https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Gorički derbi v Križevcih suvereno Kuzmi

Križevci, 2.11.2015  

V soboto je bila v Križevcih odigrana tekma 11. kroga 3.SNL vzhod. Približno 100 gledalcev se je zbralo v Križevcih, da bi si v živo ogledalo gorički derbi med domačo ekipo NK Lesoplast Križevci in gostujočo ekipo NK Tromejnik G-Sukič iz Kuzme. Derbi so dobili gostje z rezultatom 0:4.

 

Gostujoča ekipa je že v začetku odločneje krenila v tekmo in bila podjetnejša od domačih. Čeprav so si igralci iz Križevec v prvem polčasu priigrali nekaj priložnosti, tega niso znali izkoristiti. Na drugi strani so gostje svoje priložnosti odlično izkoristili. Blestel je igralec s številko 21, Lovrec Rok, ki je zatresel mrežo dvakrat v prvem polčasu in še enkrat v drugem. S hat-trickom je svojo ekipo popeljal do neulovljive prednosti, premoč Tromejnika pa je v 73. minuti kronal Sukič ter tako postavil končni izid tekme. Celotno srečanje se je odvijalo mirno, glavni sodnik Balažič Dejan je na tekmi pokazal en sam rumeni karton.

Lesoplast Križevci : Tromejnik G-Sukič 0:4 (0:2) 

Strelci: 0:1 Lovrec (20), 0:2 Lovrec (35), 0:3 Lovrec (67), 0:4 Sukič (73)

LESOPLAST KRIŽEVCI:  Zver, Vegi Kalamar Aleks, Lainšček (od 60. Škerlak), Zadravec, Hari, Kokaš (od 46. Vukan), Novak S., Toplek, Gašpar, Vegi Kalamar Alen, Kuronja (od 70. Novak N.).

TROMEJNIK G-SUKIČ: Šafer, Lovrec (od 84. Zrim), Suhač, Kous, Rogač, Grah, Janža, Kamenica (od 60. Senekovič), Andrejek, Karnet (od 77. Seršen), Sukič.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija