https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Najbolj vroč in fantastičen vikend letos v Celju na 8. sLOVErotiki (18+)

17.12.2015 ob 9:00  

Na celjskem sejmišču se je ta vikend odvijala največja, najbolj vroča, spektakularna in erotično obarvana prireditev letos v Sloveniji. Prireditev, ki vsako leto požanje ogromno zanimanja in odmevnosti. Seveda govorimo o letos že 8. mednarodnem erotičnem sejmu sLOVErotika, ki je Celje in Slovenijo za tri dni postavila za »prestolnico« erotičnega dogajanja.

 

sLOVErotika se iz leta v leto razvija, premika meje, razbija tabuje in preganja predsodke. Kljub navidezni odprtosti današnje družbe, je v slednji še veliko mej, tabujev in strahu, ki so povezani z intimo in erotiko.  Slednje pa si sami postavljamo v svojih glavah in se zaradi tega omejujemo in zapiramo. Zato so vsekakor dobrodošle in pohvale vredne prireditve, kakor je mednarodni sejem erotike v Celju. Saj je to več kot odlična priložnost, da se posvetimo in pogovorimo o tej tematiki.

Sejem privablja iz leta v leto vedno več obiskovalcev, raste in konstantno pridobiva na svoji prepoznavnosti, tako doma kakor v tujini. Zanimivo je, da se sejma udeleži tudi veliko število parov in tudi starejši. Določeni obiskovalci zelo skrbno načrtujejo svoj obisk in je zanje to poseben ritual ter izberejo oblačila, ki so vsebinsko skladna s sejmom. Tako smo lahko na sejmu lahko zasledili madžarski par, kjer je telo gospe pokrivalo le nekaj trakov in verig.

Letošnji sejem je potekal kot običajno tri dni in je postregel s skupno 47 odličnimi nastopi. Organizatorji poskušajo vsako leto postreči z novimi zveznicami iz prve lige evropske zabavne industrije za odrasle.  Dogajanje na letošnjem sejmu sta povezovala voditelja Oriana Girotto in Tadej Bricelj, ki sta se zelo dobro znašla in vživela vloge.

Madžarka Dolly Diore je edina pornesa, ki je že nastopila v Sloveniji. Vsi ostali nastopajoči zvezdniki pa so se obiskovalcem letos predstavili prvič. Največja zvezdnica letošnjega sejma je bila Rusinja Lola Taylor, ki spada med najbolj vroča in zaželena imena v svetu trdoerotičnega šovbiznisa. Predstavila se je z izvrstnimi in najbolj vročimi showi med zvezdnicami. Na odru je sodelovala s simpatičnim porno igralcem Georgeom, kjer sta za obiskovalce uprizorila sex v živo s »happy endingom«. Med nastopajočimi smo zasledili tudi češko lepotico Angel Piaff. Slednja je v zadnjih letih posnela že več kot 30 erotičnih filmov. Na odru smo lahko občudovali še prelepi in drzni slačipunci Roxy in Mado,  ter črnolaso princesko Dolly Diore ter rjavolasko Alexis Crystal.

 

Kot običajno so organizatorji poskrbeli, da so na svoj račun prišle tudi obiskovalke nežnejšega spola. Za slednje so z odličnimi in neverjetnimi artističnimi vragolijami ter zapeljevanjem poskrbeli postavni in vroči slačifantje Angel, Melvyn in Juan Carlos. Slednji so dodobra razgreli in razvneli marsikatero obiskovalko, še posebej pa tiste srečnice, ki so pristale v njihovih »rokah« na odru. Za vrhunske plesne nastope na drugu so poskrbele članice Plesnega Studia Mademoiselle – Orion Plus.

Na podlagi spletnega glasovanja za najboljši nastop, so obiskovalci izbrali in poskrbeli, da je nagrada prišla v roke postavnih in zapeljivih slačifantov  iz skupine The Hunks Of Desire, ki jo vodi manager Dan.

 

Na sejmu se je predstavilo več ko 20 razstavljavcev iz Slovenije, Avstrije, Belgije, Nemčije in Madžarske. Sejem je letos postregel z novo ponudbo in sicer z unikatnimi korzeti in nakitom Ines Pečan iz butika Polmesec, ter provokativnimi modnimi dodatki Flying Pussy, domače kreatorke Karmen Medvedek. Drzne mini  vaginice so enkratno darilo tako, da moške kot ženske. Sejemska ponudba je obsegala še različne igračke za odrasle, perilo, sladkarije, erotične nastope in slike.

Vsi ki so obiskali letošnji sejem jim zagotovo nebo žal. Nekateri še zagotovo sanjajo o zvezdnicah, kakšna punca pa tudi o kakšnem slačifantu. Za vse, ki ste iz takšnih ali drugačnih razlogov zamudili letošnji sejem, pa bo spet naslednja prilika čez eno leto na istem kraju in ob približno istem času.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.