https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Odbojkarji Panvite Pomgrada so se uvrstili v finale Pokalnega tekmovanja Slovenije 2015/16

3.12.2015  

Odbojkarji Panvite Pomgrada so se kot prva ekipa uvrstili na zaključni turnir finala Pokalnega tekmovanja Slovenije 2015/16, ki se bo odvijal v soboto, 9. in nedeljo, 10. januarja 2016.

 

Že drugo leto zapored se je Panvita Pomgrad uvrstila na zaključni turnir finala Pokala Slovenije. Kot zgleda bodo ponovno zaigrali proti ACH Volleyu saj je ta na prvi tekmi četrfinala slavila proti Mariboru z 3:0. Odbojkarji Panvite Pomgrada se veselijo, da bodo ponovno zaigrali na polfinalni tekmi proti ACH Volleyu, saj imajo z njimi še odprte račune iz lanske polfinalne tekme in se njim želijo odolžili za lanski izpad in neuvrstitve na finalno tekmo. Panvita Pomgrad je v mesecu novembru odigrala prvenstveno tekmo proti ACH Volleyu katera je bila zelo zanimiva in tesna. Naši odbojkarji so s serijo zmag dvignili raven igre in na polfinalnem obračunu bodo odločale malenkosti, kjer bodo strmeli k uvrstitvi v finale in da dobimo želeno medaljo.   

Foto: arhiv pomurec.com

Finalni turnir se bo za ženske začel že v petek, 8. januarja ko bosta na razporedu polfinalna dvoboja, v soboto, 9. januarja pa finale. Moški dobo polfinalni tekmi odigrali v soboto, 9. januarja in v nedeljo,10. januarja bo odigran finale.

Panvita Pomgrad je v dveh pokalnih tekmah četrfinala dvakrat premagala Triglav Kranj z rezultatom 3:1 in se je brez večjih težav uvrstila na finalni turnir Pokala Slovenije.

Dominanca Panvite Pomgrad je bila posebej izrazita na povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije, ki je bila odigrana 2. decembra pred domačim občinstvom, ko so odbojkarji Panvite Pomgrada proti Triglav Kranj prvi niz dobili gladko z rezultatom 25:15 in v drugem nizu Kranjčane postili na 17 točki. Po vodstvu z 2:0 je bila Panvita Pomgrad že uvrščena na finalni turnir Pokala Slovenije in je domači strateg Dejan Fujs prevrtil začetno postavo (Pelemiš, Detela, Bogožalec, Kvas, Menih, Flisar in Šmitran) in možnost za igro dal vsem igralcem ekipe kateri so se izkazali, pokazali dobro in borbeno odbojko. Panvita Pomgrad je Triglav Kranj premagala z rezultatom 3:1 (15, 17, -18, 23).

Pri Panviti Pomgrad je bil daleč najučinkovitejši igralec Bogožalec s 24 točkami, Rojnik z 10 točkami, Flisar in Detelja oba po 8 točk. Pri Kranjčanih pa je 14 točk dosegel Bregant, 11 pa Lužovec.

Odbojkarji Panvite Pomgrada bodo naslednjo tekmo igrali v soboto, 5.12., ob 19. uri v domači trdnjavi proti ekipi SIP Šempeter in bodo nadaljevali niz neporaženosti.

Moški: pari četrfinala Pokala Slovenije

Panvita Pomgrad – uvrščena na zaključni turnir finala Pokala Slovenije

ACH Volley : Maribor (1. tekma - 3:0);

Calcit Volleyball : Salonit Anhovo (1. tekma - 2:3);

Krka : Fužinar Metal Ravne (1. tekma - 3:1)

Ženske: pari četrfinala Pokala Slovenije

Nova KBMBranik, GEN-I Volley in Calcit Volleyball – uvrščene na zaključni turnir finala Pokala Slovenije

Luka Koper : Formis (1. tekma - 3:1). 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2015 ob 17:29 Radeba gost

      Soccer rulez... http://radeba.manifo.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.