.09.2015 ob 14:14 gost

      gradčki pojep , tij si veliki SOMAR ! ven prijdi malo iz te vukojebine in te forumiraj !

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.